6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

Merhaba canım,öncelikle bir bayan olarak doktor olaylarına kendini alıştırmalısın.Çünkü biz bayanların özellikle jinekologlarıyla sürekli işleri olur ve olacaktır.Öncelerde ben de senin gbii düşünüyordum,özellikle de erkek doktorlar beni çok tedirgin ediyordu.Ne var ki şimdi alıştım,ve şunu fark ettim ki erkek jin.lar kadınlardan kesinlikle çok daha iyiler ve sonuçta bu adamların mesleği,ister vajinadan muayene etsin ister ultrasonla baksın,emin ol bunların hiç bir önemi yok,rahat ol sen..daha bunu doğumu var bilmem nesi var,sürekli kadınlar olmayacak etrafında :))

kızlar perşembe gün lekelenme başladı adet oldum zannettim ama hala öyle devam ediyor bu ne demek oluyo yaa böyle bi şey yaşayan var mıı

kızlar acaba geç döllenme olmuş olabilir mi benm bu lekelenmelerim.kan da çıkmadı ama bi ümit olabilir mii bugün kimse cvp vermiyo banaaaaaaaaaaaaaa (((((((((

mercan nerelerdesin, sonuç ne çok merak ediyorum... hemen yaz buraya inşallah hamişsindir canım.... AMİN...

sevgen nasılsın canım,, uzun zamandır kimse yoktu burda, kar yağışı olumsuz etkiledi galiba..

kızlar ne oldu yaa topik dağıldı. sevcanda sevgende yoklar ortalıkta

Kızlar sonucumu aldım 1,20 negatif yani.adetim 5 gün geçince 0.100 çıkmıştı şimdi 1,20 olmuş niye böyle oluyo anlamadım neyse.gülsencim inşallah hamilesindir cnm yaa hayırlısıyla gelir bebişin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…