Kalp atışı

Ben 5+5 günlük bugün kontrole gittim bebek görünüyor ama kalp atısını kalbını göremediler😞haftaya tekrar gel dediler inşallah duyulır duyulmazsa sağlıksız gebelik olabilir dediler kimisi de 7.haftada bile duyan varmıss
Daha erken değil mi kalp atışı için beni doktor 7 haftalıklen çağırdı 5+5 te daha duyulmaz ki kalp atışı

Selam herkese. Öncelikle hayırlı olsun hepimize sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Ben 23 ünde kese için gidicem inşallah herşey yolundadır. Sizlerde kasıkda batma hissi oluyormu bazende kasılıyor can yakıyor. Oturup kalkarken kasılıyor anlamadım niye böyle oluyor

Selam herkese. Öncelikle hayırlı olsun hepimize sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Ben 23 ünde kese için gidicem inşallah herşey yolundadır. Sizlerde kasıkda batma hissi oluyormu bazende kasılıyor can yakıyor. Oturup kalkarken kasılıyor anlamadım niye böyle oluyor
Bende hala oluyor bazen adet olcakmışım gibi hissediyorum hemşire yerleşme ağrısı demişti normal demişti 🙏 inşallah görürsün keseyi canım bende salı günü kalp atışı için gideceğim 😍

Bende hala oluyor bazen adet olcakmışım gibi hissediyorum hemşire yerleşme ağrısı demişti normal demişti 🙏 inşallah görürsün keseyi canım bende salı günü kalp atışı için gideceğim 😍
Bende pazartesi günü gidicem kendini hiç hamile gibi hissediyor musun

Hissetmiyorum ya ara ara sevmek istiyorum elimi karnıma götürüyorum ama bilmiyorum çok bağlanmasam mı diyorum korkuyorum daha doğrusu bence ondan hissedemiyorum 🐣
Peki ya sen
Bende öyle hiç bişey hissetmiyorum zaten daha hissedemeyiz ama kalp atışını duysam rahatlıcam benim öyle ağrım da yok sadece göğüs ağrısı var şişti iyice öyle pazartesi olsa artık rahatlasam karında böyle bi gerginlik falan hissetmiyorsun dimi

Bende öyle hiç bişey hissetmiyorum zaten daha hissedemeyiz ama kalp atışını duysam rahatlıcam benim öyle ağrım da yok sadece göğüs ağrısı var şişti iyice öyle pazartesi olsa artık rahatlasam karında böyle bi gerginlik falan hissetmiyorsun dimi
kese fotosunu atabilir misin

Arada sadece bi an adet olacakmış gibi hissediyorum göğüs ağrısı bende de var arada baskı hissediyorum sadece kullandığım iğne ve ilaçlardan olabilir bende ya salı günü de hiç gelmiyor kalp atışı sonrası rahatlıcam kesinlikle 🥲

Eklentiler

• 1000004947.jpg
    1000004947.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba kızlar. Bende 29’da gideceğim kalp atışı için 😊 benimde göğüslerim çok ağrıyor hassaslaştı. Bulantım falan yok henüz. O kramplar rahim büyüdüğü için olurmuş dedi doktor.

Merhaba kızlar. Bende 29’da gideceğim kalp atışı için 😊 benimde göğüslerim çok ağrıyor hassaslaştı. Bulantım falan yok henüz. O kramplar rahim büyüdüğü için olurmuş dedi doktor.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 benimde göğüs ağrısı ve doluluk varmış gibi içinde öyle hissediyorum ara ara oluyor kasık ağrısı bende salı gününü bekliyorum sabırsızlıkla 😍

X