• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 ayda 10 kilo zayıflayıp forma girdim! Nasıl mı?

deanx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
62
2
86
İzmir
Evet hanımlar başarı hikayemi sizlerle paylaşmak ve belki bazılarınıza motivasyon sağlayabilmek için buraya yazıyorum.
Bir zamanlar nasıl hamile kaldığımı yazmıştım ondan sonra da uzunca bir süredir o hamilelik kilolarını vermeyle uğraştım ve en sonunda başardım.

Boyum 155 cm. Hamile kalmadan önce 56 kg idim. Doğuma tam 76 kg girdim. :49: Bebeğim 9 aylık olduğunda bile hala 66 kg da kalmıştım ve asla düşemiyordum. :emir_bebek: Daha sonra birkaç ay diyetisyene gittim ve 56 kg ya düştüm. diyetisyeni bıraktıktan sonra kendi kendime asla daha azına inemem derken bir den inanılmaz bir hırs ve azim geldi. 53 olsam süper olur 50 asla olamam diyordum. Şu anda tam 48 kiloyum. :46:

Ne yazık ki sizlere çok mucizevi formüller veremeyeceğim. Tek söyleyebileceğim sadece az yiyerek, ya da sadece spor yaparak kilo verilemediği. Her iki yöntemi de denedim. Kilo vermek için hem az yemek hem de spor yapmak gerekiyor. ikisini birleştirmeden bu çok zor.

Ben kesinlikle ara öğün falan yapmadım. Açlığa dayandım. ilk zamanlar (o da bir iki hafta) zor gelse de zamanla vücut alışıp açlık hissetmiyor. Her geçen gün yediklerimi azalttım. ilk hafta 4 köfte yiyorsam ikinci hafta 3 üçüncü hafta 2 köfte yedim. her şeyde miktarları azaltın. Tabağınızda mutlaka yemek artırın. Türk kültürüne ters ama bırakın sokak hayvanları yesin kalanları.
Bol bol sıvı tüketin su başta olmak üzere aklınıza bir şey yemek geldiğinde bir meyve çayı yapın ya da form çayı şekersiz.
Ve hepimizin gözünü korkutan sporu hayatınızın bir parçası yapın.

Bakın burada sporla ilgili güzel bir yazımı paylaşıyorum. Yazının sonunda da ölçülerimi verdiğim bir tablo var.
Nerden nereye gelmiş siz görün.:nazar::nazar::62:

Herkese bol şans. Bana dan soru sormak isterseniz seve seve yanıtlarım.

:71:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle katılıyorum ölçülü yemek ve hareket bu işin sırrı. Hem de hayat boyu...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back