6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

kızlarr bugün kırmızıları gördüm adetim 8 gün geçtikten sonra hayırlısı olsun

canım sakın üzülme herşeyin hayırlısı, herşeyi oluruna bırak, dilinden duayı eksik etme,, Allahım inşallah bizede anne olmayı nasip edecek. moral bozmak yok..

sanırım bana kimse cevap vermeyecek (

üzülme ben sana cevap vereyim:))) ben yazdıklarını okuyunca hemen hamile olduğunu düşündüm çünkü hamile kalan birçok kişi önce bütün adet belirtilerinin olduğunu sonra adet olmadan bunların geçtiğini söylüyor. seninde büyük ihtimal böyledir diye düşünüyorum. ama idrarda çıkması için en az 10 adetin geçmesi beklenmeliymiş uzmanlar bu konuda aynı görüşteler. ama sen beklemek istemiyorsan hemen kan testi yaptır. inşallah hamilesindir...:)

Canım çok naziksin,teşekkür ederim bu arada..evet sanırım en doğrusu kan testi yaptırmak olacaktır,yarın sabah bu işi ben halledeyim en iyisi.Bu arada benim 3,5 yaşında bir oğlum var.Yani eğer hamilelik varsa bu 2.olacak inşallah.İlk hamileliğime kadar uzun bir süre d.kontrol hapı ile korunmuştum.Bebeğe karar verince bıraktık korunmayı ve sanırım haftasında hamile kalmıştım.Tabi uzun bir süre hap ile korununca hamileliğe ihtimal vermemiştim ve adetim 10-11 gün geçtikten sonra tesadüfen yaptığım bir test ile öğrenmiştim.Şimdi kardeş olsun istiyoruz ve geçen ay yumurtlama dönemlerimi olabildiğince değerlendirmeye çalıştık,tabi eğer benim belirlediğim tarihler doğru ise..

Hayırlısı bakalım ama insan nedense düşünmeden de edemiyor..

adet kırmızılarını gördüm kızlarr :)))) üzüldüm ama kendimi harap edecek kadar değil ALLAHIN istediği olur sonuçta vardır RABBİMİN BİLDİĞİ bi şey.sağlıklı olsun,hayırlı evlat olsun,hayırlı,sağlıklı uzuuun ömürlü olsun da.RABBİM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsn.2.5 senelik evliyim ilk çocuğumuz olacağı için heyacanla bekliyorum her ay:)

merhaba ilkbhr.bence hiç bekleme kan testi yaptır idrar testlerinde yanılma payı oluyor.ben adetim 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün adet oldum.adetim 8 gün geçti öyle adet oldum 8 gün geçince ben de iyiice kendimi hamile zannetmiştim o yüzden kendini fazla kaptırmadan bi kan testi yaptır derim özellerde 2 saatte çıkıyo sonuç.sonucu alınca bize de haber verirsin inşallah haamilesindir hayırlısıyla cnm ALLAH gönlüne göre versn

Merhaba mercan87,haklısın hiç belli olmyuyor bu işler..Allah hepimizin gönlüne göre versin.Bu arada,belki herkes aynı şeyi söylüyordur ama gerçekten rahat olmak lazım.Yok yumurtlama,yok çatlamaydır derken beynimizi boş yere dolduruyoruz bence.Eskiden kadınlar yumurtladıklarını biliyorlar mıydı acaba :))

bu arada ben çok sevdim bu siteyi :)) ne güzel kadın kadına herşeyi konuşabiliyoruz :)))yoksa bizi başka bu kadar kim dinler,kim yorum yapar :))

canım merhaba nasılsın. kusura bakmayın. çok yoğunum bu ara buraya bakma fırsatı bulamıyorum. inşallah herşey yolundadır.
oğlumda iyi teyzesi. bi yaramazlık yok. cumartesi kontrolümüz var. 1 ay oldu görüşmeyeli oğluşumla.
bu arada oğlumun odasını aldık geçen akşam. ay sonu gelecek. gelince resimlerini çeker gösteririm size. nette yok resmi.

hayırlı uğurlu olsunzeytincim oğluşunun odası sağlıkla,huzurla doldurur inşallah oğluşun odasını

zeytinnn canım nasılsın ya ösledim canım ösledim :) ikinizinde iyi olduğuna sevindim tabi fotoları paylaş bizimleeee heyecanla bekliyorum açıkcası ve bizde küçük beye kardeşler getirmek için çalışmalara devam ediyoruzzz ))) hayırlısı bakalımmm inşallah bu ay gelirrr kardeşlerrrr :))))) birde zeytincm ben bu ayfarklı çalışma yaptım bakalım sonuç ne olacak :))

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsunzeytincim oğluşunun odası sağlıkla,huzurla doldurur inşallah oğluşun odasını

teşekkür ederiz teyzesi. inşallah burda yakında sizinde bebişlerinizi konuşucaz.onlara aldığınız cicileri paylaşıcaz.odaları eşyaları.
allahın izniyle gelecek melekler. benim oğluşum abi olacak.

inşallah teyzesi inşallah. kardeşler gelsin oğluşumaaaaa.
bende özledim sizi yaa muhabbet etmeyi özledim. öyle çok yoruldum ki. çok yoğunum bu günlerde.
sen neler yapıyosun. bi yaramazlık varmı.

inşallah teyzesi inşallah. kardeşler gelsin oğluşumaaaaa.
bende özledim sizi yaa muhabbet etmeyi özledim. öyle çok yoruldum ki. çok yoğunum bu günlerde.
sen neler yapıyosun. bi yaramazlık varmı.

merhaba canim.hayirli ugurlu olsun.ALLAH isteyen her kese nasib etsin.

merhaba arkadaşlar,,, bu siteye girip okumasam bilmeyecektim aslında kendi kendimi yiyor olacaktım ,,meğersem ne çok derdimi anlayacak bana destek olacak ne çok insan varmışş,,,hepiniz tez zamanda kavuşun bebişlerinize inşallah...

yaa kızlar dün lekelenmem oldu adet oldum zannettim ama bugün giç bi şey yok bu ne demek oluyo şimdi böyle bi şey yaşayan var mı acil cvp verrsenz sevinirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…