• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim ben 6.hafta dolup gittigimde kesem 20 mm olmustu ama icinde bi olusum yoktu yolk sac fln gormedik.
27mm'e kadar gorebiliyoruz dedi doktorum.
2 hafta sonra gittigimde kalp atışınıda dinledik.

Kizimda 6+0'da kalp atisini dinlemistik.Farkli farkli olabiliyor:KK66:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Ayyy canımya nasıl ümitlendim bilemessin şimdi senin yazını okuyunca bende en son 7+3de muayene oldum Alttan kesem 1.90 cm yolk sac var bebiş yok bir hafta geriden geliyo ultrasona göre :110:kürtaj :bicak:dedi doktor ama ben bi ümitle beklemek istedimi söyledim milyonda bir şansın var zehirlenirsin zaten yaşında geçmiş filan diyerek beni kürtaja ikna etmeye çalıştı:kızgın: ptesi başka hastanede randevum var inşallah :dua: bende görürüm bebişimi :emir_bebek:hayırlısıyla senin gibi :KK19:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Ayyy canımya nasıl ümitlendim bilemessin şimdi senin yazını okuyunca bende en son 7+3de muayene oldum Alttan kesem 1.90 cm yolk sac var bebiş yok bir hafta geriden geliyo ultrasona göre :110:kürtaj :bicak:dedi doktor ama ben bi ümitle beklemek istedimi söyledim milyonda bir şansın var zehirlenirsin zaten yaşında geçmiş filan diyerek beni kürtaja ikna etmeye çalıştı:kızgın: ptesi başka hastanede randevum var inşallah :dua: bende görürüm bebişimi :emir_bebek:hayırlısıyla senin gibi :KK19:

Insallahhh❤ Hayirlisiyla saglikla iyi haberlerin olsun

Maalesef bugün tekrar doktora geldim kese 30 ama bebek yok,kürtaj olacağım ,inşallah siz bebeklerinizi sağlıkla büyütürsünüz,kürtajı ilaçla tercih ettim sizce çok ağrı oluyor mu korkuyorum

Ben geçen yıl kürtaj oldum. Başta rahmin içine iyice ilaç sürdüler. 1 saat beklettiler kanama olmadı. O ilaçla düşük yapmamı beklediler. Kanama olmayınca anestezi ile kürtaja alındim. 15,20 dk falan sürdü. Anesteziyi verir vermez bayiliyosun zaten, 15 dk sonra uyandığında her şey bitmiş oluyor.

Cnmm hiç üzülme demek kimsenin haddine değil. Yaşadığın şey çok çok zor. Seni gayet iyi anlıyorum. Mayısta 1 yıl olacak benm kurtajim ama acısı ilk günkü gibi. Fakat Allah o kadar büyük ki ummadığın bi an da mutluluğu verebiliyor. Şimdi 5 haftalık hamileyim. Geçen ay eşimle çocuk istediğimize karar verdik. Yani kendini en az derecede yıprat.

Bir de doktorlar vücut alışık olmadığı için ilk etapta böyle bir şeyi kabul etmiyo diyo. Yani demem o ki moralini yüksek tutmaya çalış. Allah yardımcın olsun.

Ben geçen yıl kürtaj oldum. Başta rahmin içine iyice ilaç sürdüler. 1 saat beklettiler kanama olmadı. O ilaçla düşük yapmamı beklediler. Kanama olmayınca anestezi ile kürtaja alındim. 15,20 dk falan sürdü. Anesteziyi verir vermez bayiliyosun zaten, 15 dk sonra uyandığında her şey bitmiş oluyor.

Cnmm hiç üzülme demek kimsenin haddine değil. Yaşadığın şey çok çok zor. Seni gayet iyi anlıyorum. Mayısta 1 yıl olacak benm kurtajim ama acısı ilk günkü gibi. Fakat Allah o kadar büyük ki ummadığın bi an da mutluluğu verebiliyor. Şimdi 5 haftalık hamileyim. Geçen ay eşimle çocuk istediğimize karar verdik. Yani kendini en az derecede yıprat.

