Bebek Beslenmesi 6 ay bebeği olanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
herzaman blendırdan geçirmek yanlış olur tabi ama aşamalı ilerlemek gerekmezmi.sonuçta sürekli sıvı alan bebeğe direk paeçalı gıdaa verilmemeli bence.7. aydan sonra belki

Elbette, ilk basta blendir dan, sonrada ezerek, yani biraz yumusak parçalari olan yemek,.. öyle öyle alistirmak bence. Yoksa hemen 6 aylik çoçuga pirzola verin demiyorum ben

yani kaşık maması veriyorum arada haftada bir kez falan. Onunda içine mutlaka meyve püresi yada sebze püresi katıyorum. onun dışında hazır gıda vermiyorum. Benim kızım da anne sütü + mama destekli beslendi. Ben pirinç unu ile muhallebi yaptığımda 3 kaşık mama koyuyorum içine. Sebze ve meyveleri pazardan alıp evde yapıyorum. Kavanoz maması kullanmıyorum. Birde tarhana çorbası içiyor çok severek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…