hiçbişey olmaz canım öyle kafana takma herşeyi. hamileliğimiilk öğrendiğimde doktorum bana demişti ki öncelikle kafandaki vidaları bi gevşet şartelleri indir.rahat ol düşünme hiç şöyle miolur böyle mi olur diye.sen kafana takmaz rahat olursan herşey güzel olur.senin içinde öyle rahat ol. düşünme herşeyi.
ayakları yatak başına dik ama popişe de yastık yok öyle dik. meyil olsun yani.rahme daha kolay ulaşması için
hiçbişey olmaz canım öyle kafana takma herşeyi. hamileliğimiilk öğrendiğimde doktorum bana demişti ki öncelikle kafandaki vidaları bi gevşet şartelleri indir.rahat ol düşünme hiç şöyle miolur böyle mi olur diye.sen kafana takmaz rahat olursan herşey güzel olur.senin içinde öyle rahat ol. düşünme herşeyi.
ayakları yatak başına dik ama popişe de yastık yok öyle dik. meyil olsun yani.rahme daha kolay ulaşması için
işallaqh canım yqa ...canım üşütünce belin ağırmaz bence ya adet sancısı gibi ağrı var mı belin de öyle olunca hamilelik belirtisi olabiliyomuş bu arada çok geçmiş olsun ben bu sıra çok dikkat ediyorum sıkı giyiniyorum sende öyle yap evde işde yelek falanda giy sırtını ısıtsın..özellikle hamile kalmak isteyen ayakdan üşütmesin diyolar çok dikkat et işlalah en kısa zamanda olur bebişler
günaydın canım.nasılsın bakalım.bel ağrın için dinlenmeye bak.çok yorma kendini.çalışmaları da ihmal etme.belli olmaz belkigeç felan çatlar yumurtan ama senin çatlamıştır zaten.o koyu renkleri gördükten sonra. hayırlısı bakalım.
oğluşum bekliyo arkadaşları teyzesi elinizi çabuk tutunhaklısın canım doktor da elemmiş ama bir yönden bizim iyiliğimizi için söylüyor..bizim burda temizlikçimiz müdür gibi bir şey sölemeye gelmiyor malesef:):)
mecbur ben yaptım bu ay rahat olucam zeytinim oğluşuna arkadaşları getiricez işallah:)
tamam canım belime yastık koymadan dikiyorum dikerken başımada yastık koymuyorum canım arkadaşım saol gerçekden
bilmiyorumki kıslar benim hep kasık ağrısıyla adetim olurdu bu ayda önce öyle oldu geldi adetim ama sonra yumurtlama zamanımda hafif hafif kasıklarım ağrır gögüslerim çok acırdı hatta dokunamazdım bu ay hafif hafif kasık ağrım oldu ama gögüslerim hiç ama hiç acımadı onun yerine bel ağrılarım oldu halada sabahları ve gün içersinde ara ara ağrıyor sanırım 7 ay sonra evlilik beni değiştirmeye başladı kıslarr :))
zeytincim ya koyu renkler ne adetmi valla anlamadım canım ya:)))
bilmiyorumki kıslar benim hep kasık ağrısıyla adetim olurdu bu ayda önce öyle oldu geldi adetim ama sonra yumurtlama zamanımda hafif hafif kasıklarım ağrır gögüslerim çok acırdı hatta dokunamazdım bu ay hafif hafif kasık ağrım oldu ama gögüslerim hiç ama hiç acımadı onun yerine bel ağrılarım oldu halada sabahları ve gün içersinde ara ara ağrıyor sanırım 7 ay sonra evlilik beni değiştirmeye başladı kıslarr :))
zeytincim ya koyu renkler ne adetmi valla anlamadım canım ya:)))
oğluşum bekliyo arkadaşları teyzesi elinizi çabuk tutun
canım ayakları dikmeden popişe yastık koy sonra yatak başına dik ayakları.bacaklarıda ayrık dikme tabi çapraz yap sıkıştır felan kaçmasınlar dışarı.
bide yatak başına ayakları dikmek için sakın ayağakalkıp da öyle döner dikerim felan yapma. ayağa kalkınca hemen akar dışarı.hiç ayağa kalkmadan dik bacakları.
kuzucum sen ovulasyon yapmadın mı bu ay. orda koyu renk çift çizgi gördün ya. ondan bahsediyorum.
sen hiç düşünme oram acıyodu şimdi acımadı,belim ağrımazdı şimdi ağrıdı felan. her insan her ay aynı olmayabilir canım.o yüzden sürekli dinleme öyle vücudunu.neden söyle neden böyle felan kafa yorma.yapman gerekeni yap duanı et bekle. gerisi allahtan canım.
hamilesin dir işallah canım ben değiştim bende :)7 kilo aldım evlendim evlilik yaradı bizlere kızlar galiba düşünsene hamileyken 20 kilo alıırm rahat ben :)allahın izniyle bu ay bebişlerimiz gelicek işallah sen ne zamn giidcksin doktora
alahın ziniyle olucak işallah :)
ay zeytincim vallahi iyki söyledin canım arkadaşım allah razı olsu senden ya sen olmasan napıcaktım ben kalkıp dikliyordum ve dediğin gibi bir kısmı aşağıya akıyordu...canım saol ya bu akşam kalkmadan ilk yastık koyucam sonrada yavaşca dönücem diklicem canım arkadaşım işallah olur bu sefer karnım çok ağrıyor sanıırm çatlıyor
kuzucum sen ovulasyon yapmadın mı bu ay. orda koyu renk çift çizgi gördün ya. ondan bahsediyorum.
