6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

Kızlar sonucumu aldım 1,20 yani negatif.adetim beş gün geçince yaptırdım 0.100 dü şimdi adetim 1,20 çıktı niye böle anlamadım neyse hapimiz için hayırlısı olsun.gülsencim inşallah hamilesindir cnm bu ay hamiş kalmışsın dır

sevgen nasılsın canım,, uzun zamandır kimse yoktu burda, kar yağışı olumsuz etkiledi galiba..

sevgencim sen nasılsın ne yapıyosun uzun zamandır yoksunuz kızlarrr

kızlar ne oldu yaa topik dağıldı. sevcanda sevgende yoklar ortalıkta

KIZLARRR merhaba nasılsınızzz ??? ben arada giriyordum ama yazamıyordum bişayler işyerim çok yoğunnn başımı kaşıyamıyorum inanınn ama artık yazıcam işler azıcık beklesin dedimmmm :)))
beni merak etmişsiniz arrkadaşlarım sağolunnn çok memnun oldum :))) çok şükür iyiyim çalışıyorum tabi diğer anlamdada çalışmalar devam ediyor 2 gecedir yoktu çalışma bu akşam yapıcaktık onuda kocacım yemeğe götürücekmiş 14 şubat ya:) belki o bir iki kadeh içer bu gecede olmaz:) yarın akşam olur herhalde haftaya adet günüm 21-22-23 şubat arası bakalım sonuç ne olacak bana olmadı gibi geliyor çünkü hiç bişi hissetmiyorum başım ağrıyor adet olmadan ağrırdı ama olmazsada üzülmücem daha 2.ay hayırlısı sizler nasılsınız gülşencim,mercancım,zeytincim birde zeytincim bebiş nasıllll :)))) inşallahh kardeş getiricezz inşallahh dimi kıslarrrrr ))) AMİNNN

canım üzülme sakın, kısmet önümüzdeki aymış demekki, hiç moral bozmak yok. inşallah hamileyimdir ama pek umudum yok canım ya,,herşeyin hayırlısı, bak bugün sevgililer günü, herşeyi bi kenara bırak eşine güzel bişeyler hazırla, herşey çocuk demek değil, Allah sağlığımızı ve mutlulğumuzu bozmasın canım beinm..

ben iyiyim canım merak ettim sizi.sevcanda yok sende yoksun.
oğlumda iyi teyzesi. büyümüş baya.cumartesi kontrolümüz vardı.40 cm 1750 gr olmuştu. sağlığıda iyi çok şükür.
ama ben artık baya zorlanmaya başladım.

senin içinde hakkında hayırlısı olsun bitanem. inşallah bebişin gelmiştir. ama dediğin gibi olmazsada üzülmek yok

ALLAHA şükürler olsun cnm benm iyiyim.bi dahaki aya gün saymaya başlarız İNŞALLAH hayırlısıyla artık

hayırlısı olsun cnm tabiki her şeyden önce sağlıklı,hayırlı evlatlar versn rabbim tüm isteyenlere.senin güzel haberlerini alırız inşallah yakın zamanda

arkadaşlar günaydın.. hiçbiiniz yoksunuz nerelerdesiniz.. sevcan, sevgen.. zeytin, mercan nerdesiniz arkadaşlar. iyimisiniz merak ediyorum sizi.

arkadaşlar günaydın.. hiçbiiniz yoksunuz nerelerdesiniz.. sevcan, sevgen.. zeytin, mercan nerdesiniz arkadaşlar. iyimisiniz merak ediyorum sizi.

canım ben arada gelip bakıyorumkimsecikler yok.topik dağıldı. sevcan bayadır yok zaten. bende merak ediyorum onu. bişey mi olduki?
işten ayrıldı sanırım.ayrılınca evde netim yok yazamam demişti çünkü.

kızlarrr merhabalar nasılsınızzz benim işyerim çok yoğun oyüzden ben yazamıyorum arada girebiliyorum sadece nasılsınız durumlar nasılll ??? gelişmeler nasıll ??? zeytincim bebiş nasıll büyümüştür artık baya :)
ben şuan beklemedeyim haftaya adetim şimdilik bişey yok gögüslerde acıma yüzümde ve bir iki sivilce çıkmaya başladı sanırım benim bebiş bu ayda olmadı yoğunluktan unutuyorum inanın arada bir aklıma geliyor hevesleniyorum acaba oldumu olurmuki diyorum bir yok yok olmadı olsa hissederdim herkes hissediyormuş diyorum sadece dün kasıklarımda çok baskı hissettim tuvaletim var gibi ama gidince hiç birşey yoktu sanırım üşütüyorum birde yeni duydum ayakaları üşütmemek gerekirmiş bebk olması için ben hiç dikkat etmezdimm :)))) neyse kızlar bende durumlar böyleee hayırlısı

meraba kızlar nerelerdesinyaa dağıldık.nasılsınızz???ben de bu ay farklı bi adet geçiriyorum 4,5 gün lekelenmenin ardından başladı adetim hala devam ediyo bakalım önümüzdeki ay ne olacak ALLAH hayırlısını nasip etsn...

