6+5 gunluk gebeyim kese var bebek yok

Bende pazar günü düşük düşük yaptım evde .korkma biraz sancı oluyo ama düştüğünü zaten anlıyosun ve rahatlıyosun.ben bisaat dolanmıştım evde oturamadım çünkü.sen o an panik yapma korkma sakin.şöyle düşün adet olurken kan pıhtıları düşer rahatlarsınya aynı öyle.muhtemelen benimle aynı kese boyutu çünkü normalde 10 t küsürdüm ama 5 yada 6 hafta diyodu doktorlar.bana bekliyecez sabir kalp atışını duyana kadar dediler.hiç kürtaj saglıksız büyümüyo vs demediler.aksine hep normal diyolardı.
Çok çok geçmiş olsun canım içimi rahatlattın,Allah bir daha yaşattırmasın,özürlü olacağına böyle olması daha iyi deyip içimi rahatlatıyorum hep,herşeyin hayırlısı rabbimden ,geçmiş olsun tekrardan

Kızlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim geçen perşembe kalp atışı için gittim özele doktor vajinal muayenede duydu kalp atımını 1 hafta sonra gel dedi net duyrız karından ve bazı testler istedi bende pahalı diye devlete bugün gittim o doktorda karından baktı keseyi tek gördü ve alttan bakalım dedi kalp atışı için duydu ama benim merak ettiğim özelde ki doktoruma göründüğümden 5 gün geçti bugün görünür karından kalp atışı dedim ama yine alttan bakıp duyuldu bu beni çok korkutuyo sanki gelişmiyor bebeğim

slm arkadaslar cok mutsuzum sabahtan beri agliyorum,iki ay önce bebek istedigimiz icin ria mi cikardim,denememizi yaptiktan sonra heyecanla bebek oldu olmadi diye beklerken ,Bir baktim adet gunum geldi kanamam oldu kahretsin tutmamis derken ayni gun aksami kanama kesildi,gebe olabilirsin dediler ,Bir hafta sonra test yaptirdim kanda ve idrarda gebelik pozitif cikti ,sonrasinda doktora 6+5 gunluk gebeligimde kalp dinlemék amaciyla gittigimde dunyam basima yikildi,doktor kese var ama bebek Yok 10 gun sonra gel ,bebek yoksa ilacla yada anastezi ile kurtaj dedi ,acile gittim karnim agriyor bahanesi ile oda aynisini soyledi,ikiside vajinal yoluyla kontrol etti,sonuc ayni yardimmmmm bu durumu yasayan arkadaslar var mi mahvoldum aglamaktannnnn

Canım ben 7+2 de doktora gittigimde sadece kese gördüm , bebek namına bir şey yoktu , kalp atısı da yoktu. o zamana kadar benle birlikte hamileler çoktaaan öğrenmişti kalp atısı vs . ama ben duyamadım , cok korktum endişe ettim ,7+2 deyken doktor bana 5+2 gözüküyo dedi . Şimdi ise 10 haftalıgım 9+4 cıktı ve bu gün ilk duydum kalp atışını ,, haftasını da yakalamış ..sen yine de ümidini kesme , ben bu güne kadar hamile değilmişim gibi davranıyordum 10 hafta zor geçti ama sabır gerek , doktorların dedigini dikkate al ama ümitsiz de kalma . Her zmaan her şey olabiliyor.

Canım ben 7+2 de doktora gittigimde sadece kese gördüm , bebek namına bir şey yoktu , kalp atısı da yoktu. o zamana kadar benle birlikte hamileler çoktaaan öğrenmişti kalp atısı vs . ama ben duyamadım , cok korktum endişe ettim ,7+2 deyken doktor bana 5+2 gözüküyo dedi . Şimdi ise 10 haftalıgım 9+4 cıktı ve bu gün ilk duydum kalp atışını ,, haftasını da yakalamış ..sen yine de ümidini kesme , ben bu güne kadar hamile değilmişim gibi davranıyordum 10 hafta zor geçti ama sabır gerek , doktorların dedigini dikkate al ama ümitsiz de kalma . Her zmaan her şey olabiliyor.
Gercekten öyle olabilir mi canim Ben suan 8+4 gunluk gebeyim,8+1 gunlukken bakildi bebek Yok kese 30 mm dendi,sen 9+4 te cikti demissin,kesen kac mm di ?

Çok çok geçmiş olsun canım içimi rahatlattın,Allah bir daha yaşattırmasın,özürlü olacağına böyle olması daha iyi deyip içimi rahatlatıyorum hep,herşeyin hayırlısı rabbimden ,geçmiş olsun tekrardan
Bende öyle diyorum saglıklı değildi kalp atışı yoktu her gittiğimizde doktor bekliyecez diyodu hep normal konuşuyodu.
Şimdi 10 haftada duyuldu gününü tamamladı geride olmadına ragmen yazılarını okudukça üzülüyorum.keşke biraz daha dikkat etseydim.hastane hastane gezdim rahat olamadım.