sen hiç düşünme oram acıyodu şimdi acımadı,belim ağrımazdı şimdi ağrıdı felan. her insan her ay aynı olmayabilir canım.o yüzden sürekli dinleme öyle vücudunu.neden söyle neden böyle felan kafa yorma.yapman gerekeni yap duanı et bekle. gerisi allahtan canım.
canım ben bu ay bebek olursa ALLAHım nasip ederse zaten hemen gidicem ama olmazsada artık alttan muayeneden kormucam cesaretlenicem ve gidicemmm bir kontrol olayım diye senin gittiğin yer nasıl özel muayenemi yoksa özel hastane falanmı
canım dönebiliyosan kalkmadan dön. dönemiyosan ters yat çalışırken yada ne bileyim işte bi yöntem bul ama sakın ayağa kalkma çalışma sonrası.
bu ay umutluyum hadi inşallah hayırlı haberler alırız.
tamam arkadaşım bir yöntem bulucam kalkmıycam ayağıya saol arkadşaım bende umutluyum işallah zeytincim geçen ay yumurtalarım 14 ile 16 dı bu ay tek gelişmiş 18mm çatlarsa çaoğalabilir mi
taktın heee çoğalsında ikiz olsun olayına.kız hayırlısını dile diyorum sanaaaa. hayırlısı olsun ama ikiz olsun diye değiiiillll.
tek yumurtayla da ikiz olabiliyo.tek yumurta ikizi dedikleri var ya.ama hayırlısını dile ki hayırlı olsun. allah korusun ikiz olup problemli olsa bebekler, tek olsun sağlıklı olsun. hayırlısı olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
):):)haklısın canım ya ama hayırlı olsun diye diyorum hep allah sağlıklı br evlat nasip etsin de dediğin gibi gerisi önemlid değil demicem :)evet öyle çok var problemmi arkadaşım allahım hayırlı evlat nasip etsin zeytincim dua et canım sen gebesn senin duan kabl olur bende ediyorum bu arada iyiki varsın sen olmasan kim bizi bu kadar bilgilendiricekti saol canım
hep aklımdasınız canım dua ediyorum size allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize diye. benim oğluşum da hayırlı sağlıklı olur inşallah.
günaydın arkadşalarım sevgen zeytin diğer arkadaşlarım hepinizin günleriniz güzel geçsin bugün..
zeytincim nasılsın oğluşun nasıl ?dün akşam herşey güzel oldu ayaklarımı dikledim 10 dakika yeterli gelirmiydi.dakika tuttum sonrada yüz üstü uzandım işallah olmuştur bu akşam da randevum var doktorda allahım hayırlısıyla nasip etsin işallah..
sevencim sen nasılsın neler yapıyosun?
çok çalışmıssınız hakikaten anlıyorum seni.bende senin gibiyim yorgun olsam bile çalışmaktan vazgeçmem::günaydın canm iyi dileklerin için sağolll bugün işyerinde çok önemli bir toplantımız var akşam 9u geçiyordu eve gittiğimde okadar geç çıktık düşün yani ama çalışma günüydü o yorgunluğun üzerine yinede çalıştık desene akşam hepimizde çalışma varmışşşşş :)))))
sevcancım ben yarım saat falan tutuyorum ayaklarımı havada gerçi sıkılınca üşüyünce durmakda değişiyorda olsun popom meğilli oluyor enazından diorumm bence sende biras daha fazla tut ne bilim arkadaşım ben hiç kaçmasın dışarı diyorum:)) birde kalkmadan dönüp yatıorum hatta popom meğilli olucak şekilde birde yastık koyuyorum yine hatta geçen öyle uyumuşummmm :)))))) uyandımda çokkk güldüm kendimeeee :)))
zeytincim canım sen nasılsınnn ?? eymen bebek nasıllarrrrr ???
günaydın arkadşalarım sevgen zeytin diğer arkadaşlarım hepinizin günleriniz güzel geçsin bugün..
zeytincim nasılsın oğluşun nasıl ?dün akşam herşey güzel oldu ayaklarımı dikledim 10 dakika yeterli gelirmiydi.dakika tuttum sonrada yüz üstü uzandım işallah olmuştur bu akşam da randevum var doktorda allahım hayırlısıyla nasip etsin işallah..
?
iyiyim canım bi yaramazlık yok.zeytincim kuru incir aldım hafta sonundan itibaren yemeğe başladım her akşam bir tane atıyorum ağzıma işallah bir faydası olur :):)
günaydın canm iyi dileklerin için sağolll bugün işyerinde çok önemli bir toplantımız var akşam 9u geçiyordu eve gittiğimde okadar geç çıktık düşün yani ama çalışma günüydü o yorgunluğun üzerine yinede çalıştık desene akşam hepimizde çalışma varmışşşşş :)))))
sevcancım ben yarım saat falan tutuyorum ayaklarımı havada gerçi sıkılınca üşüyünce durmakda değişiyorda olsun popom meğilli oluyor enazından diorumm bence sende biras daha fazla tut ne bilim arkadaşım ben hiç kaçmasın dışarı diyorum:)) birde kalkmadan dönüp yatıorum hatta popom meğilli olucak şekilde birde yastık koyuyorum yine hatta geçen öyle uyumuşummmm :)))))) uyandımda çokkk güldüm kendimeeee :)))
zeytincim canım sen nasılsınnn ?? eymen bebek nasıllarrrrr ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?