Bebek İkinci El 6-9 ay kız bebeklere sifir hic kullanilmamis cokk guzel 5li zibin DKNY ......

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123
Cokk guzel hepsi .

Kaçırmayın kızlar bayramda bebeğiniz bu tatlı renklere renklensin....fiyatı 30 tl

Son düzenleme:
ay çok güzel bunlar.. kızı olası geliyo insanın böyle şeylere bakınca yahu

ay çok güzel bunlar.. kızı olası geliyo insanın böyle şeylere bakınca yahu

Canim yaa sorma bende cok heveslendim renklerinede aldım ama baktım olee erkeğin giyeceği gibi diilmis cok cicisi cok pembe :) bayıldım bayıldım ama giydiremedim öyuzden hic denemeden bile SATIYORUM öyuzden bidahami cocuk düşünsekki nooption????:)))

Son düzenleme:

canımm yakışır bence sen yapıver bi tanede kız ohh kardeş kardeş büyürler bende ümit yok bi tane daha olursa kafayı yerim herhalde

Arkadaslar bu bodyler cok cici yokmu hamile olan veya bu yaz bebeğine giydirmek isteyen...hemde DKNY marka kalitesi zaten belli

Merhaba satilmadi ilgilenmedim bodylerle 30 tl yazmıştım ama 25 e düştüm PTT kargo ile şubeye 5 tl ye gönderebilirim yani kargo dahil 30 tl ye gelecek sifir etiketinde duruyor ankaradayim düşünüyorsanız gönderebilirim hemen hatta yanında 6-9 ay kirmizi puma takımıda 5 tlye verebilirim kullanıldı ama tertemiz memnun kalirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…