canım benim çok sağol.çok ilgilendin.ben 2 yıl önce doğal yolla hamile kalmıştım.kalp atışları falan duyuldu.sonra da doktor durmuş kalbi dedi.2 gün sonra da gelişim bozukluğu var dedi.aldırdık.şimdi bu doktorum tüp bebek doktoru.ben bu konuyu anlatınca biraz titiz davranıyor.geçmişte yaşananları yaşamayalım diye.4 kere tüp bebek denedik.3ü kimyasal.işte hepsi üst üste gelince doktor en ufak şeyi inceliyor.eşime 60ın altında olursa endişelenirdik demiş.şimdi sadece riski artırıyor demiş.hemşirem de aynı şeyi yaşamış,o da hamile.korkma bana da aynısı oldu düzeldi dedi.bir arkadaşıma da olmuş,düzelmiş.ama ben de kontrole kadar rahatlayamayacağım.geçmişi hatırlayınca endişem artıyor.ama sizlerin yazısını okuyunca rahatlıyorum.kaydirigubbakcemile3
canim benim lutfen kesinlikle oyle degil sayilarimiz ayniydi bak yukarda ingilizce yazilarda 6.hafta bizim degerlerimizi veriyor riski falan arttiracak bir durumun yok. canim ben de dogal yoldan 22 ayda hamile kalmis ve 11.hafta sonunda kalbi durmasi sonucu bebegimi kaybetmistim. ustune kimyasal gebelik yasadim mayista. yani illa sorun olunca degil sansizliktan da oluyor tum bunlar. Allah nasip edince sen hic korkma dogal hamile kalmissin kirbirkere Masallah. Insallah saglikla kollarina alicaksin bence bekleme, pazartesi sali git kontrole bak nasil artmis olucak kalp atisi Insallah.
ben su iciyorum fazladan beslenmem de: iyi yemeye calisiyorum ama abartmiyorum da canim ne isterse. fakat su konusunu en az 2 litre hatta ikibucuk litre su olarak icmeye calis.