- 21 Mayıs 2024
- 5
- -5
- 1
- 24
- Konu Sahibi merhababensude
-
Yok çok kibar biri aslında benim müsaitliğimi söylediUkala ukala bilmiş bilmiş yazmak istemem.Genede olmayan şey olmaz işte.Sizi kırmak istemiyor diye değil.Ne mükemmel bir erkek olduğunu bir kere daha tatmin etmek kendine güvenini tazelemek kendi kanatları ile daldan dala uçarken sizin üzüldüğünüzü görmek istiyor.Zaten yalvarmissiniz kendiniz yazdınız zaten aşkta gurur olmaz diyeni ben bı elime geçirsemGurur yoksa aşk neye yarar herşeyin temeli kendine saygıdan geçer.Yoksa böyle oyalamaca....bide oğlana bak ya yazın ben müsait olduğumda bı kerecik görüşürüz demiş .Dünyanın imparatoru.Nasil koştu iseniz peşinden bu size aşkla dönmez .Yanilirsam yazın buralardayım.
Arkadaşlar 2 yıl süren bi ilişkim vardı o dönem ben çok stresliydim ve sınavım vardı biraz kötü davrandım çocuğa ve çocuk benden ayrıldı. Ama o da beni çok zorlamıştı o dönemde hayatına bir kız girmiş arkadaş olarak ve beni tanıstırmamıştı. Ve sonrasında o da ayıp ettiğinin farkına vardığını söyledi. Her neyse 6 ay içinde ben çok üzüldüm çokta ısrar edip kendimi daha da düşürdüm. Çocuğu cidden çok seviyorum. Sınavımda haziranda bu arada Sonrasında arkadaş gibi olduk ayda bir telefonlaşır hal hatır sormaya başladık. Yazın bir kere daha bi kafede oturup konuşlim dedi çünkü okul bitiyor ülke değiştiriyor o. bende onu zamanı gelince konusalim dedim. Sizce barışmak mi istiyor istese neden gelmiyor ya da içini mi rahatlatıp gidecek. Ben ona çok ısrar ettim ve hiç evet demedi ama hep yumuşak davrandı arayı bozmadı hiç ve nasıl davranırsam döner
Evet çok kibar günlerce siz yalvardiginiz halde oralı olmamış .Durmuş durmuş son dakika bı kerecik lütfet mîş.Yazin buraya sonucu ben ego kasıp bu ayrılıkta sizi suçlayıp hatta yedekte bekle moduna getireceğine eminim sizi.Ama ispatlayamam.Zaman diyelimYok çok kibar biri aslında benim müsaitliğimi söyledi
Yok seviyorum nasıl davraniyimYere atılmış,sicaktan erimiş,fark etmeden üzerine bastığınizda ayağınızı yapasip sünen,insanı siner eden bir sakız vardır ya ; işte o sizsiniz..
Sizinkisi sevmek değil,yapışmak.
Ha diyorsaniz ki ; adam yurtdisinda okuyor,aşk bahane,kariyeri açık,ileriye dönük kendimi garantiye almak istiyorum..
Ona sözüm yok.
Ancak beklentiniz yok ise,sadece seviyorsanız ; kendinizi bu kadar alcaltmayin.
GümbürdedimYere atılmış,sicaktan erimiş,fark etmeden üzerine bastığınizda ayağınızı yapasip sünen,insanı siner eden bir sakız vardır ya ; işte o sizsiniz..
Seviyorsanız bile sürekli özveri gösteren taraf siz olmamalisiniz.Yok seviyorum nasıl davraniyim
Ay Gabon diye bir ülkeden bile öğrenci varmış burhan orada. Kız ben bilmiyorum haritada yerini karabük'ün millet gabondan görüp gitmiş. Yakında bayburtu da keşfetmeselerÜlke mi değiştiriyor ? Yoksa herif Karabük üniversitesi öğrencisi mi?
Şaka bir yana gerek yok. Olacak olsaydı olurdu. Zaman ve enerji kıymetli şeyler.
Bir Gabonumuz eksikti zatiAy Gabon diye bir ülkeden bile öğrenci varmış burhan orada. Kız ben bilmiyorum haritada yerini karabük'ün millet gabondan görüp gitmiş. Yakında bayburtu da keşfetmeseler
Bizim yarım akıllı erkolar sevgili oluyormuş birde onlarlaBir Gabonumuz eksikti zati
Yokluk işte ne yapicenBizim yarım akıllı erkolar sevgili oluyormuş birde onlarlasorsan Türk kızı beğenmez hasbamlar
Bitmiş gitmiş. Arkadaş kalalım olayına girme hiç olmuyor yapma.Görüşmek istemiyom de çıkar hayatından önüne bak artık. Arkadaş olalım dost kalalım falan hikaye bunlar yapma.Arkadaşlar 2 yıl süren bi ilişkim vardı o dönem ben çok stresliydim ve sınavım vardı biraz kötü davrandım çocuğa ve çocuk benden ayrıldı. Ama o da beni çok zorlamıştı o dönemde hayatına bir kız girmiş arkadaş olarak ve beni tanıstırmamıştı. Ve sonrasında o da ayıp ettiğinin farkına vardığını söyledi. Her neyse 6 ay içinde ben çok üzüldüm çokta ısrar edip kendimi daha da düşürdüm. Çocuğu cidden çok seviyorum. Sınavımda haziranda bu arada Sonrasında arkadaş gibi olduk ayda bir telefonlaşır hal hatır sormaya başladık. Yazın bir kere daha bi kafede oturup konuşlim dedi çünkü okul bitiyor ülke değiştiriyor o. bende onu zamanı gelince konusalim dedim. Sizce barışmak mi istiyor istese neden gelmiyor ya da içini mi rahatlatıp gidecek. Ben ona çok ısrar ettim ve hiç evet demedi ama hep yumuşak davrandı arayı bozmadı hiç ve nasıl davranırsam döner
Off bu kızların saflığıYok çok kibar biri aslında benim müsaitliğimi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?