6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

adetliyken muayene etmiyor tatlım hormon tahliline bakacaktır bende 5 yıllık evliyimmm ve tedavi görüyorum şimdiden bu kadar kafaya takmaaya gerek yok adetin 2 gün geçtiyse eczaneden bir gebelik testi alıp bakabilirsin belli olur idrarda.İnşallah vardır canımm ..Rabbim kimseleree aratmasın tez zamanda nasip etsin inşallah....

yani alttaan bakmıcaktır öylemi çok sevindim bu duruma:)ama 2.günü gel bebek istiyoruz deddik ozaman muyane edicem dedi.yani kn testi yapıcktır.benim gittiğim hastahane özel kn testini devlet hstahanesinde yaptırıp gitsem doğru olurmu acaba

allah sizlere aratmasın işallah sizde benim gibi erken başlamıssınız tedaviye en yakın zamnda sizede bnaa nasip etsin.bilmiyorum işallah hamileyimdir ama karnım ağırmaya başladı olucam heralde...

allah sizlere aratmasın işallah sizde benim gibi erken başlamıssınız tedaviye en yakın zamnda sizede bnaa nasip etsin.bilmiyorum işallah hamileyimdir ama karnım ağırmaya başladı olucam heralde...

sevcancımmm çok nadir ama adetliyken bakan doktor var sonuçta sağlıkkk ben alıştım ondan bu kadar rahat konuşuyorumDoktorun senden hangi tahlillerii isteyeceği belli olmadığı için doktorunun direktiflerine uymalısın .Benide hep 2.günü çağırır doktorum ve tahlil yapar yumurtlama varmıı hamile kalmaya uygunmusun onlara bakacaktır diye düşünüyorumm.Yani tahlili özelde yaptırıp götürme kabul etmeyebilir.bütün olmayanlara nasip eder inşallahhh.

Amin işallah arkadaşım allah bizleri sevindirsin.tamam tahlili orda yaptırırım. Kardeşim seninde iyi haberlerini bekliyorum saol tekrardan cvp için işallah herşey yolunda olur

kızlar ikiz gebelik için yumurta çoğaltıcı haplar varmış hemşire arkadaşım demişti ddoktora sorsam bana da verirmi ikiz bebek im olsa çok sevinirim öyle bir şey duydunuzmu

kızlar malesef ki biraz önce hastalandım beklenen olmadı üzüldüm.bakalım doktor ne dicek doktora gitme vakti yaklaştı dua edin kızlar çok korkuyorum ya streslendim

haa bak şimdi dinle aklını başına al yok daha erkenmiş bilmem neymiş deme sen biran önce doktora git yaşında 24 müş ona bakarsan ben 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ama olmadı alttan ultrasyona bakıyorlar önce sonra diğer işlemler ama korkulacak hiç birşey yok canını sıkma 4 yıldı dr a gidip geliyoruz 2 defa aşılama yaptırdım olmadı ocak ayında bidaha gidecem bakalım ne diyecek dr belki birdaha aşı belki tüp bebek .bende çok yoruldum artık ama hiç pes etmiyecem.yani sana söyleyeceğim sakın moralini bozma herşey yolunda gider sen dr git kontrollerini ihmal etme ve sabret beterin beteri var haline şükret
bende şükrediyorum:26:

işallah bebeğiniz olur evet gidicem ve pes etmicem sonun kadar pes etmek yok.allah herkeze versin aratmasın yardımcınız olsun.moralim bozuldu regl olunca umudum vardı.doktora randevu aldım yarın işallah.kızlar kadın doğum sitesinden okudum rahim filmi çekilenler hamile kalıyomuş.ama rahim filmi çok acıyor diye duymuştum

hayır sakın korkma rahim filmi hsg mi çekilecek zaten sana ağrı kesici ilaçlar verirler ama birazcık ağrı oluyor eee olsun okadarıda canım ama o rahim filmide lazım oluyo evet bakalım tüplerin açıkmı beğilmi diye ona göre sana yeni bir tedavi yöntemi uygularlar. bende çektirdim sol tüp tıkalı o yüzden normal yolla biraz zor dediler ve aşılama tedavisine geçtim

ama kızlar daha erken olmasına rağmen içimde ya hiç olmass die korku var.düşünebiliomusunuz hi korunmadım.ve her ay test aldım çünkü artıkregl 2 gün gecikiyor benim bende şüpheleniyorum sonrada hayllerim suya düşüyor.evliliğin ilk aylarında acıdan dolayı ynı doktora gittim.ve alttan muyane etti.ve durmadan bebek istiyomusunuz dedi bendde ilk ay olduğu için şuanda değil dedim .bebek isterseniz ban gelmeniz gerekiyor dedi.ama neden dedi anlamadım.geçen gittim regl 2 günü gel dedi bakalım.

