6 ay ayrı evde yaşama

Aldatıyor yaa bekleme aç davayı. Buna aslında çocukları da bürakacaksın gôrsün gününü ama çocuklara kıyamıyor insan.
Çocuklar değil onla kalmak birlikte yarım saat geçirmek istemiyorlar ikisi de bizi yollama ona diyorlar. Yazık çocuklara onlara kıyamam benle mutlular. Adam sorumsuz tek yaptığı maddiyatlanını karşılamak. Bu 2 hafta işlerimle ilgili yoğunum haftaya protokol hazırlayıp ayrılalım yazdım cevap vermedi.

Başkası var. Deniyor. Olmadı dönecek. Olursa bosanacak.

Yer değiştirin o çocuklara evde baksın iki ergenle kafayı yesin , siz yalnız diğer evde yaşayın . Görsün hanyayı Konyayı

Bu 6 ayı siz de değerlendirseniz. Belki eşinizden önce siz onun yokluğunun daha iyi olduğunu düşünürsünüz.
Bu süreç belki de size iyi gelir

Yer değiştirin o çocuklara evde baksın iki ergenle kafayı yesin , siz yalnız diğer evde yaşayın . Görsün hanyayı Konyayı
Çocuklar istese vereceğim ama yüzünü bile görmek istemiyorlar. Maddi desteği dışında sadece biyolojik bir babaydı . Bu zamana kadar babalığı hiç iyi değildi kocalığı da 18,19 yıldır iyiydi artık o da iyi değil

Bu 6 ayı siz de değerlendirseniz. Belki eşinizden önce siz onun yokluğunun daha iyi olduğunu düşünürsünüz.
Bu süreç belki de size iyi gelir
Açıkçası ben onu çok sevmiş olsam da şu son yaptıkları duygularımı alt üst etti. Nefret ve sevgi arasında git geller yaşıyorum. Şu an ne hissettiğimi samimi olmak gerekiyorsa ben de bilmiyorum . Tek bildiğim beklemek bana hiç iyi gelmedi. Git geller her geçen gün artıyor

Erkekler konforlarına düşkün varlıklar. Evindeki mevcut düzenini rahatını bırakıp artistlik yapıp 6 ay süre isteyerek uzaklaştıysa bir bekleyin 15 günün sonunda eve dönecek mi dönmeyecek mi? Dönmezse önünüze bakın aşk sevgi 20 yıl- 6 ay kafa dinlemek falan hikaye.
Öyle mi istiyorsun tamam buyur dinle kafanı diyerek 15 gün aramayın yazmayın öldün mü kaldın mı demeyin bir bekleyin. Tutumunuz karşısında hala değişiklik yoksa terapiye başlayın "sadece kendiniz" , maddi sıkıntınız da yok. Gencecik insansınız daha. Böyle kolay şeyler gibi yazabiliyorum ama insanın her vakti değerli öyle güzel yaşlardasınız ki tam zevk sefa sürülecek yaşlarda sadece biriyle evlendiniz ve bu hale geldiniz diye kendinize dünyayı dar etmeyin.
Aramayın sormayın keyfinize bakın.

Aaaa. Bunu varya çoğu insan bilmiyordur ha. Amme hizmeti yaptıniz şu anda. Ne biçim kanunmus.

Ama bu çok normal.. bir anda tüm düzenin değişiyor hem duygusal hem fiziksel yıpranma süreci. Ama bu süreç belki de sana çok iyi gelecek. Öncelikle tavsiyem süreci düşünme kendini düşün. Çocuklar kaç yaşında ?

Yaşadığınız durumun çok ihtimali var.
Gerçekten hem sizinle alakalı hem de çevresiyle alakalı bunalıp depresyonda olabilir, çünkü etrafıyla da bağını koparmış. Bu durumda kendisini kendisi toparlamazsa devam etmeniz zor.
Başka biri olma ihtimali var evet ama olmuşsa bile şuan süregelen değil belli ki, bu kadar bakımsız , salmış ve bıkmış şekilde gezdiğine göre.
Ya ciddi depresyonda sizle ilgili sıkıntıları var ya da bir başkası için acı çekiyor.
Her iki ihtimalde de sizin pek birşey yapma durumunuz kalmamış, bir çok adım atmışsınız zaten. Kendinizi artık geri çekin, önünüze bakın zor olsa da.

1 aydır tepki hiç vermedim ama hala aynı soğuklukta adımı bile duymak istemiyor

Aynen öyle yapıyorum

haklısın ama beklemeyip ne yapacaksın iki çocuğun var ben de evliyim erkekler çoğunlukla bencil. herkes yaşıyor buna benzer şeyleri. zor olacak biliyorum zaten zorlandığın için buraya yazdın. ben kendi adıma uzaktan bakarak değerlendiriyorum sabırlı ol bekle diyebilirim ne diyeyim. O senin eve gelsin sen onun oturduğu eve gidip kafayı dinle diyen de olmuş birini seçmek senin elinde. insan ilişkileri de mevsimler gibi, bazen güneşli bazen gök gürültülü sağanak yağışlı. güneş açmasını bekle açarsa ne ala açmazsa bedelini o öder.

Evliliklerde iletişim yoksa devam etseniz bile ömrünüzü ziyan etmiş olursunuz. İletişim kurmaya çalışın kuramıyorsaniz herkes kendi yoluna baksın

Çocukların babalarını görmek bile istememesi normal mi? Bunun sebebi anca adamin berbat bir baba olmasıdır. Çocuklarınla hiç bağ kuramamis bir adam nasıl iyi olabilir. Sadece size iyi kocalık yapıp cocuklarin yüzüne mi bakmiyordu? Durum böyleyken de adam evi terkedene kadar siz iyi mi geciniyordunuz yani.

İyi bir baba değildi ama benimle ilgilenirdi evet aynen öyle tuhaf ama böyleydi. Adam berbat bir baba. Çocuklarla biz iyiyken de iletişimi sıfıra yakındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…