• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık bebeyim ara ara hala

tuanatg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
276
26
48
Manisa
6 aylık bebeyim ara ara hala kusuyor gıcık şeki öksürük oldu gecti ama tekrar olmz umrım cocuğu reflü olan varmı bizmkine baktırmadık ama kolay tedavisi varmıdır tanı nasıl konur inaşaaalla deyildir bendede var

Benim kizimda sürekli kusuyordu günde 2-3 kez üst değiştiriyorduk ek gidaya geçince biticek dediler 6 aylikdi çoktan geçmiştir ve hala kusuyordu bidoktor ilaç tedavisi dedi digeri kesinlikle belli bi kilonun altına düşmedikçe ilaç gerekmez dedi ve şükürler olsun eser kalmadi 7 aydan sonra bekle derim 7. 8. Ayda geçiyor etrafında örneklerde oldu bu şekilde...

Son düzenleme:
benim kizimda sürekli kusuyordu günde 2-3 kez üst değiştiriyorduk ek gidaya geçince biticek dediler 6 aylikdi çoktan geçmiştir ve hala kusuyordu bidoktor ilaç tedavisi dedi digeri kesinlikle belli bi kilonun altına düşmedikçe ilaç gerekmez dedi ve şükürler olsun eser kalmadi 7 aydan sonra bekle derim 7. 8. Ayda geçiyor etrafında örneklerde oldu bu şekilde...
canım bilgine bekliyeceğim inşaaalah gecer ek gıdaya geçiştete kusma oluyomudu yedikten sonral

Canım benim kızımda 6 aylık olana kadar sürekli kusuyordu günde 2-3 kere üstünü değiştiriyordum,mendil elimden hiç düşmüyordu doktorumuzda çok normal olabilir bir sorun yok demişti hatta kusması iyi birşey demişti.Sonra 6 aylık olunca yavaş yavaş azaldı kusmaları sonrada kesildi.Sizin bebeğinizde reflü olabileceğini sanmıyorum ama yinede doktorunuza bir danışın isterseniz.

Bizimde ağzında sürekli baloncu çıkartıyordu doktormuz kafası biraz yüksekde kalacakk şeklinde yatırın dedi bide gaviscon verdi.

Benim kizim da cok kusardi ama oburluktan.o kadar cok emerdi ki,sutum de nazarlik derecede coktu hani montofon inekleri gibi.doyma algisi yok muydu neydi ilk zamanlar.fiskira fiskira heryeri batirirdi.halım hep yikamacidaydi.kilosu da iyiydi.yasina kadar surdu bu kusmuklu hallerimiz.

Benim oğlum da 6 ay bitene kadar kusura durdu 7 aylık simdi nerdeyse bitti yok artık gecer sanırım reflü değildir çünkü bi cok bebek de olan bi durum yinede baska bi dr daha göster gecmis olsun

Back