Banada kesin rahim filmi çeker ağrı sorun değil ama acımasın gerçi bebiş için katlanırım her acıya.işallah bebişiniz olur bu kadar uğraştınız allah uğraşlarınızı boşa çıkarmaz dularım hepinizle herkez hakediyor

Aşılama çok pahalı tutuyormu arkadaşım birde yumurtalama çoğaltıcı haplar kullanınca ikiz oluyomuş doğrumu

canım daha çok yeni evlisin. doktorlar normalde 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra bebek sahibi olamazsan problem olduğunu düşünmeye başlıyorlar. 6 ay az bi zaman.yaşında genç.
bide nasıl muayene eder demişsin. bende bebek için uğraşanlardanım.allah bağışlarsa 22 haftalık hamileyim. adetin 2.günü gittiiğinde alttan muayene ediliyor.yumurta gelişimine bakıyor doktorlar. daha doğrusu evli olan herkese genelde her problem için alttan muayene ederler.
dua et canım rabbim en kısa zamnda nasip edecektir.hayırlısını dile.

Allah bağışlasın allah bebeğinize ve size sağlıklı uzun ömürler versin işallah.ilk muyaneyi alttan bakmıştı ilk olduğu için çok canım yandı tekrar korkuyorum sizce neden bebek isteyince bana gelmeniz gerekiyor dedi bnir şeymi gördü acaba benim sormak klıma gelmedi yartın bu sorulrımdan kurtulucam gidicem teşekkürler güzel dilekleriniz için işaallah en kısa zamanda olur

bak canım ben geçen ay ve ondan önceki ay aşılama yaptım hep bi umutla bakıyordum hayata ama hep hüsranla sonuçlanıyor ve hayal kırıklığı yaşıyordum her test sonucuyla birlikte hayallerimde çöpe giriyordu ama dayandım mücadele ediyorum hayata karşı.neyse sen adetin 2 veya 3 cü günü muhakkak git önce alttan bakarlar sonra hsg yani adetliyken bile bakılıyo mecbur sen Ankaradamısı hangi hastaneye gidiyon hangi doktora.

aşılama süreci biraz sabır ister önce sana yumurta çatlaması içinklomen hap verirler sonra 70 tl ye yumurta çatlatma iğnesi var onu verirler iğne kıl iğnesi küçüçücük acı yok sonra gidiyorsun aşını oluyorsun sıkışık vaziyette hiç ağrı olmuyo o esnada

canım daha çok yeni evlisin.bence bebek için en az bir yıl beklemek gerekiyor.ben şuan hamileyim ikizlerime tam bir yıllık evliyken hamile kaldım.ama şimdi biraz dahamı bekleseydim diyorum açıkcası.bebek olunca evliliğin tadı pek çıkarılmıyor mağlesef.ve senin biraz fazlaca kafana taktığını gördüm.çok kafana takarsan stres yaparsan zaten olmaz.herşeyi oluruna bırak.bi altı ay daha geçsin.yine olmassa doktora gidersin.ama çoğunlukla kafaya takmadan olmuyor.bende son zamanlarda sürekli adet olunca üzülüyordum.kafaya takmayı bıraktım o ay hamile kaldım.

Aşılama çok pahalı tutuyormu arkadaşım birde yumurtalama çoğaltıcı haplar kullanınca ikiz oluyomuş doğrumu

bilmiyorum ama ben ilk aşılamamda doktor ikiz ılabilir dedi bize istiyormusunuz falan sordu bende ndeden olmasın birtaşla iki kuş dedim ama hiçbişey olmadı ikinci aşılamadada dr üçüz dedi ve yine bişey olmadı ben anlamıyom madem olmayacak neden umut veriliyor. hayır çokta pahhalı değil ya ssk lıysan iyi rapor verip indirimli olabiliyorsun ilacı

Yok ablacım ankarada doğum yerim.normalde istanbulda yaşıyorum.opr doktor faruk buyruya gittim arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…