• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 6-9-12-18 erkek çocuk kıyafeti

Canm ben esimle konustumeger ptt kargoya verebilirsen 20 tl our kargo bizden extra hediye vermek istersen kabulumuzdur

Canm ben esimle konustumeger ptt kargoya verebilirsen 20 tl our kargo bizden extra hediye vermek istersen kabulumuzdur
Canım hediye derken anlayamadımki. Hepsi için yirmi lira az değilmi canım inan giyilmediler bile doğru düzgün

Canm esimle konustum esimin eski kiyafet almaya pek niyeti yok ama ben ikna ettim ins cok eski degildir kiyafetler

Sen ne dusunuyosun kargo bizden olcak bilmiyorum ama sen bilirsin eger anlasirsak ilerleyen zamanlarda belki devam ederiz alisverise:)

Canm esimle konustum esimin eski kiyafet almaya pek niyeti yok ama ben ikna ettim ins cok eski degildir kiyafetler
Eski değiller canım ben antalyada oturuyodum oralar sıcak olduğu için cocuk ya bezle ya atletle durdu kayseriye yeni tasındık

Eski değiller canım ben antalyada oturuyodum oralar sıcak olduğu için cocuk ya bezle ya atletle durdu kayseriye yeni tasındık
Tabi giyildi de ama çok yıprananları ben attım zaten .neden olmasın devam ederiz tabi canım .mavi pantolon ve ev ayakkabısı hariç ancak otuz yapabilirim senin için inan . O uzunkol switler kazak ikikezz falan kullandık.

Yok canm ya pantolon icin yapmak istedim alisverisi kargoda var enaz 10 tl tutar diye dusunuyorum 40 tlnin uzerine biraz daha katip yenileri alinir

Yok canm ya pantolon icin yapmak istedim alisverisi kargoda var enaz 10 tl tutar diye dusunuyorum 40 tlnin uzerine biraz daha katip yenileri alinir
Tabi canım karar senin nediyebilirim sende haklısın ama elliye lcw den iki parca kışlık alınır pantolon yirmibese aldım ve sıfır.onla hepsini yirmiye verememki canım benim. Bende çocuğun ihtiyacını görcem.sağlık olsun inşallah bulursun gönlüne göre canım

Back