Bebek Beslenmesi 6.5 aylık bebeğimin cansız saçlarını kestim nasıl bir bakım yapabilirim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

HAVALIKIZ

'Ya Vehhab'
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
577
9
296
Antalya
bebeğimin saçları cansız ve çok az oyüzden saçlarını daha canlı ve eşit çıkması için kestik şimdi saçdiplerine badem yağı ile masaj yapıcam bunun dışında başka bir öneriniz varmı canlı ve sağlıklı çıksın istiyorum ve çabuk çıksın...:emir_bebek:

bence yagdı masajdı falan bebeginizın canını hic bosuna sıkmayın,cıkacagı zamandan once cıkmayacaktır sac.Kesip esitlemekle iyi yapmıssınız ama bahsettigimiz daha 6 aylık bebek,basına hic bir sey uygulamanızı tavsiye etmem,badem yagının teorik olarak zararı olmasa da onu o narin ve yumusacık kafasına uygularken nerelere baskı yapacagınıza dikkat etmelisiniz.Hic degmez,azcık sabredin bakın nasıl guzel guzel cıkacak o saclar bir sey yapmasanız da.Saglıcakla.

kızımın doğduğunda inanılmaz saçları vardı ancak 6 ay içinde çoğu döküldü şuan çok bakımsız yakın çevremden duydum şampuanına çamterebentin koyup yıkıyorlarmış ve çok güzel saç çıkıyormuş ancak bunu doğru kullanmak çok önemliymiş çünkü fazla damlatıldığında saçı yakabiliyormuş..biz konakları gitsain diye bedem yağı kullnadık ve konaklar yok oldu ama tüm saçı döküldü ben buna pek takılmıyorum nasılsa çıkacak saçı şuan tek takıldığımız nokta bebeğimin zayıflığı ve iştahsızlığı saça hiç sıra gelmedi:25:

merhaba arkadaşlar kızımın saçlarını sıfıra vurmuştum 4 aylıkken cansız ve uzunlu kısalıydı biraz erkek çocuğu gibi dolaştı ama deydi hiçbir yağ kullanmama gerek kalmadı çok hızlı bir şekilde ve çok sağlı uzadı şuanda ipek gibi saçları var sıfıra vurmayı düşünenlere bilgi olsun kızım hiç korkmamıştı...

Back