Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El6-9 ay kız bebeklere sifir hic kullanilmamis cokk guzel 5li zibin DKNY ......
Canim yaa sorma bende cok heveslendim renklerinede aldım ama baktım olee erkeğin giyeceği gibi diilmis cok cicisi cok pembe :) bayıldım bayıldım ama giydiremedim öyuzden hic denemeden bile SATIYORUM öyuzden bidahami cocuk düşünsekki nooption????:)))
Canim yaa sorma bende cok heveslendim renklerinede aldım ama baktım olee erkeğin giyeceği gibi diilmis cok cicisi cok pembe :) bayıldım bayıldım ama giydiremedim öyuzden hic denemeden bile SATIYORUM öyuzden bidahami cocuk düşünsekki nooption????:)))
Merhaba satilmadi ilgilenmedim bodylerle 30 tl yazmıştım ama 25 e düştüm PTT kargo ile şubeye 5 tl ye gönderebilirim yani kargo dahil 30 tl ye gelecek sifir etiketinde duruyor ankaradayim düşünüyorsanız gönderebilirim hemen hatta yanında 6-9 ay kirmizi puma takımıda 5 tlye verebilirim kullanıldı ama tertemiz memnun kalirsiniz