6 ay ayrı evde yaşama

O zaman siz de bir tuhafsiniz. Berbat bir babayla nasil oluyor da siz iyi geçinebilirsiniz.
Berbat bir baba dediğim manevi hiçbir çaba yok sadece biyolojik olarak baba. Bir de para noktasında onları mahrum etmeyen bir baba. Bu da bence babalık değil. Çocuklara kötü davranmıyordu onları kırmazdı. Sevdiğini söylerdi ama lafta kaldığı için, ilgisini göstermediği için onlarla konuşurken gözlerine bile bakmayan biri olduğu için çocuklar da samimi bulmuyordu. sevgisini göstermek onun içinden gelebilir bunun için ben onu nasıl zorlayabilirim. Ya da benim dürtmemle olacak bişey değil ki bu. Bunun tuhaflıkla ne ilgisi var. Çocuklar bu durumu hissediyordu ve yakın olmuyorlardı babalarıyla. Karşılıklı bir uzaklaşmaları vardı. Bana da en son bu şekilde davranıp evi terk ettiği için şu an iyice soğudular. Hiçbir şekilde konuşmak istemiyorlar.

Sevgiye dair hem size hem çocuklara bir şey katmayan bu insanı hayatınızdan çıkarın. Yaşam kıymetli bir şey o kendi özgürlüğünde kalsın siz de keyfinize bakın. Bugün anlamasa bile 3/5 yıl sonra anlar siz kabul etmezsiniz o zaman da.

Tuhaflık şöyle;
İyi bir baba olmayan birine ben eş olarak ta saygı ve sevgi duyamam, problemde çıkarırım. Bu yüzden sizinle arasının iyi olması garip geliyor, çocuklarla olmayan ilişkisi için kavgalarınız olmadı mı hiç. Sırf bu yüzden bile uzak kalın bence artık,

Aynı fikirdeyim. Bir ara bekleyim mi diye düşündüm o da mantıklı gelmişti ancak beklersem döndüğünde gene bir bahane bu şekilde gidecek alışmış olacak bu yaptığına. O nedenle bu şekilde rahat davranma ortamı sunmamalıyım diye düşünüyorum ve haftaya kardeşi gelecek boşanma protokolünü hazırlamak istediğimi söyledim zamanı bekliyorum. Ama asla aylarca beklemeyeceğim . Dik durmam gerekiyor

Belki de sevgisini gösteremediğini babalğı idrak edemediğini düşündüm . Dediğimi gibi çoçuklara kötü de davranmadı asılnda ne iyi ne kötülüğü dokundu desem doğru.

E bunun babalığı da kötüymüş baya.

E bunun babalığı da kötüymüş baya.
Yani babalığı nötr. Diyeyim. Ha var ha yok. 1 aydır zaten asla görüşmedi çoçuklarla . Küçüğü bir yarım saat gördü. Büyük kızımı asla görmek istemiyormuş. Hangi bir hareket normal ki bu hareketleri de bir tuhaf. Onu çözmeye çalıştıkça ben yoruldum tükendim. İnanın gene nötr kalsa tamam diyeceğim belki ama insan oğlunu görüp kızını görmek istemez mi. Ona da kızgınım diyor. Beni haklı gördüğü için sebep de. Oğluna diyor ki o aileden sadece senle görüşeceğim. Ki oğluyla da 1 aydır yarım saat görüşüp bıraktırdı eve. Yani bu adam dönse de ne bana koca ne çocuklara baba olur artık öyle düşünüyorum

Nötr değil kötü gayet. Nötr babalık ne allasen. Ya iyi ana babasındır ya da kötü. 1 ay çocuklarını görmeyen baba kötüdür gayet. Seni yormasi ekstra bahsetmiyorum bile.

Nötr değil kötü gayet. Nötr babalık ne allasen. Ya iyi ana babasındır ya da kötü. 1 ay çocuklarını görmeyen baba kötüdür gayet. Seni yormasi ekstra bahsetmiyorum bile.
Evet haklısınız aslında kötü baba deyince nedense evlatlarına kızan şiddet gösteren baba aklıma geliyor hep ama evlatları görmezden gelen onlara yaklaşmayan baba da iyi bir baba değildir. Tabiki baba anne kadar şefkatli olamayabilir ama şu olayda anladım ki aylarca evladını sebepsiz yere silebilen bir adam var. Değil babalığı insanlığını sorguluyorum şu an. Çok afedersiniz hayvanlar bile yavrularına bu kadar duyarsız değildir

