İlişkim biteli 6 ay oldu. Ailevi bi yalan söylemiştim bunu öğrenip ayrılmak istemişti. Bi kaç kez adım atmıştım ama hep sessiz kaldı adımlarıma. İlk kez bir ilişkim bitince böyle oluyorum. Onla ayrıldıktan sonra sosyal medyayı bıraktım. Telefon numaramı değiştirdim. Ve 6 aydır kimseyi alamadım hayatıma alamıyorum da zaten aklımda hep o var. O da ayrıldıktan 1 ay sonra instagram hesabını 20 kişiye düşürdü. Ve o hesap bende 19 kişi olarak görünüyor yani hesabından biri beni engellemiş. Sevgilisi mi vardır bilmiyorum ama 2 ay önce doğum günüydü kutladım cevap vermedi görüldü attı. Dün de benim doğum günümdü. O anki duygusallıkla ve özlemle dayanamadım sadece sesini duymak istedim. Bu yüzden aradım. Çaldı telefon açmadı. Sonra whtasappta profil resmi geri geldi. Muhtemelen kaydedip baktı diye düşündüm. Hala da kayıtlıyım. Sonra da ne geri döndü ne de yazdı. Benim istediğim sessiz kalmaması keşke açık açık yazsa bi tepki verse istemiyorum dese. Ya da direkt engellese sessiz kalması beni daha çok üzüyor Hayatında biri varsa da açık açık yazsa keşke bilsem Ben nasıl unutucam bu çocuğu çıkmıyor aklımdan ilk kez böyleyim. Normalde iyi kötü ayrılık sonrası hayatıma devam ederdim ama edemiyorum
Son düzenleme: