• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slm arkadaslar cok mutsuzum sabahtan beri agliyorum,iki ay önce bebek istedigimiz icin ria mi cikardim,denememizi yaptiktan sonra heyecanla bebek oldu olmadi diye beklerken ,Bir baktim adet gunum geldi kanamam oldu kahretsin tutmamis derken ayni gun aksami kanama kesildi,gebe olabilirsin dediler ,Bir hafta sonra test yaptirdim kanda ve idrarda gebelik pozitif cikti ,sonrasinda doktora 6+5 gunluk gebeligimde kalp dinlemék amaciyla gittigimde dunyam basima yikildi,doktor kese var ama bebek Yok 10 gun sonra gel ,bebek yoksa ilacla yada anastezi ile kurtaj dedi ,acile gittim karnim agriyor bahanesi ile oda aynisini soyledi,ikiside vajinal yoluyla kontrol etti,sonuc ayni yardimmmmm bu durumu yasayan arkadaslar var mi mahvoldum aglamaktannnnn

2 kez gebelik yaşadım hepsinde de hevesim kursağımda kaldı..size bu mesajı yazarkende 3. sü karnımda ama cuma günü bebeğimle vedalaşmak zorunda kalıcam...
bir umut size yazıyorum.. okudum sanırım hamilesiniz Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
benim gebeliklerimin üçünde de betahcg değerlerim hiç iki katına çıkmyor hep yavaş yavaş artıyor..
keseyi, yolsacı görüyor doktorlar ama embriyoyu göremiyorlar..kese 9mm e kadar yaklaşık büyüyor sonrası yok......

sizin de buna benzermiydi hikayeniz ama inanın bir umut sanırım merak ediyorum..
bir çözüm bulundumu ? sebep neydi?
Herhangi bir doktor embriyo oluşmaması ile ilgili bişey söyledilermi?

şimdiden çok teşekkürler.

Bnfe korkuyordun 8+2yken dr gittim dr izne çıkmıştı randevum ertrlenmişti iki gün önce gittim çok şükür bebeğimide gördüm kalbinin minik minik hareketlerinide gördüm kalp atışınıda duydum rabbime binlerce kez şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aynı dert bende de vardı son adetime göre 7+5 günlük ama ultrosuna göre şuan 6+2 bizde göremedik boş gebelik olabilir dedi doktor çok korktum ağlamaktan helak oldum hamd olsun gördük keseyi kalp atışlarını dinledik gec dollenmeymis çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah hayırlı haberler alirsiniz

Back