kızlarr bugün kırmızıları gördüm adetim 8 gün geçtikten sonra hayırlısı olsun
sanırım bana kimse cevap vermeyecek(
üzülme ben sana cevap vereyim:))) ben yazdıklarını okuyunca hemen hamile olduğunu düşündüm çünkü hamile kalan birçok kişi önce bütün adet belirtilerinin olduğunu sonra adet olmadan bunların geçtiğini söylüyor. seninde büyük ihtimal böyledir diye düşünüyorum. ama idrarda çıkması için en az 10 adetin geçmesi beklenmeliymiş uzmanlar bu konuda aynı görüşteler. ama sen beklemek istemiyorsan hemen kan testi yaptır. inşallah hamilesindir...:)
mercancım adetmi oldun kırmızıları gördüm derken öyleyse eğer üzülme canım herşeyde bir hayır vardır ALLAHım büyük demekki daha bizim için vakit zaman dolmamış bebiş konusunda zamanı gelince bislerede nasip olurr inşallahhh unutma üzülmek yok bislereeeee moral bozmak yokkkkk :) hayırlısı herşeyinnn
Merhaba kızlar,
ben de yeni üye oldum buraya.Benim de adetim bu ay 4 gün geçti.Dün akşam idrar testi yaptım ama negatif çıktı.İki gün öncesine kadar adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı,şimdi o da yok.Sizce ne yapayım,testi ne zaman bir daha tekrarlayayım?
merhaba ilkbhr.bence hiç bekleme kan testi yaptır idrar testlerinde yanılma payı oluyor.ben adetim 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün adet oldum.adetim 8 gün geçti öyle adet oldum 8 gün geçince ben de iyiice kendimi hamile zannetmiştim o yüzden kendini fazla kaptırmadan bi kan testi yaptır derim özellerde 2 saatte çıkıyo sonuç.sonucu alınca bize de haber verirsin inşallah haamilesindir hayırlısıyla cnm ALLAH gönlüne göre versn
ARKADAŞLAR hepinize merhabalar nasılsınızzz ???
Zeytincim sen nasılsın uzun zamandır yoksun merak ettim canım iyisindir inşallahhh bebişde iyidirrr :)))
Sevcancım canımmm sen nasılsın sende bugün yoksun gittinizmi doktora neler dedi inşallah herşey yolundadırrr , iş konusu ne oldu gelişme varmı tatlımm ???
bu arada ben çok sevdim bu siteyi :)) ne güzel kadın kadına herşeyi konuşabiliyoruz :)))yoksa bizi başka bu kadar kim dinler,kim yorum yapar :))
canım merhaba nasılsın. kusura bakmayın. çok yoğunum bu ara buraya bakma fırsatı bulamıyorum. inşallah herşey yolundadır.
oğlumda iyi teyzesi. bi yaramazlık yok. cumartesi kontrolümüz var. 1 ay oldu görüşmeyeli oğluşumla.
bu arada oğlumun odasını aldık geçen akşam. ay sonu gelecek. gelince resimlerini çeker gösteririm size. nette yok resmi.
canım merhaba nasılsın. kusura bakmayın. çok yoğunum bu ara buraya bakma fırsatı bulamıyorum. inşallah herşey yolundadır.
oğlumda iyi teyzesi. bi yaramazlık yok. cumartesi kontrolümüz var. 1 ay oldu görüşmeyeli oğluşumla.
bu arada oğlumun odasını aldık geçen akşam. ay sonu gelecek. gelince resimlerini çeker gösteririm size. nette yok resmi.
hayırlı uğurlu olsunzeytincim oğluşunun odası sağlıkla,huzurla doldurur inşallah oğluşun odasını
zeytinnn canım nasılsın ya ösledim canım ösledim :) ikinizinde iyi olduğuna sevindim tabi fotoları paylaş bizimleeee heyecanla bekliyorum açıkcası ve bizde küçük beye kardeşler getirmek için çalışmalara devam ediyoruzzz))) hayırlısı bakalımmm inşallah bu ay gelirrr kardeşlerrrr :))))) birde zeytincm ben bu ayfarklı çalışma yaptım bakalım sonuç ne olacak :))
inşallah teyzesi inşallah. kardeşler gelsin oğluşumaaaaa.
bende özledim sizi yaa muhabbet etmeyi özledim. öyle çok yoruldum ki. çok yoğunum bu günlerde.
sen neler yapıyosun. bi yaramazlık varmı.
merhaba canim.hayirli ugurlu olsun.ALLAH isteyen her kese nasib etsin.
yaa kızlar dün lekelenmem oldu adet oldum zannettim ama bugün giç bi şey yok bu ne demek oluyo şimdi böyle bi şey yaşayan var mı acil cvp verrsenz sevinirimmm[/QU
canım en son kuzenim bir ay önce anlattı hamile olmadan olan halini, onunda adetine 6 gün kala lekelenme olmuş oda adet olduğunu sanmış ama ertesi gün kesilmiş. o şimdi hamile:)) meğer o yerleşme kanamasıymış, bence sende böyle olabilirsin. inşallah öylesindir canım Allahın izniyle bebişini kucağına alırsın canım bence kan testi yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?