Bak kendinde biliyorsun. Para vermek baba olmak için yeterli değil. Sen anne olarak ne kadar yoruluyorsun, fedakarlık yapıyorsun ,bazen duygularını sakliyorsun onlar üzülmesin diye. Sen bunları parayla sağlayabilir misin çocuklarına? Hayır. Baba olarak çocuklarıyla gönül ilişkisi kurmayı başaramamıs adam. Babalarda en az anneler kadar sefkatlidir hic deme öyle. O bizim toptaklarin yalanı uydurması. Bak benim berbat ötesi bir kardesim var berbatttt. Ki kendisi essek kadar. Ona rağmen annemle babam onu silip atmiyorlar. Kusmuyorlar. Bu herif ne peki? Ne demek gorusmemek. Silmek. Bence sevme merhumu yok adamda.

Benim de öyle bir kardeşim var hatta annemi babamı evinden bile kovmuştur o yaşlı hallerinde ancak annemi arasa annem kmlerce yoldan gelip ona bakar. Bilmiyorum ben böyle birşeyle ilk kız karşılaşıyorum. Dediğim gibi ilgiliszdi ama evladından geçecek kadar ne yaşıyor anlam veremiyorum hiç çevremde buna benzer birşey yaşayan yok bazen diyorum sanki bir kabusun içindeyim sonra bakıyorum herşey gerçek

Seni üzmek ya da incitmek için yazmıyorum bil lütfen olur mu? Bazen dışardan göz daha geniş açıyla görür. Babalık statüsü ona ait. O gönül ilişkisini kurmak onun görevi. Bizim topraklarımızda erkekler her şeyi başkasına yıktığı gibi çocukla ilişkisini de anneye yıkar sonra böyle vizildar.

Allah kalbine ferahlık versin. Zor bir durum. Yazımından yorgunluğun belli zaten inan. İnşAllah en yakın zamanda senin ve çocukların için en hayırlı şekilde tüm bu sorunlar çözülür.

Üzmediniz siz. Beni üzen üzdü zaten. Aynen öyle . Yani bir adamın iyi baba olup olmayacağını çoçuğumuz olmadan anlayamıyoruz hadi ilkinde acemiydi diğerinde bakıyoruz adamın huyu böyle. Sonrasında bir bakıyoruz adam ilgisizliği geçmiş umursamaz ve zalim bir adam haline gelmiş kabusun içine düşüyoruz maalesef

Şöyle düşün hayatta her şey insanlar için. Bazen hatalarda yapiyoruz. Olmusla ölmüşe çare yok. Ama geleceği biz kuruyoruz tercihlerimiz ile. Tabi evlat olunca yürek yangını oluyor ama uzun vadede bu adam kaybedecek. Sen dimdik durursun. Evlatlarında bak kim ne anlıyor. Maşallah onlara da. Şu an zor geliyor ama sen kendin ve çocukların ile alakadar ol. Maalesef erkek milleti nankör. Kıymet bilmiyor. Evlatlarına yaptığı bu eksik babalığı hanımına yaptığı eksik kocaligi uzun vadede onun zararina ama ancak ilerde anlar anyayi konyayi.

İlk başlarda net olamadım bekledim durdum ama durmanın bana bir yararı olmadı. Beklesem dönse dönen bu adamdan ne bana ne çoçuklarıma bir fayda gelir o yüzden en mantıklısı uzatmadan bitirmek. Aldığı ara verme kararı benim ondan kopmam gerektiğini bana hissettirdi ve ben boşanmaya ciddi anlamda kararlıyım. Belki zor olacak ama ilk defa ona karşı mantığımla hareket etmiş olacağım. İlk defa bu evlilikte ben karar vermiş olacağım. Ben kimsenin vicdanına gelirse devam ettireceği bir seçenek olmadığımı düşünüyorum. Ben ona kötü birşey yapmadım bu cezayı hak etmedim. O yüzden boşanılmayı bence hak etti ve ben bunu yapmalıyım

Ne bu telaş sakinleş zamana bırak.. Sende ayrılmak istemiyorsun ondan gerginsin gşbi
Zamana bırakmak bu durumda iyi gelir mi ben zaman geçtikçe kötü oluyorum daha umutsuz daha ondan uzaklaşmış daha ona nefret ve öfke dolu birine dönüştüm. Ki zaman vermek onun istedıi bir şey daha zaman sonunda gönlü doğrulursa dönecekmiş ya ben ne yaptım gönlünü kıracak. Kırılan benim dökülen benim yerle bir olan benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…