6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

tekrar tahlil yaptırdın mı? koyu kanama olayı bende de oluyor hormon tedavisi görürken doğum kontrol ilaçları görüyordum şu an hiçbir şey içmiyorum evli değilim regllerim anlattığın şekilde devam ediyor :s adetin geciktiyse doktora git mutlaka kendin test yapmakla yetinme

slmkızlar sevcan adına cok sevindim cnm allah analı babalı büyütmeyide nasip eder inş inan seni cok akip ettim sürekli iyi bi haberini duyarmıyım die fırsatrını buldukca bakıyodum herdefasında senınle bırlıkde uzuluyordum cunku bende bugun ıtıbarıyle 14 aylık evlıyım cocuk cok ıstedık olmadı catlama ıgnesı yaptırmıstım sonra arkasına dusmedım oda kıst yapmıs onunla ugrasıyorum su sıralar allahım ıns senın gıbı benımde yuzumu guldurur hamıle ınsanın duaları kabul edermıs allah benım ıcınde dua edersın ıns kendınıze ıyı bakın belkı bıda yazmak nasıp olmaz ama ben aradada olsa bakıyorum nasıl hamıle kaldıgınıda paylasırsan sevınırım tedavı oldugunu bılıyordum oyuzden soruyorum tedavıylemı yoksa dogalmı oldu neyse ben kacar allah hepımızın yanında olsun gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı eglesın AMİN...

testi tekrarlamadım ama yarın gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum adetim 3 gün geçti bakalım hayırlısıyla inşallah olmuştur ALLAH isteyen herkese nasip etsn

kızlar herkeze mrb uzun zaman sonra geldimnasılsınız benim gibi bebeklerini bekleyen varmı kızlar allah herkeze nasip etsin artık bol bol yazarım netim var evde sizleri seviyorum...

canım benim çok teşekkür ederim öncelikle allah sizlerden razı olsun inan şimdi aynı duyguyu ben yaşıyorum allahım sanada nasip etsin evladın en kısa zamanda gelirişallah ...ben çok bekleyenlerdenim ilkden çatlatma iğneleri oldum serephone falanda kullandım 6 ay falan tedavi gibi yaptılar bana doktor mahvetti vucudumu inan bana kalsa hiç birşey vurdurma arkadşaım bak doktoru bıraktım 6 ay sonra hamiş kaldım biz şok olduk meğersem birşey yokmuş zamanını bekliyormuş bebişim teyzesi 3 aylık oldu bir görsen nasıl sevimli maşallah bak şimdi sana bir tavsiyem var 41 tane yasin oku birde aslında bulman zor olur belki41 tane hamileden pirinç topğluyorsun onalra okuyorsun onunbda çok faydası var arkadşaım..ama inan ben doktoruy bıraktım hiç ilaç kullanmadım oktora gitmedim hıı sadece her ay devlet hastahanesine horman testi yaptrımaya gidiyordum hormanların iyi çıkarsa iki ay kesin hamile kalıyosun benim öyle oldu sende her ay adetliyken gidiyosun sanırım kan tahlili yaptırıyosun homanların iyiyse hiç korkam birde eşine spermiogram testi yaptırdınızmı biz yaptırmıştık canım benim senin için dua ediyorum bak gör bebişin en kısa zmanda gelicek allahın izniyle

testi tekrarlamadım ama yarın gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum adetim 3 gün geçti bakalım hayırlısıyla inşallah olmuştur ALLAH isteyen herkese nasip etsn

mercancım günaydın nasıl gidiyor adetin geçmiş canım işallah hamişssindir allah gönlünüze göre versin canım bence eczanden alınan teste çıkıyor haberin olsun

tebrikelr sevcan rabbim kuçagına almayı da nasip etsin,bir sorum var yanıtlar mısın sen bu süre zarfında rahim filmi çektirmiş miydin.

tebrikelr sevcan rabbim kuçagına almayı da nasip etsin,bir sorum var yanıtlar mısın sen bu süre zarfında rahim filmi çektirmiş miydin.

teşekkür ederim arkadaşım tam gelecek ay çektiricektim hamiş kaldım ....yani ne doktor ne ilaç sadece ayda bir kez horman testi yaptırıyordum bbaşka hiç bir şey kullanmadım yapmadım tabi ondan öncesi 6 ay gittim dopktora boşa gezmişim bebişim zamanını bekliyomuş canım ama çok midem bulanıyor kızım olucak galiba çok kusanın kızı olur derler:)

ne güzel canım Allahım banada nasip etsin inşallah,bende doktora gidiyorum yumurtalara bakıyor olmazsa rahim filmi dedi inşallah senin ki gibi süpriz yapar :) ilk çocuğun kız olması bence daha iyi sana yardım eder :) bulantı için tuzlu kraker ye inşallah bir an önce geçer bulantıların banada dua et olur mu.

amin canım allah en kısa zamanda nasip eder işallah yavrunu alırsın kcağına azcık sabret kaç yıllık evliydiniz zamanını bekliyordur emin ol.sana dua ediyorum canım benim allah yüzünü güldürsün sağlıklı gelirsin bebişin

kızlar ben kıslzar ben ilk başlardan beridir gebeliğimin kusuyorum herkez kızın olucak diyor ama benim içimden erkek geçiyor rüyamdada öyle görüyorum 3 hafta sonra falan belli olucak bebişimin cinsiyeti kız çocuklarınıda çok seviyorum eşimde kız istiyor :)kusmayla ci,nsiyetin alakası var mı benim bebi,şim 2 aylıkkenoluşmuştu çabuk oluştu allah sağlıklı birşekilde kucağıma almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…