• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 6-9 ay kız bebeklere sifir hic kullanilmamis cokk guzel 5li zibin DKNY ......

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123
Cokk guzel hepsi .

Kaçırmayın kızlar bayramda bebeğiniz bu tatlı renklere renklensin....fiyatı 30 tl

Son düzenleme:
ay çok güzel bunlar.. kızı olası geliyo insanın böyle şeylere bakınca yahu :52::52:

ay çok güzel bunlar.. kızı olası geliyo insanın böyle şeylere bakınca yahu :52::52:

Canim yaa sorma bende cok heveslendim renklerinede aldım ama baktım olee erkeğin giyeceği gibi diilmis cok cicisi cok pembe :) bayıldım bayıldım ama giydiremedim öyuzden hic denemeden bile SATIYORUM öyuzden :( bidahami cocuk düşünsekki nooption????:)))

Son düzenleme:
Canim yaa sorma bende cok heveslendim renklerinede aldım ama baktım olee erkeğin giyeceği gibi diilmis cok cicisi cok pembe :) bayıldım bayıldım ama giydiremedim öyuzden hic denemeden bile SATIYORUM öyuzden :( bidahami cocuk düşünsekki nooption????:)))

canımm yakışır bence sen yapıver bi tanede kız ohh kardeş kardeş büyürler:46: bende ümit yok bi tane daha olursa kafayı yerim herhalde:52::52:

Arkadaslar bu bodyler cok cici yokmu hamile olan veya bu yaz bebeğine giydirmek isteyen...hemde DKNY marka kalitesi zaten belli

Merhaba satilmadi ilgilenmedim bodylerle 30 tl yazmıştım ama 25 e düştüm PTT kargo ile şubeye 5 tl ye gönderebilirim yani kargo dahil 30 tl ye gelecek sifir etiketinde duruyor ankaradayim düşünüyorsanız gönderebilirim hemen hatta yanında 6-9 ay kirmizi puma takımıda 5 tlye verebilirim kullanıldı ama tertemiz memnun kalirsiniz

Back