6.ayda besin ihtiyacı

nisan annesi

bebegım
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
757
5
621
İzmir
arkadaşlar bebişlerimizin çoğu malum 6.vee üzereee oldular ve ek besinlerde başladı ben minikime yediğim bazı yemeklerin suyundan tattırıyorum ki ayırt edebilsin ve ilerde yesin diye öyle elde bişiyler yapmıyorum çorbadır muhallebidir.ama bunları hazır veriyorum mahrum kalmasın diye sorum şu sizce bu hazır muhallebiler çorbalar kahvaltılar elde yapılandan iyimi yoksa elde yapılan çorbalar muhallebiler kahvaltılarmı daha iyi ben genelde hazırcıyım bunları yapmayıp marketlerden alıyorumda.ne kadar sağlıklı diye fikrinizi alayım dedim bu kadar hazır besinlerin üstüne düşeyimmi yoksa eldemi yapsam yoksa bişiy farketmezmi öyleyse marketten almaya devam edeceğimde şimdiden teşekkürlera.s.

bıtanem bırcogunu evde yap bende gelınıme o kadarda hazırcı olmasın sımdıden.
saka bı yana askım hazır sonucta evde yapılan kadar ıyı dııl evdede cok basıt seyler yapabılırsın. ama dısarda olursun gezmeye yolda olursun evde bısı yoktur o an o zaman ver bende genelde evde yapmaya calış. corbasını sen yap mesela. tahıllı meyve hazır ver yada meyvelere bıraz ırmık kat al sana tahıllı meyve . tavugu hasla al sana sorba.
evdekı hem anne elınden hemde vıtamınınde daha saglıklıdır bence.

yazık bebişine annesi herşeyi hazır verme, meyvesini çorbasını kendin hazırla çok zor değil zaten. bize doktor hazır verme kesinlikle dedi, ben bakıcıya bırakacağım halde herşeyini hazırlayıp vericem, benim de işime gelir al hazır kutuları kadına ver ama bebeğimi düşünüyorum yapmıyorum canım.

hazır olan herşeyde oldugu gibi bebek mamalarındada koruyucu maddeler var bunu dikkate alın. herşeyi elde yapmak tabiki en iyisi. birde bebeginiz hayatının ilk yıllarını bari katkısız geçirsin zaten ilerde siz istesenizde istemesenizde o ne yemek istiyosa onu yiyor aklınızda bulunsun

bence de kendın yap,çok zor degıl.hazırların hepsi mutlaka katkı maddelerle dolu.hem hıc tadına baktın mı kendın hazırların?ozellıkle corbalar berbat ya.evdekı mevsımlık sebzelerden mıs kokulu corbalar yeseler bebıslerımız daha ıyı degıl mı

ya ama meyve püresinde tıkanıyor insan,armut ok,şeftali ok,e peki başka?elma rendeledim dün armutla karıştırayım dedim,elma boğazına takılıyor, muzu kahvaltıya eklemiştim,zaten fazlası kabız yapar.neyse elmayı az pişireyim dedim, yine olmadı.pff,hazır kavanozlar da baya pratik yani :)

hazır mamalara uzun süre saklamak için muhakkak katkı maddesi koyuyolar hiç sağlıklı değil evde kendin yap bence canım hem tadı daha güzel

olsun canım ya şimdilik 3-4 çeşit meyve yeter zaten, boğazına takılıyorsa blender veya tel süzgeçten geçirebilirsin öyle yer belki

aldığım hazırlar bitsin ilk işim el yapımı besinler olacak tabiki bilip yapılan daha iyi olur ama iişte aldık bi kere teşekkür ler hanımlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…