6+5 gunluk gebeyim kese var bebek yok

nilgunnuagenoirfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
58
11
40
slm arkadaslar cok mutsuzum sabahtan beri agliyorum,iki ay önce bebek istedigimiz icin ria mi cikardim,denememizi yaptiktan sonra heyecanla bebek oldu olmadi diye beklerken ,Bir baktim adet gunum geldi kanamam oldu kahretsin tutmamis derken ayni gun aksami kanama kesildi,gebe olabilirsin dediler ,Bir hafta sonra test yaptirdim kanda ve idrarda gebelik pozitif cikti ,sonrasinda doktora 6+5 gunluk gebeligimde kalp dinlemék amaciyla gittigimde dunyam basima yikildi,doktor kese var ama bebek Yok 10 gun sonra gel ,bebek yoksa ilacla yada anastezi ile kurtaj dedi ,acile gittim karnim agriyor bahanesi ile oda aynisini soyledi,ikiside vajinal yoluyla kontrol etti,sonuc ayni yardimmmmm bu durumu yasayan arkadaslar var mi mahvoldum aglamaktannnnn

6+5 te karnından gözükmediyse muhtemel geç döllenmedir diye düşünüyorum. Yani 5+5 olabilir betan kaçtı?

Bama da kalbi duyamadim dedi dr 1 hafta sonra gittim minik minik atiyordu .Oyle bir şeydir insallah

Merhaba lar insallah öyle dir cok korkuyorum Beta degerine hic bakmadi direkt kese ye bakti basladi kurtaji anlatmaya :KK43:((( 15 subatta en son degeri 480 di
O baktırmadıysa bence başka doktora git derim. İlk gidişinde baktırması lazımdı hemen kürtaj nedir? Bende keseyi görmediğinde doktorum 50 milyon tane test yaptıracaktı sonra vajinal bakayım dedi öyle gördü. Gerideydik geç döllenmeydi. Bence başka doktora git derim çünkü 15 şubatta 480 se şuanda 3000 küsürlerde olması lazım betanın en az. Bence başka doktora git derim kese varsa bebek zaten ufacıktır. Ben 7+5 te gördüm bebeğimi ilk. Doktor çok önemli. Kürtaj diyen doktor gözümde kasaptır.(tabi ki sağlıksız gebeliktir anneye bebeğe zarardır kürtaj doğru bir karar ama ilk gitmede kürtaj diyorsa paracıdır o doktor başka açıklaması yok.) geçmiş olsun şimdiden

O baktırmadıysa bence başka doktora git derim. İlk gidişinde baktırması lazımdı hemen kürtaj nedir? Bende keseyi görmediğinde doktorum 50 milyon tane test yaptıracaktı sonra vajinal bakayım dedi öyle gördü. Gerideydik geç döllenmeydi. Bence başka doktora git derim çünkü 15 şubatta 480 se şuanda 3000 küsürlerde olması lazım betanın en az. Bence başka doktora git derim kese varsa bebek zaten ufacıktır. Ben 7+5 te gördüm bebeğimi ilk. Doktor çok önemli. Kürtaj diyen doktor gözümde kasaptır.(tabi ki sağlıksız gebeliktir anneye bebeğe zarardır kürtaj doğru bir karar ama ilk gitmede kürtaj diyorsa paracıdır o doktor başka açıklaması yok.) geçmiş olsun şimdiden
canım bugün 31 mart 45 gün önce 480 miş 3000 lerde olması gerekiyor yazmışsınız iki güne bir iki kat artması gerekiyor ona göre hesaplayın yanlış biliyorsunuz

Cok ozur diliyorum dunden beri aglamaktan uykusuzluktan saglikli dusunemez oldum,15 martta deger 480 idi subat yazmisim yanlislikla kusrumu bagislayin

canım bugün 31 mart 45 gün önce 480 miş 3000 lerde olması gerekiyor yazmışsınız iki güne bir iki kat artması gerekiyor ona göre hesaplayın yanlış biliyorsunuz
Ben ultrasonda görünmesi için yazmak istemiştim ama yanlış yazdım sanırım... bazen doktorlar direk kürtaj yapmanın derdine giriyorlar beta değerine bakarak kontrol etmemiş mesela benim doktorumun ilk yaptığı şey artışa bakmak oldu benim değerim 1 günde 2 katı arttı hep. Aslında anlatmak istediğim buydu ama kafa yoğun olunca doğru cümle kuramadım demekki..

Cok ozur diliyorum dunden beri aglamaktan uykusuzluktan saglikli dusunemez oldum,15 martta deger 480 idi subat yazmisim yanlislikla kusrumu bagislayin
Canım bunun kusuru olmaz benim anlatmak istediğim doktor bakmasa bile sen değerine baktır ve başka doktora git. 15 marttan bu yana tahmini olması gereken bir değer var yani yarın gidersen başka doktora bebeğin çok rahat gözükmeli. Bence başka doktora git

Canım bunun kusuru olmaz benim anlatmak istediğim doktor bakmasa bile sen değerine baktır ve başka doktora git. 15 marttan bu yana tahmini olması gereken bir değer var yani yarın gidersen başka doktora bebeğin çok rahat gözükmeli. Bence başka doktora git
Ayın 5 ine bir doktordan daha randevu aldım inşallah güzel haberler verir bu bana ,Türk doktorları mükemmel Fransız doktorlar vurdum duymaz bu konuda ,hemen kürtaj ,çoğu ataiste ne beklersin bunlardan

Ayın 5 ine bir doktordan daha randevu aldım inşallah güzel haberler verir bu bana ,Türk doktorları mükemmel Fransız doktorlar vurdum duymaz bu konuda ,hemen kürtaj ,çoğu ataiste ne beklersin bunlardan
Yurt dışındasın sanırım ama farketmiyor türkiyede de bu şekilde önce kürtaj sonra tedavi diye bağlıyorlar insanları bunun dine inançla alakası yok ticaret tamamen. İyi doktora denk gelmek önemli inşallah güzel haberler alırsın

Hic canini sikma canim. Kalp atisi hemen duyulmuyor zaten. 10 gun sonra tekrar git. Ben de ilk gittigimde duyulmuyordu. Sonraki 10 gun memlekete gittim. Hic dusunmedim. Her gun doktora gidip stres olmaktansa bir sure sonra gitmek en dogrusu. O zamana duyulur kalp atisi falan. Doktor en kotu ihtimali anlatmis direkt.

Hic canini sikma canim. Kalp atisi hemen duyulmuyor zaten. 10 gun sonra tekrar git. Ben de ilk gittigimde duyulmuyordu. Sonraki 10 gun memlekete gittim. Hic dusunmedim. Her gun doktora gidip stres olmaktansa bir sure sonra gitmek en dogrusu. O zamana duyulur kalp atisi falan. Doktor en kotu ihtimali anlatmis direkt.
Evet canım direkt Bebek yok boş kese diyerek kürtajı anlatmaya başladı 9 Nisa'nda başka hastaneye gideceğim kesin inşallah güzel sonuç çıkar

Evet canım direkt Bebek yok boş kese diyerek kürtajı anlatmaya başladı 9 Nisa'nda başka hastaneye gideceğim kesin inşallah güzel sonuç çıkar

Canim ben 6.hafta dolup gittigimde kesem 20 mm olmustu ama icinde bi olusum yoktu yolk sac fln gormedik.
27mm'e kadar gorebiliyoruz dedi doktorum.
2 hafta sonra gittigimde kalp atışınıda dinledik.

Kizimda 6+0'da kalp atisini dinlemistik.Farkli farkli olabiliyor:KK66:

X