Maşallah benim kızımda o civarlarda gece 2kez kalkardı saatli gibi 11 ve 4te saatli uyutur saatli uyanırdı kendisi 1 aydır düzen bozuldu yine aksam vaktine dikkat ediyorum ama gün içi uykuları cok degişti. Bazı bebekler cidden rutinli saatli işliyoKizlar benim bebeğim yaklaşım 5 aylık, akşam 9-10 gibi uyur sabah 9 civarı kalkar. Gece emmeye kalkıyor bir kez 3 gibi sonra geri uyuyor. Gündüz 2 uykusu var toplam 3 saat. Uyandıktan 2.5 saat sonra uyur ve ilk uykusundan 2-2.5 saat sonra tekrar uyur. Tek seferde 2 saatten fazla uyutmam, toplam gündüz uykusunu 3.5 saati gecirtmiyorum gece uykusu etkilenmesin diye. Aslında 3 uyku yapmalı galiba ama 2 gündüz uykusu yapıyor bizimki sonra gece uykusu.
Uyku saati değil, uyanıklık saati takip etmelisiniz. Benden önceki mesajtaki arkadaş paylaşmış. En erken 18,30 da, sabah da en geç 8de kalkmalı. Bu şekilde bir döngüye girerseniz, rutininiz oluşur aşağı yukarı aynı saatlerde yatar kalkar.Merhaba benim bebeğimin, uyumasında sıkıntı yok kolay uykuya dalıyor ama saatleri tutturamıyorum mesela akşam 9 da uyudu ama 1 de uyandı demekki sabah bir uykuyu atlamış olmalıyım sonra gece 4 de uyudu ve 4 5 gibi uyandı. Uykuyu atladım diye ve diş dönemi saatler birbirine girdi. Bugün 5 te uyuyunca sabah erken kaldırsam diye düşündüm ama o zaman kaç ta uyutsam değişir dedim ve googla da ortalama saatleri bulamadım. Gece uykusu 9 da başlayacak şekilde uyguladığınız program varsa ortalama saatleri yazabilirmisiniz, bende saatleri değiştirmeye çalışacağım.
Gece 5 uykuSayılarda promlem yok ama saatler fena benim. Saatlerimi yaziyim (gece 5 uyku sabah 16.20 uyanış) sonra (18.30 uyku 20.00 uyanış) (sonra gece 12 uyku 2 uyanış) ve gece 5 gece uykusuna dalış.
Anladım.Sabaha karşı 5 de uyuyup öğlen 4 te uyanıyor yanitüm günüm bitiyor resmen
Ayyy size çok yorucu oluyordur. Şimdi yavaş yavaş onu erken kaldırmalısınız. Sabah en geç 8 de güne başlamalı sonrasında da uyku saatlerini uyanık kalma sürelerni göz önünde bulundurarak ayarlayabilirsiniz. Akşam en son uykusunu 5 ten önce yapsın. Bu iki detay çok önemli. Ben de düzen kurmakta zorlanmıştım yfak bir not defterine her gün yazdım . Kalktı , uyudu etti diye sonra sonra onu anlamaya başladım. Oradan düzen oluşturdumSabaha karşı 5 de uyuyup öğlen 4 te uyanıyor yanitüm günüm bitiyor resmen
9 dan 9 a kadar çok iyi uyuyormuş bizim gece 11.30 da uyuyor sabah 7.30 da uyaniyorKizlar benim bebeğim yaklaşım 5 aylık, akşam 9-10 gibi uyur sabah 9 civarı kalkar. Gece emmeye kalkıyor bir kez 3 gibi sonra geri uyuyor. Gündüz 2 uykusu var toplam 3 saat. Uyandıktan 2.5 saat sonra uyur ve ilk uykusundan 2-2.5 saat sonra tekrar uyur. Tek seferde 2 saatten fazla uyutmam, toplam gündüz uykusunu 3.5 saati gecirtmiyorum gece uykusu etkilenmesin diye. Aslında 3 uyku yapmalı galiba ama 2 gündüz uykusu yapıyor bizimki sonra gece uykusu.
Ben anlayamadım şimdi uyutun gece 2 de tekrar yatsınŞimdi uyumak istiyor ama 2 de uyancak uyutmiyim diyorum? yada uyutup tekrar 5 te gece uykusuna gecince sabah 9 da mı kaldırsam acaba
Sabah 9 uyanmak için geç bence.Şimdi uyumak istiyor ama 2 de uyancak uyutmiyim diyorum? yada uyutup tekrar 5 te gece uykusuna gecince sabah 9 da mı kaldırsam acaba
Şimdi bugün hiç ellemeyin . Yarın siz oturup bir plan yapın. Yavaş yavaş uyanma saatinizi öne çekin. Saatleri planlayın. Bu düzen inde hemen oturmasını isyansız olmasını beklemeyin. Birqz zor olacak ama sonrası sizin için çok güzel olacak pes etmeyinŞimdi uyumak istiyor ama 2 de uyancak uyutmiyim diyorum? yada uyutup tekrar 5 te gece uykusuna gecince sabah 9 da mı kaldırsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?