Bende öyle diyorum saglıklı değildi kalp atışı yoktu her gittiğimizde doktor bekliyecez diyodu hep normal konuşuyodu.
Şimdi 10 haftada duyuldu gününü tamamladı geride olmadına ragmen yazılarını okudukça üzülüyorum.keşke biraz daha dikkat etseydim.hastane hastane gezdim rahat olamadım.
Öyle düşünme sağlıklı olsa ona kıymazdın,takdiri ilahi

Öyle düşünme sağlıklı olsa ona kıymazdın,takdiri ilahi
Spiralle kalmıştım zaten çıkarırken demişti doktorlar düşük tehlikesi var diye.hiçbir ilaç kullanmadım ben hastaneden geldim kanamam var dedim muayenede bişey çıkmamıştı normal hersey dedi.eve geldim 2saat sonra düştü.
Hafta sonu bidaha gidin ozmn son bir kez daha muayene olun.yalnız ben bu ilacı size düşürün diye verdiklerini anladığım için içmeden bidaha baktırın dedim.inşallah düzelir sizin ki.bir gidersiniz kalp atışı duyarsınız inşallah

Canım ben 7 + 1 de gittiğimde kese küçük dedi. 10 gün sonra gel dedi. Ben 14 gün sonra gittim. Bebek sata göre 9 haftalık 9+1 ama ultrasonda 7 +3 göründü. Kalp atışlarını duyduk bebek iyiymiş üstten baktı. Demem o ki bi kez daha baktır belki bir mucize olmuştur

Canım ben 7 + 1 de gittiğimde kese küçük dedi. 10 gün sonra gel dedi. Ben 14 gün sonra gittim. Bebek sata göre 9 haftalık 9+1 ama ultrasonda 7 +3 göründü. Kalp atışlarını duyduk bebek iyiymiş üstten baktı. Demem o ki bi kez daha baktır belki bir mucize olmuştur
Dediğiniz gibi son kez baktırayım ama hiç ümidim kalmadı :KK43:

Bende hamile kalayım diye sprali Yen'i çıkarmıştım ,ondan mı böyle oldu bilmiyorum :KK43:

Gercekten öyle olabilir mi canim Ben suan 8+4 gunluk gebeyim,8+1 gunlukken bakildi bebek Yok kese 30 mm dendi,sen 9+4 te cikti demissin,kesen kac mm di ?

Canım bebek görününce kese boyutunu değil bebeğin boyutunu söyledi . 2,75 cm cıkmıstı . 7+2 de gözükmemişti hiç emare yoktu, ondan sonra 2 hafta sonra doktora gittim ve gördüm . Sadece 7+2 de kese 8mm demişti onu hatırlıyorum

Ben 21 aralıkta düşük yaptım sonraki ay hemen hamile kaldım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Diğer bebeğim 6. Haftadan sonra gelişmedi 9 a kadar bekledik nasip değilmiş. Rabbim bunu korusun. Sen de iyi düşün canım
Çok çok geçmiş olsun,Yen'i bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun canım

Çok çok geçmiş olsun,Yen'i bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun canım
Amin inşallah canım
Bu gün bir kez daha doktora git lütfen. Yanlış yönlendirmek isteme ama bir akrabamız ilk doktora gittiğinde bu bebek ölü hemen alalım demiş yoksa zehirlenirsin demiş ama o gitmedi bir ay sonra aynı doktora gitti canlanmış hayret edilecek bir şey demiş. Bebk şu an 6 aylık çok şirin bi bebek. Allah bağışlasın Sen bir kez daha doktora git ne olur ne olmaz. Şimdi kaç haftalıksın

Amin inşallah canım
Bu gün bir kez daha doktora git lütfen. Yanlış yönlendirmek isteme ama bir akrabamız ilk doktora gittiğinde bu bebek ölü hemen alalım demiş yoksa zehirlenirsin demiş ama o gitmedi bir ay sonra aynı doktora gitti canlanmış hayret edilecek bir şey demiş. Bebk şu an 6 aylık çok şirin bi bebek. Allah bağışlasın Sen bir kez daha doktora git ne olur ne olmaz. Şimdi kaç haftalıksın[/QUOTO o nasil doktormus allahin cezasi az kalsin yavruya kiyiyormus Ben en sok gittigimde 8+2 gunluk hamileydim bebek Yok dedi ilac verdi dusuk icin ,simdi 8+5 gunluk gebeyim bi sabah mide bulantilarim,yemekten tiksinmelerim basladi,sabahtan beri kafami kaldiramiyorum,hayret verici olay tum gebelik belirtilerinin devam etmesi ,ne bicim birseymis bu hayret ettim

Amin inşallah canım
Bu gün bir kez daha doktora git lütfen. Yanlış yönlendirmek isteme ama bir akrabamız ilk doktora gittiğinde bu bebek ölü hemen alalım demiş yoksa zehirlenirsin demiş ama o gitmedi bir ay sonra aynı doktora gitti canlanmış hayret edilecek bir şey demiş. Bebk şu an 6 aylık çok şirin bi bebek. Allah bağışlasın Sen bir kez daha doktora git ne olur ne olmaz. Şimdi kaç haftalıksın
o nasil doktormus allahin cezasi az kalsin yavruya kiyiyormus Ben en son gittigimde 8+2 gunluk hamileydim ,doktor bebek Yok dedi ,ilac verdi dusuk icin ,simdi 8+5 gunluk gebeyim bu sabah mide bulantilarim,yemekten tiksinmelerim basladi,sabahtan beri kafami kaldiramiyorum,hayret verici olay tum gebelik belirtilerinin devam etmesi garip,ne bicim birseymis bu hayret ettim

o nasil doktormus allahin cezasi az kalsin yavruya kiyiyormus Ben en son gittigimde 8+2 gunluk hamileydim ,doktor bebek Yok dedi ,ilac verdi dusuk icin ,simdi 8+5 gunluk gebeyim bu sabah mide bulantilarim,yemekten tiksinmelerim basladi,sabahtan beri kafami kaldiramiyorum,hayret verici olay tum gebelik belirtilerinin devam etmesi garip,ne bicim birseymis bu hayret ettim
Bu belirtiler stresten de olabilir ama baya baya gebelik belirtisi.
Bugün doktora gittim 10 + 5 günlük normalde ama 9 + 3 dedi. Geçen sefere höre arayı 3 gün kapatmış. Canım gecikmeden bi doktora git. İlâç aldın mı? Allah korusun başka bir şey olmasın. Kanamam var mı?

X