6 aylık evliyim Kocam haftada 3-4gün arkadaslarıyla bulusuyor

Youlost2224

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
147
39
13
29
Arkadaslar eşim arkadaslarından koparmıyor evde beraberken pekte iyi vakit geçiremiyoruz ayrıca genç ve güzel biri olmama ragmen eşim başkalarına bakıyor henüz bebeğimiz yok ama inanın çok soğuyorum düşündükçe tiksiniyorum başka kadınlara bakmasi çok ağırıma gidiyor ne yapmalıyım

6 ayda anlaşamıyorsanız işin zor ne çabuk sıkılmış bebek olayınıda kafandan çıkar. He bide bu işler genç ve güzel olmayla alakalı değil evdeyken iyi vakit geçiremiyormuşsunuz gördüğün gibi

Yaşlarınız kaç ?? Haftada üç dört gün arkadaşlarıyla mı ? Eşiniz çalışmıyor mu ? Beraber geziyormusunuz?

Ben 20 eşim 30 yasında işten sonra yemek yiyor biraz dizi izliyoruz sonra çıkıyor çok rahatsız oluyorum o da işin stresini böyle atıyorum diyor beraber çıktıgımızda oluyor tabi...

Bebek filan da sakın yapıyım deme . Aynı evin içinde hersey cok başka oluyor. Anca bir kaç sene gecsin bakalım iyce huyunu suyunu , karakterini çöz de ondan sonra .

Genelde dizi izliyoruz pek konusacak birşeyimiz yok ve ben bundan muzdaribim

Bebek filan da sakın yapıyım deme . Aynı evin içinde hersey cok başka oluyor. Anca bir kaç sene gecsin bakalım iyce huyunu suyunu , karakterini çöz de ondan sonra .
Ya ne biliym helede benim gibi gencecik kızı aldı bide göz kaçamağını yakalıyorum ya cidden çok agırıma gidiyor

Hemde gurbetteyim arkadaslar ailemden kimse yok cidden çok çaresiz oluyorum böyle iken

Canım genç missin sende arkadaş çevrenle gez bakalım o ne dicek.. Sende giysin çık.. Baktın laf yapıyor Senide ona dersin e sen çıkıyorsun ya.. Daha cicim aylarsınız. Seni yalnız bırakması hoş değil.. Evlilik oturmadan bebek düşünme derim..

Ya ne biliym helede benim gibi gencecik kızı aldı bide göz kaçamağını yakalıyorum ya cidden çok agırıma gidiyor
Yaşlarınız kaç ? Dizi mi ? Yahu daha cicim aylarındasınız cinsel hayatınız nasıl yani konuşcak bişeniz yokmuş belki oda yoktur pek diye düşündüm bi an . Siz konu acın sohbet yaratın eşinizden beklemeyin .

Ben 20 eşim 30 yasında işten sonra yemek yiyor biraz dizi izliyoruz sonra çıkıyor çok rahatsız oluyorum o da işin stresini böyle atıyorum diyor beraber çıktıgımızda oluyor tabi...
Bunları hiç konuşmadın mı? Bi de gurbettesin umarım yurt dışında değilsindir . Çünkü bu kadar gezenti ilgisiz kocayla hele yurt dışında dil bilmiyosan bide kafayı yemen yakındır . Klasik avrupai erkek tipi geldi bana eşin

Cinsel hayatımız süper hatta ben daha aktifim

Yok yurt dışı değil yani o kadarda ilgisiz sayılmaz diyorum ya işten gelip yemek yiyor çay içiyor sonra ili saatliğine cıkıyor ama o da benim gözüme çok batıyor

Arkadaslar cidden kafam acayip karısık kimseye derdimi acamyorm ayrıca esim acayip prensipleri olan biri çok kuralcı ve sinirli özellkle sözünü dinlemeyip ondan gizli birsey yapınca cok kızan bi karakter

Yok yurt dışı değil yani o kadarda ilgisiz sayılmaz diyorum ya işten gelip yemek yiyor çay içiyor sonra ili saatliğine cıkıyor ama o da benim gözüme çok batıyor
He iyimiş yurt dışında olsaydın ciddi olarak deprısyon gecirebilirdin . Çünkü cok zor . Eee hafta içi üç dört gün yaparsa bunu bende hoşlanmam . Eee nereye gidiyor ne yapıyor haftada üç dört gün cok yani valla canım konuşcak pek bişemiz yok diyosun dizi izliyonuz pek iletişiminiz yok ama cinsel hayat cok aktif ne bilim bi cinsel aktiviteyle olmaz ki... Diyalog kurmanız , sohbet etmeniz , cıkıp gezmeniz değişik bişeler yaşamanız lazım çünkü cok taze evlisiz

Ya canm yemeğe çıkıyoruz ama bizm uzun bi flört dönemimiz oldu artık birbirimiz hakkındaki birçok şeyi biliyoruz bununda etkisi var ama duygulatım karmakarısık bazen diyorum ki acaba benmmi beklentilerm çok fazla valla bilmyorm bak sana daha yeni yasadgm bsyi anlatcam

misafirlkten dönücektik ben arabada otururken eşimde dışarda sigara içip yeğeniyle konusuyordu tam yanımdan bi araba geçti ve sürücüde bakımlı bi bayan benimki bayanı farkedince baktı hatta arabanın arkasından bile baktı vallahi tiksiniyorum şimdi dsarda ve zerre kadar guvenim yok altüst oldum

Bi kerede marketteydik dışardan dondurma aldı tam karsısına binkız çıktı anide ve benmki durmak bilmiyor kızın cekilmesini beklemiş ya efendi bi adam ondan bekleyecegine kendisi cekilmezmi ?at gibi üstüne yurunurmu ?bu olaydan dolayı 3gun konusmadım tiksindim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…