6 aylik doğum yaptım

fatosercu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
53
0
36
Bartın
çok çaresizim erken dogum yaptım yavrum makinada küvezde kendi nefesini alamıyor 35 gündür küvezde.doktor durumu ciddi diyor hiç bir gelişme yok dedi allahim yardim etsin herkesin yavrusuna şifa versin dua edin ne olur.

Inşallah Cnm Allah yavrunu sana bağışlar.neden erken doğum olduğunu biliyor musun

sağol.hamile olduğumu öğrenince doktora gittim kanama alanı olduğunu söyledi.sonrasinda tarama testleri yapildi testlerim yüksek çikti ve beni sevk etti.amiyosentez oldum onun arkasından 3 gün sonra kanamam başladı ve 2ayda sürdü.25haftalıkken doğum yaptım.ilkhamileliğim kolay geçmişti.allahim bana sabir versin

Amniyosentez sonucu malesef düşük veya erken doğumla son buluyor ,keşke bunun yerine 4 boyutlu ultrasna girip detaylı baktırsaydınız,ama olan olmuş artık ,allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah ,çok zor ,allah sizede sabır versin.

çok çaresizim erken dogum yaptım yavrum makinada küvezde kendi nefesini alamıyor 35 gündür küvezde.doktor durumu ciddi diyor hiç bir gelişme yok dedi allahim yardim etsin herkesin yavrusuna şifa versin dua edin ne olur.

Allah yardımcın olsun canım.. Allah bebeğini sana bağışlasın inş. yaklaşık 6,5 aylıkken gelmiş 25. haftada olduğuna göre inş. herşey yoluna girer bizede mutlu haberlerini yazarsın canım.. çevremde 3 anne tanıyorum bu haftalarda doğum yapan küvez sıkıntısından sonra meleğini evine alıp evlerine gittiler..inş. bi haberde sen verirsin :34:

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH bebegin kendini toparlarda sag salim evinize gidersiniz:16:

çok teşekkür ederim dualarınız için.amiyostezin böyle şeyler olacağına tahmin etmezdim.gebeliğim hakkında iki doktor bebeğim sakatmış ensesinde kis varmış bu yüzden kanamam olduğunu söylediler.erken doğum olduğunu anlamadılar doğru yönlendirmediler doktor kurbanı oldum belkide alın yazım kaderimmiş diyorum.allahim inşallah kucağima alip kokusunu duymayi ve büyütmeyi nasip etsin.hiç dokunamadım yavruma allahim kimselere evlat acısı vermesin.

çok teşekkür ederim dualarınız için.amiyostezin böyle şeyler olacağına tahmin etmezdim.gebeliğim hakkında iki doktor bebeğim sakatmış ensesinde kis varmış bu yüzden kanamam olduğunu söylediler.erken doğum olduğunu anlamadılar doğru yönlendirmediler doktor kurbanı oldum belkide alın yazım kaderimmiş diyorum.allahim inşallah kucağima alip kokusunu duymayi ve büyütmeyi nasip etsin.hiç dokunamadım yavruma allahim kimselere evlat acısı vermesin.

canım sıkma canını amniyosentezde risk var ama bu durumları yaşamayanda var..Herşey Allahtan canım belkide kendiliğinden geldi amniyosentezle alakası yok belkide..Rabbim yavrunu sana bağışlasın inş. 1 aydan fazla geçmiş artık toparlar inş. kaç kilo oldu kuzucuğun?? ne problemi var solunum dışında canım??

Allah yardımcınız olsun bebeğinize şifa versin benim yeğenimde 6.5 aylık doğdu üstelik anne karnındada gelişimi geriydi 3 ay kuvözde kaldı ama sonra anneciğine kavuştu şimdi 2,5 yaşında o da sizin bebeğiniz gibi solunum sıkıntısı çekmiş solunum cihazı takılmıştı sepsis olmuştu neler atlattı ama çok şükür şimdi iyi . Doktorlarda çıkacağı güne kadar hep temkinli konuştular hiçbir zaman herşey yolunda demediler hep her an her şey olabilir dediler ki öyle de demeleri gerek benim yeğenimde 800 g doğdu sonra 650 ye kadar düştü 2 kilo olunca başka problem yoksa taburcu ediyorlar. Ki sizin bebeğinizinde yoktur inşallah allah sabır güç kuvvet versin atlatacaksınız inşallah

Kıyamam sana. Allah yardımcın olsun. Senin durumunda olup, bu sıkıntıları yaşayıp, sonra sağ salim bebeğini evine getiren çok insan var. Hep olumlu düşün. Benim bir arkadaşım erken doğum yapmıştı. Doğum yaptığı hastanede yenidoğan ünitesi olmadığı için doğumdan sonra bebeği ambulansla başka bir ile götürdüler. Ciddi hayati riski vardı. O koşullarda bile bebeği hayata tutundu. Senin yavrunda senin dualarınla yavaş yavaş aşamalar katedecek annesi. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte evladını sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Canım çok geçmiş olsun.benim kızımda 10 gün küvözde kaldı ciğerlerindeki suyu atamayıp solunum sıkıntısı yaşadığı için.benimkinin riskli durumu da yoktu üstelik ama ona rağmen o kadar üzülüp ağlamıştım ki o yüzden ne hissettiğini çok iyi biliyorum.bizimle beraber taburcu olan bi bebek vardı 24 haftalıkken dünyaya gelmiş aylarca küvözde kalmış ama sapasağlam çıkmıştı hastaneden.lütfen moralini yüksek tut bol bol dua et her şey rabbimin elinde.sizde sağ salim çıkarsınız Allah'ın izni ile inşaallah...

Cok gecmis olsun....
Insallah sendr yavrnu eve getirip sonsuz kucaklarsin....
Icini ferah tut...hep dua et elbet rabbim evladin icin yapilan dualari geri cevirmez.....
Zaten 3 ay gibi yani normal dogum haftasina kadar kuvezde kalir icini ferah tut.....

sadece kendi nefesini alamıyor 860 gr

canım arkadaşlarda çok güzel anlatmış hiç canını sıkma daha minik o yüzden solunumunu kendi yapamıyor.. ve çevremde inanki çok var küvezde beklediler ama sağlıcakla kavuştular bebeklerine..
küvez süreci sıkıntılı normal haftası dolana kadar bekletirler ama sağlıcakla gelecekse varsın kalsın biraz daha küvezde :34: Rabbim acısını göstermesin sana bağışlasın meleğini :16: dua edeceğim senin için ve abone oldum konuna takip edeceğim sürekli gelişmeleri yaz canım bizede :54:

Allah sağlık versin yavrunuza inşallah sağlığına br an önce kavuşur.
Ümidinizi yitirmeyin yeterki.

Allah yardımcın olsun, ben de 6 aylık doğmuşum ve gayet sağlıklı bir çocukluk geçirmişim. Başta çok korkmuşlar sonrasında hep üstüme titremişler ama endişelenecek herhangi bir şey olmamış.
İnşallah hayırlısıyla evladını kucağına alırsın.:emir_bebek:

Bu Cuma aksaminda Rabbime dua ettim siz ve bebeginiz icin insallah iyilesir ve beraber evinize gidersiniz diye sizde bol dol dua edeyin durumnuz neye yetiyorsa adaginizi adayin adak dua kabul olmasinda buyuk yardimci umudunuzu yitirmeyin Allaha siginin insallah bir an önce iyi haberlerini verirsiniz kuzunuzun

Back