evet canım ya topik dağıldı, sevcan olmayınca böyle oluyor galiba inşallah sevcanda yakında daha güzel bir işe girer. hamişte oluruz hepimiz mutlu oluruz. sen nasılsın oğluşun nasıl, sana çok özeniyorum zeytin inşallah burdaki herkes en yakın zamanda gönlündeki muradına kavuşur, bebişleri olur. bende bu ay soğan kürü yaptım. 2 gün önce bitti şimdi beklemedeyim. ayın 19 u adet günüm inşallah hamile olurumda kırmızıları görmem. bütün hamilelik belirtileri var ama seninde dediğin gibi adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı seçilmiyor açıkcası, ama herşeyin hayırlısı, Yaradan zamanını biliyor, bizede o zamanı beklemek düşüyor.

hakkınızda hayırlısı canım ya. inşallah gelecek melekleriniz. bende sizin geçtiğiniz süreçlerden geçtim canım şimdi 2 ay sonra doğumum var ama öyle pat diye olmadı benimde. 10 ay bekledim. sürekli doktora gittim geldim. çok kafama taktım bu takmanında acısını fazla fazla çektim. ne zamanki bu ay olmasın tatile gideyim kafam dağılsın sonra bakarız dedim o ay geldi meleğim.
o yüzden sürekli size diyorum kafanıza takmayın sürekli düşünmeyin zamana bırakın diye.
inşallah en kısa zamanda hepiniz hamiş olursunuz.

ağzına sağlık canım inşallah bizde senin tatdıığın güzel duyguları tadacağız. Allahta sana hayırlı doğumlar nasip etsin, Allah yardımcın olsun canım..

kıslarr merhaba nasılsınızzzz ??? cumalarınız mübarek olsunn
kıslar sanırım benim bebiş bu ayda tutmadı şişlik var bnde gögüslerimde acıyor çok hemde çok yok ama bir iki sivilcede çıktı bugün adetin 23.günü sanırım 3-4 güne gelir adetim bu ay doktora gideyim diyorum artık nasipse ama çalışıyorum nasıl olucak bilmiyorum
sizler nasılsınız durumlar nasıl zeytin bebiş nasıl göbişin kocaman olmuştur ne güzel :) amann maşallah canım nasipse doğumda bizlere dua et canım doğum sancısı çeken kadının duası kabul olurmuşşş :)))

sevgencim sanada hayırlı cumalar canım. bende senin durumundayım karnımda şişlik var, sivilcem çıktı göğüslerimde çok ağrıyor, diğer aylardan farklı olarak bişey yok yani 19 unda adet olmam gerekiyor, galiba olcam artık bir dahaki aya canım. ben birde bu ay soğan kürü yaptım 15 gün boyunca, bende pko var ona iyi geliyormuş diye bi çok yerde duydum. bakalım bu ay olmazsa bir dahaki ay sonuçlarını alırım diye düşünüyorum. ayrıca doktora gitmende fayda var ben gittim en azından doktorun söyledikleri ile biraz rahatladım artık kafam rahat..

canım ya nerelerdesin sen. sevcan zaten hiç yok.
ayy şişlik de göğüsdeki acımada benim tek belirtilerimdi.
inşallah hamişsindir.
çalış canım nolcak izin alıverirsin.yada bi haatane araştır akşamları hep aynı doktorun geldiği bi hastane ona git.
ben öyle gidiyordum. 6 dan sonra geliyodu her akşam.
evet göbüş kocaman oldu canım. biara koca göbüş resmimizi eklerim artık.
dua ederim tabi canım zaten hep ediyorum.

canım benimde 21 , 22 şubat adet tarihim bekliyorum bakalım hayırlısı üzülmücem diorum ama ilk gün sanırım biras moralim bozulur doğru söylemek geekirse ama çok çok üzülmücem öyle hadi bakalım haftasonu falan evdeyken yazarım ben yine hakkımızda hayırlısı olsun gülşencim :)

zeytincim benim belirtiler adet olucakmışım gibi ama tersim çok sinirli ve gerginim işerimde çok yoğun böyle arada masadaki herşeyi savurasım geliyor :))) ama dur sakin sakin diyorum :))) yaa olmazsa bu aydaa nasıl çalışcaz önümüzdeki ay yaaa düşünmek istemiyorumm annemde ablamda evlendikten sonra 3 ay sonra hemen hamile kalmışlar ben nolucammmmm ayyyy :))) birde eşimin anneannesi kayınvalidem için 5 yıl beklemiş olmamış benim annaanemin dayımın ve teyzeminde 2 yıl sonra olmuş acaba diyoruz genetik çekermi ama annem ablam teyse dayı çoçuklarımında hemen oldu bula bula bizimi bulduki :)) ayrıca zeytincim benim istediğim doktor kontrol 120 lira özel muaynanesi var ama akşam 6da kapatıyormuş ee önümüzdeki hafta içi adet olsam cumartesi a nerden baksan adetin 5.günü falan olur geç kalırmıyım benim cumartesi pazar tatiil işimde

bak yaa kurmuş yine kafasında bidünya şey yaa.ooffff. kızıyorum sana amaaaa.
bırak dayını teyzeni anneanneni felan. sen kendini kimseyle kıyaslamaaaaa.
herşeyin hayırlısı.doktor içinde bi yolunu bulacaksın. izin al bikaç saat.

evet sevgen canım hakkımızda hayırlısı ama sakin ol, birde bu kadar kafaya takma, herşey yoluna gircek sen kendini buna inandır.

tamammm zeytincimmm hepsini sildim attım aklımdannn bitti gittiii :)))) hayırlısı
sen ne zaman izine ayrılıcan bebişin odası ne zaman gelicek canım ayy ne güzel ya neler neler var artık al al süsle kapıları falan süsle canımmmm unutmaaa:))) eltim süsledi pek bi güseelll olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…