Evet zeytincim o senin minnacık oğluşun isim önemli değil ona her isim yakışır maşallah kocaman ikizi de ..
Allah bizlere de nasip etsin en kısa zaman da
aldığım gün kargoya vermişti ertesi gün gelmişti. senin en geç cuma gelir merak etme.hiçde geç değil zaten başlarsın hemen. kaç tane aldın.
adet döngüne göre kaçıncı gün yapacağın belirleniyor üzerindede yazıyo zaten. hergün aynı saatte yapman önemli olan. mesela her akşam işten eve gelince yap testini. aynı gebelik testi gibi yapılıyor.
gebelik testinden farkı şu. gebelik testinde silik de olsa 2.bir çizgi görürsen hamilesin demek oluyor.
ama ovulasyonda 2.çizgi silik olunca yumurtalar çatlıyor demek olmuyo. ikiside koyu çizgi olması lazım. iki koyu çizgiyi gördüğünde 48 saat içinde yumurtalar çatlayacak demek.
çizgiyi görünce ççalış 3 gün üst üste bişey olmaz. popoya yastık ve bacakları dikmeyi unutma.
ben hamiş kaldığım ay ovulasyon kullanmıştım. laboquick markaydı benimkisi.
zyetincim yaaa demek o ay kullanmıştın hadi hayırlısııııı ayyy daha gelmeden mutlu oldummm :)) benimde o marka laboquick ama ben sanırım biras fazla aldım 30 adet ovulasyon sanırım 5 tanede gebelik tesi hediyeymiş ondan aldım fazla mal göz çıkarmaz dedim olmazsa bebiş önümüzdeki ayda dolabımda olsun dedim tabi inşallah gerek kalmaz ve bir arkadaşıma veririmbu arada tatlım ben 26 günde bir adet oluyordum ortalama ama bu ay 23,günde geldi sanırım 26 günde olanlar 9,gün başlaması gerekmiş ben ne zman başlıyayım aç tok farkedermi zeytincim ben 6buçukda evde oluyorum 7de falan yemek yiyoyoruzda hergün 8buçukda yapsam iki çizgide koyu renk olucak dimi bide fazla su içmiçekmişizdimi
zeytincim birde nasip olursa çift çizgiyi görürsem misal ogün çalışşak ertesi gün teste yine devam edicemmi onu hiç bilmiyorum????
birde tatlım benim bugün adetimin 5.günü yarın falan biter nasipse bitince günaşırı çalışmalara başlıcaz ben testede devam ederim çift çizgiyi görünce 3 gün ardarda ilişki olsa olurmu sonra yine günaşırı devam etsek ???
senide sıkıyorum ama canımmmm sen en bilgilisin aramızdaaaa))) şimdiden sağollllll :)))
canım ben baya bi denedim 10 ay kadar sürdü toplamda. doktor tecrübemde baya oldu.çok şükür sağlık açısından ciddi bir sorun yoktu ama olmuyodu bebiş.çok üzüldüm çok ağladım çok taktım kafama.o yüzden dahada zorlaştı bebişin gelmesi. en son kendime zarar verdiğimi farkettim ve o ay tatile gidecektim olursa bile bebekiçin risk olur yolculuk flan olmayacaksa olmasın dediğim ay kendiliğinden geldi meleğim. 25.haftamız bitiyor bugün.
o yüzden burdaki arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum yaşadıklarımdan.onlar benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye.
rabbim evlat isteyen herkese nasip eder inşallah.
bende 7 yada 8 tane kullanmıştım. 2 tanede gebelik testini. geri kalanını bi arkadaşıma gönderdim. senn elinde var nasıl olsa istersen geldiğinde de başlarsın yapmaya.
aç tok farketmez canım. suiçmeyeyim felan diyede düşünme.çok kasıyosun kendini yaa bırak kendini sıkma canım benim. bende akşamları 9 gibi felan yapıyodum.
çift çizgiyi koyu renk gördükten sonra ben devam etmedim ama sen istersen 2 gün daha devam et anlarsın çatladımı çatlamadımı diye.
sen gün aşırı çalış canım. çok da şartlanmadan tabi.kocişi de sadece bebek bebek diye yanaşarak bunaltma. teste başlayınca koyu çift çizgiyi görünce 3 gün çalışmaya çalışın yeter. diğer günler gün aşırı çalışsanız iyi olur tabi ama çok da sıkmayın kendinizi.
sağol canım teşekkür ederim. rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah.Allah tamamına erdirsin.inşallah darısı başımıza
canım çok teşekkür ederim zeytincim çoookkkk sağolllll :)))
aslında varya zeytincim böyle düşünürken kasıyorum ben eşimle vakit geçirirken hiç böyle değilim hatta unutuyorum sonra en son aklıma geliyor aa ayaklarım havaya falan diyorummm bakalım bu ay nasipse aksatmadan hayırlısıyla çalışalım bu ay tam anlamıyla deneyelim bakalım :)
tatlım brde folikasit diyorlar ya sen hamilelikten önce içmeye başlamışmıydın yoksa bebek olduktan sonramı başladın
Kod 783 Bebek Şekeri
kızlar fikirlerinizi alayım.
oğlumun bebek şekerini şimdiden alayım diyorum. fonradan böyle şeyler unutulup atlanıyor. aradan çıksın diye düşündüm.
ne dersiniz? bu model güzel mi?
zeytincim çookkk güselll hani bisiklet falanda tam oğlan bebiş için uyumlu çok) bencede al al ben çok beğendimm canım:))))
zeytincim günaydınlar canım aman aman oğluşuna bebek şekerleride alırmıssın bakmadım şimdşik bakıcam beyenicem bAKALIM :):)
Zeytincim ay pek de şirinmiş canım fiyatı da çok uygun işallah benim de olurda bende erken den alırım aynısı nı çok beyendim gerçek den kaç adet alıcaksın bir de mevlüt demi dağıtıcaksın canım
zeytincim bende heveslendim ne güzel ya maşallah oğluşun ve sana gerçekden çok mükemmel ...güzel anne :)
zeytincim seğetini de veriyolar dimi şekerler le birlik de ayrımı satın alıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?