- 2 Temmuz 2023
- 1.200
- 556
- 26
Merhaba bu sureçte akıntılarınız oluyor mu acabaBende öyleydim ya ya boşsa diyodum ben 5 hafta 5 günlük dü çağırdığında keseyi gördüğümde 15 gün sonra da kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bu sureçte akıntılarınız oluyor mu acabaBende öyleydim ya ya boşsa diyodum ben 5 hafta 5 günlük dü çağırdığında keseyi gördüğümde 15 gün sonra da kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım
Hayır ne kanamam ve lekenmem falan olmadı sadece fitil akıntısı oluyorMerhaba bu sureçte akıntılarınız oluyor mu acaba
Daha erken değil mi kalp atışı için beni doktor 7 haftalıklen çağırdı 5+5 te daha duyulmaz ki kalp atışıBen 5+5 günlük bugün kontrole gittim bebek görünüyor ama kalp atısını kalbını göremedilerhaftaya tekrar gel dediler inşallah duyulır duyulmazsa sağlıksız gebelik olabilir dediler kimisi de 7.haftada bile duyan varmıss
Bilmiyorum çok tedirgin oldum öyle söyledilerDaha erken değil mi kalp atışı için beni doktor 7 haftalıklen çağırdı 5+5 te daha duyulmaz ki kalp atışı
Canım senin bulantıların başladı mı ben de kalp atışı için 25 inde gidicem bugün bulantılar başladı dün akşamdan beri bulantım varHayır ne kanamam ve lekenmem falan olmadı sadece fitil akıntısı oluyor
Hayır ya bende hiç yok hamileymiş gibi hissetmiyorumCanım senin bulantıların başladı mı ben de kalp atışı için 25 inde gidicem bugün bulantılar başladı dün akşamdan beri bulantım var
Bende hala oluyor bazen adet olcakmışım gibi hissediyorum hemşire yerleşme ağrısı demişti normal demişti inşallah görürsün keseyi canım bende salı günü kalp atışı için gideceğimSelam herkese. Öncelikle hayırlı olsun hepimize sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Ben 23 ünde kese için gidicem inşallah herşey yolundadır. Sizlerde kasıkda batma hissi oluyormu bazende kasılıyor can yakıyor. Oturup kalkarken kasılıyor anlamadım niye böyle oluyor
Bende pazartesi günü gidicem kendini hiç hamile gibi hissediyor musunBende hala oluyor bazen adet olcakmışım gibi hissediyorum hemşire yerleşme ağrısı demişti normal demişti inşallah görürsün keseyi canım bende salı günü kalp atışı için gideceğim
Hissetmiyorum ya ara ara sevmek istiyorum elimi karnıma götürüyorum ama bilmiyorum çok bağlanmasam mı diyorum korkuyorum daha doğrusu bence ondan hissedemiyorumBende pazartesi günü gidicem kendini hiç hamile gibi hissediyor musun
Bende öyle hiç bişey hissetmiyorum zaten daha hissedemeyiz ama kalp atışını duysam rahatlıcam benim öyle ağrım da yok sadece göğüs ağrısı var şişti iyice öyle pazartesi olsa artık rahatlasam karında böyle bi gerginlik falan hissetmiyorsun dimiHissetmiyorum ya ara ara sevmek istiyorum elimi karnıma götürüyorum ama bilmiyorum çok bağlanmasam mı diyorum korkuyorum daha doğrusu bence ondan hissedemiyorum
Peki ya sen
kese fotosunu atabilir misinBende öyle hiç bişey hissetmiyorum zaten daha hissedemeyiz ama kalp atışını duysam rahatlıcam benim öyle ağrım da yok sadece göğüs ağrısı var şişti iyice öyle pazartesi olsa artık rahatlasam karında böyle bi gerginlik falan hissetmiyorsun dimi
Arada sadece bi an adet olacakmış gibi hissediyorum göğüs ağrısı bende de var arada baskı hissediyorum sadece kullandığım iğne ve ilaçlardan olabilir bende ya salı günü de hiç gelmiyor kalp atışı sonrası rahatlıcam kesinlikleBende öyle hiç bişey hissetmiyorum zaten daha hissedemeyiz ama kalp atışını duysam rahatlıcam benim öyle ağrım da yok sadece göğüs ağrısı var şişti iyice öyle pazartesi olsa artık rahatlasam karında böyle bi gerginlik falan hissetmiyorsun dimi
Burada 5+5 günlük dükese fotosunu atabilir misin
Maşallah canımBurada 5+5 günlük dü
Senin nasıl görünüyorMaşallah canım
Senin nasıl görünüyor
Ben yükleyemedim yaSenin nasıl görünüyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde göğüs ağrısı ve doluluk varmış gibi içinde öyle hissediyorum ara ara oluyor kasık ağrısı bende salı gününü bekliyorum sabırsızlıklaMerhaba kızlar. Bende 29’da gideceğim kalp atışı için benimde göğüslerim çok ağrıyor hassaslaştı. Bulantım falan yok henüz. O kramplar rahim büyüdüğü için olurmuş dedi doktor.