- 17 Nisan 2016
- 147
- 39
- 13
- 29
- Konu Sahibi Youlost2224
-
Genelde dizi izliyoruz pek konusacak birşeyimiz yok ve ben bundan muzdaribim6 ayda anlaşamıyorsanız işin zor ne çabuk sıkılmış bebek olayınıda kafandan çıkar. He bide bu işler genç ve güzel olmayla alakalı değil evdeyken iyi vakit geçiremiyormuşsunuz gördüğün gibi
Ya ne biliym helede benim gibi gencecik kızı aldı bide göz kaçamağını yakalıyorum ya cidden çok agırıma gidiyorBebek filan da sakın yapıyım deme . Aynı evin içinde hersey cok başka oluyor. Anca bir kaç sene gecsin bakalım iyce huyunu suyunu , karakterini çöz de ondan sonra .
Senin gibi gencecik kızı aldı derkenYa ne biliym helede benim gibi gencecik kızı aldı bide göz kaçamağını yakalıyorum ya cidden çok agırıma gidiyor
Yaşlarınız kaç ? Dizi mi ? Yahu daha cicim aylarındasınız cinsel hayatınız nasıl yani konuşcak bişeniz yokmuş belki oda yoktur pek diye düşündüm bi an . Siz konu acın sohbet yaratın eşinizden beklemeyin .Ya ne biliym helede benim gibi gencecik kızı aldı bide göz kaçamağını yakalıyorum ya cidden çok agırıma gidiyor
Ya kimseye lafım yok ama eşim tarafından büyük bi şans yaniSenin gibi gencecik kızı aldı derkenbakalım konu nerelere gidicek
Bunları hiç konuşmadın mı? Bi de gurbettesin umarım yurt dışında değilsindir . Çünkü bu kadar gezenti ilgisiz kocayla hele yurt dışında dil bilmiyosan bide kafayı yemen yakındır . Klasik avrupai erkek tipi geldi bana eşinBen 20 eşim 30 yasında işten sonra yemek yiyor biraz dizi izliyoruz sonra çıkıyor çok rahatsız oluyorum o da işin stresini böyle atıyorum diyor beraber çıktıgımızda oluyor tabi...
Cinsel hayatımız süper hatta ben daha aktifimYaşlarınız kaç ? Dizi mi ? Yahu daha cicim aylarındasınız cinsel hayatınız nasıl yani konuşcak bişeniz yokmuş belki oda yoktur pek diye düşündüm bi an . Siz konu acın sohbet yaratın eşinizden beklemeyin .
Yok yurt dışı değil yani o kadarda ilgisiz sayılmaz diyorum ya işten gelip yemek yiyor çay içiyor sonra ili saatliğine cıkıyor ama o da benim gözüme çok batıyorBunları hiç konuşmadın mı? Bi de gurbettesin umarım yurt dışında değilsindir . Çünkü bu kadar gezenti ilgisiz kocayla hele yurt dışında dil bilmiyosan bide kafayı yemen yakındır . Klasik avrupai erkek tipi geldi bana eşin
He iyimiş yurt dışında olsaydın ciddi olarak deprısyon gecirebilirdin . Çünkü cok zor . Eee hafta içi üç dört gün yaparsa bunu bende hoşlanmam . Eee nereye gidiyor ne yapıyor haftada üç dört gün cok yani valla canım konuşcak pek bişemiz yok diyosun dizi izliyonuz pek iletişiminiz yok ama cinsel hayat cok aktif ne bilim bi cinsel aktiviteyle olmaz ki... Diyalog kurmanız , sohbet etmeniz , cıkıp gezmeniz değişik bişeler yaşamanız lazım çünkü cok taze evlisizYok yurt dışı değil yani o kadarda ilgisiz sayılmaz diyorum ya işten gelip yemek yiyor çay içiyor sonra ili saatliğine cıkıyor ama o da benim gözüme çok batıyor
Ya canm yemeğe çıkıyoruz ama bizm uzun bi flört dönemimiz oldu artık birbirimiz hakkındaki birçok şeyi biliyoruz bununda etkisi var ama duygulatım karmakarısık bazen diyorum ki acaba benmmi beklentilerm çok fazla valla bilmyorm bak sana daha yeni yasadgm bsyi anlatcamHe iyimiş yurt dışında olsaydın ciddi olarak deprısyon gecirebilirdin . Çünkü cok zor . Eee hafta içi üç dört gün yaparsa bunu bende hoşlanmam . Eee nereye gidiyor ne yapıyor haftada üç dört gün cok yani valla canım konuşcak pek bişemiz yok diyosun dizi izliyonuz pek iletişiminiz yok ama cinsel hayat cok aktif ne bilim bi cinsel aktiviteyle olmaz ki... Diyalog kurmanız , sohbet etmeniz , cıkıp gezmeniz değişik bişeler yaşamanız lazım çünkü cok taze evlisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?