Bir de doktorlar vücut alışık olmadığı için ilk etapta böyle bir şeyi kabul etmiyo diyo. Yani demem o ki moralini yüksek tutmaya çalış. Allah yardımcın olsun.
Çok teşekkür ederim canım Allah kimseye bir daha yaşatmasın seninkini de sağsağlim kucağını almaya nasip etsin,bana anestezi ile kürtaj yapmayacaklarmış,ağız yoluyla ilaç alacakmışım,evde düşüreceğim keseyi,çok korkuyorum ağrım çok olursa diye,işin kötü tarafı eşim görevde yanımda sadece 11 yaşında kızım olacak

Çok teşekkür ederim canım Allah kimseye bir daha yaşatmasın seninkini de sağsağlim kucağını almaya nasip etsin,bana anestezi ile kürtaj yapmayacaklarmış,ağız yoluyla ilaç alacakmışım,evde düşüreceğim keseyi,çok korkuyorum ağrım çok olursa diye,işin kötü tarafı eşim görevde yanımda sadece 11 yaşında kızım olacak

Ayy cnm ya keşke bu tanıdığın yanında olabilseydi, senin için çok daha kolay olurdu.

Maalesef bugün tekrar doktora geldim kese 30 ama bebek yok,kürtaj olacağım ,inşallah siz bebeklerinizi sağlıkla büyütürsünüz,kürtajı ilaçla tercih ettim sizce çok ağrı oluyor mu korkuyorum
Canım unutma ki bu kürtajda bir canlının hayatına son vermiyorsun. O yüzden minimum üzülmeye bak. En kısa sürede de sağlıklı bir bebişe hamile kalırsın inşallah. Çok geçmiş olsun

Bu arada arkadaşımdan bildiğim kadarıyla adet sancısıyla aynı oluyormuş acı (o da olmak zorunda kalmıştı) inşallah ağrısız sızısız çabucak geçer gider.

Canım unutma ki bu kürtajda bir canlının hayatına son vermiyorsun. O yüzden minimum üzülmeye bak. En kısa sürede de sağlıklı bir bebişe hamile kalırsın inşallah. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım Allah hiç bir kadına bu anı yaşatmasın ,o kadar güzel planlar yapmıştım ,kıyafetlere bakıp seviniyordum kısmet değilmiş,bir dahakine inşallah

slm arkadaslar cok mutsuzum sabahtan beri agliyorum,iki ay önce bebek istedigimiz icin ria mi cikardim,denememizi yaptiktan sonra heyecanla bebek oldu olmadi diye beklerken ,Bir baktim adet gunum geldi kanamam oldu kahretsin tutmamis derken ayni gun aksami kanama kesildi,gebe olabilirsin dediler ,Bir hafta sonra test yaptirdim kanda ve idrarda gebelik pozitif cikti ,sonrasinda doktora 6+5 gunluk gebeligimde kalp dinlemék amaciyla gittigimde dunyam basima yikildi,doktor kese var ama bebek Yok 10 gun sonra gel ,bebek yoksa ilacla yada anastezi ile kurtaj dedi ,acile gittim karnim agriyor bahanesi ile oda aynisini soyledi,ikiside vajinal yoluyla kontrol etti,sonuc ayni yardimmmmm bu durumu yasayan arkadaslar var mi mahvoldum aglamaktannnnn
İyi akşamlar. Aynı durum bende de oldu.kontrole gittiğimde ultrason bebeği göremedi bir hafta sonra gittiğimde bebek oluşmuştu. İçini ferah tut

887F450D-164D-4004-8634-C4671106D723.jpg

Bende pazar günü düşük düşük yaptım evde .korkma biraz sancı oluyo ama düştüğünü zaten anlıyosun ve rahatlıyosun.ben bisaat dolanmıştım evde oturamadım çünkü.sen o an panik yapma korkma sakin.şöyle düşün adet olurken kan pıhtıları düşer rahatlarsınya aynı öyle.muhtemelen benimle aynı kese boyutu çünkü normalde 10 t küsürdüm ama 5 yada 6 hafta diyodu doktorlar.bana bekliyecez sabir kalp atışını duyana kadar dediler.hiç kürtaj saglıksız büyümüyo vs demediler.aksine hep normal diyolardı.

Back