6 aylik doğum yaptım

sağolun papatya bugün doktoru aradım durumu iki günden beri kötü dedi inşallah size kötü haber vermem dedi.sabahtan beri kahroldum allahım yardım etsin.sadece dua edip beklemekteyim.

sağolun papatya bugün doktoru aradım durumu iki günden beri kötü dedi inşallah size kötü haber vermem dedi.sabahtan beri kahroldum allahım yardım etsin.sadece dua edip beklemekteyim.

Allah yardımcınız olsun inş küçük kuzu sağlıkla ordan çıkar ve evinize gelir dualarımızdasınız :nazar:

Allah yardımcınız olsun canım.son durum nedir?? :26:

Bende 24 haftalık doğum yaptım.çok büyük problemler yasadik hala bazı sıkıntılarımız var.prematüre bebekler çok güçlü bebekler

çok çaresizim erken dogum yaptım yavrum makinada küvezde kendi nefesini alamıyor 35 gündür küvezde.doktor durumu ciddi diyor hiç bir gelişme yok dedi allahim yardim etsin herkesin yavrusuna şifa versin dua edin ne olur.

Allah yardımcınız olsun canım.. umarım iyi haberlerini alırız.. :31:

canım bebeğinin son durumu ne? inşallah güzel haberlerle gelirsin.Allah yardımcın olsun.

Back