arkadaşlarım ablalarım hepinize tek tek teşekkürler zaman ayırıp düşüncelerinizi payaştığınız için saolun.adetim 2 gün geçti şimdiden heyecan sardım oktor adetin 2.günü gelin demişti belki bir mucize olur allah herkezi sevindirsin.bebek bekjleyen herkezi...ben muayene için erken davrandım sanıyordum ama içimi ferahlattınız... tam zamanıymış eğer bende bir problem yoksa eşime baktırım.muayerneen çekiniyorum adetliyken nasıl muayne olucam kızlar çok utanıyorum ...
yani alttaan bakmıcaktır öylemi çok sevindim bu duruma:)ama 2.günü gel bebek istiyoruz deddik ozaman muyane edicem dedi.yani kn testi yapıcktır.benim gittiğim hastahane özel kn testini devlet hstahanesinde yaptırıp gitsem doğru olurmu acaba
allah sizlere aratmasın işallah sizde benim gibi erken başlamıssınız tedaviye en yakın zamnda sizede bnaa nasip etsin.bilmiyorum işallah hamileyimdir ama karnım ağırmaya başladı olucam heralde...
arkadaşlar siteye yeni üye oldum ben.biz 6 aylık evliyiz.bebek istyiyorum ama hamile kalamıyorum.oktor gittim aetin 2.günü gelin dei.ama çekiniyorum muayeneyi nasıl yapar ultrasyonlamı yoksa diğer türlümü bkar. bir bebek sahibi olmak istiyorum dua ein kızlar
Aşılama çok pahalı tutuyormu arkadaşım birde yumurtalama çoğaltıcı haplar kullanınca ikiz oluyomuş doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?