yaa kızlar dün lekelenmem oldu adet oldum zannettim ama bugün giç bi şey yok bu ne demek oluyo şimdi böyle bi şey yaşayan var mı acil cvp verrsenz sevinirimmm[/QU
canım en son kuzenim bir ay önce anlattı hamile olmadan olan halini, onunda adetine 6 gün kala lekelenme olmuş oda adet olduğunu sanmış ama ertesi gün kesilmiş. o şimdi hamile:)) meğer o yerleşme kanamasıymış, bence sende böyle olabilirsin. inşallah öylesindir canım Allahın izniyle bebişini kucağına alırsın canım bence kan testi yaptır.
ben kan testi yaptırmıştım adetim 5 gün geçince 0.100 çıkmıştı yani negatif.gebelik olsa çıkardı kanda çünkü adetm geçtikten sonra yaptırmıştım kan testini.9 gün geçti şimdi adetm valla anlamadım cnm yaa kafam çok karıştı ve dünde ağır kaldırdım koltukları faşan odayı değiştirdim o lekeyi görünce adet olduğumu düşünerek
ben kan testi yaptırmıştım adetim 5 gün geçince 0.100 çıkmıştı yani negatif.gebelik olsa çıkardı kanda çünkü adetm geçtikten sonra yaptırmıştım kan testini.9 gün geçti şimdi adetm valla anlamadım cnm yaa kafam çok karıştı ve dünde ağır kaldırdım koltukları faşan odayı değiştirdim o lekeyi görünce adet olduğumu düşünerek
benimde kafam karıştı şimdi, geç döllenme olmuş olabilir, bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması döllenmeden 5 gün sonra falan oluyor, canım inşallah hamilesindir, Allahım inşallah umutlarımızı karşılıksız bırakmaz, sen bir kaç gün daha bekle sonya tekrar test yaptır. benimde adetime 9 gün var, her yerim ağrıyor, göğüslerim falan çok acıyor, ama bu ay umudum yok benim çünkü yumurtlama günün tutturamadık gibi geldi. zaten oluruna bıraktım, Allah hayırlı zamanı biliyor, inşallah o hayırlı zamanda en yakın zamandır canım, olmazsada kafana takma, kafana taksanda takmasanda herşey olacağına varıyor.
benimde kafam karıştı şimdi, geç döllenme olmuş olabilir, bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması döllenmeden 5 gün sonra falan oluyor, canım inşallah hamilesindir, Allahım inşallah umutlarımızı karşılıksız bırakmaz, sen bir kaç gün daha bekle sonya tekrar test yaptır. benimde adetime 9 gün var, her yerim ağrıyor, göğüslerim falan çok acıyor, ama bu ay umudum yok benim çünkü yumurtlama günün tutturamadık gibi geldi. zaten oluruna bıraktım, Allah hayırlı zamanı biliyor, inşallah o hayırlı zamanda en yakın zamandır canım, olmazsada kafana takma, kafana taksanda takmasanda herşey olacağına varıyor.
sağol canm güzel dileklerin için.pazartesi gününe randevu aldım doktora gitcem eğer olmazsam.sana da tüm isteyen MUHAMMET ümmetine en kısa zamanda sağlıkla,hayırla nasip etsn ALLAHIM inşallah canm benm
sağol canm güzel dileklerin için.pazartesi gününe randevu aldım doktora gitcem eğer olmazsam.sana da tüm isteyen MUHAMMET ümmetine en kısa zamanda sağlıkla,hayırla nasip etsn ALLAHIM inşallah canm benm[/QU
amin canım benim inşallah Allahım sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin isteyen herkese canım... AMİNNN
arkadaşlar siteye yeni üye oldum ben.biz 6 aylık evliyiz.bebek istyiyorum ama hamile kalamıyorum.oktor gittim aetin 2.günü gelin dei.ama çekiniyorum muayeneyi nasıl yapar ultrasyonlamı yoksa diğer türlümü bkar. bir bebek sahibi olmak istiyorum dua ein kızlar
ben de istiyommmmmmmm :) :)
ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsn cnm.Been de bugün doktora gittim tekrar beta hcg istedi yarın çıkcak İNŞALLAH sonuç.kanda negatif çıktıysa büyük ihtimalle negatiftir ama yine de bakalım dedi hayırlısı olsun hepimiz için
mercan nerelerdesin, sonuç ne çok merak ediyorum... hemen yaz buraya inşallah hamişsindir canım.... AMİN...[/QUmerhaba kızlar.dün gittim doktora kan tahlili istedi bugün öğlen alıcam sonucu yazarım gelince ama sanmıyorum hamiş olduğumu çünkü 5 gündür süren lekelenmenin sonunda bugün biraz akıntım oluyo ama yine de bi ümit sen naptın cnm
mercan nerelerdesin, sonuç ne çok merak ediyorum... hemen yaz buraya inşallah hamişsindir canım.... AMİN...[/QUmerhaba kızlar.dün gittim doktora kan tahlili istedi bugün öğlen alıcam sonucu yazarım gelince ama sanmıyorum hamiş olduğumu çünkü 5 gündür süren lekelenmenin sonunda bugün biraz akıntım oluyo ama yine de bi ümit sen naptın cnm[/QUOTE
bende işteyim, kar yağıyor...benimde adetime 5 gün kaldı, inşallah hamileyimdir diyorum ama çokta inancım yok, bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?