Kalp atışı

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 benimde göğüs ağrısı ve doluluk varmış gibi içinde öyle hissediyorum ara ara oluyor kasık ağrısı bende salı gününü bekliyorum sabırsızlıkla 😍
Amin inşallah teşekkür ederim sizede hayırlı olsun ❤️

Benim bugün kanamam geldi doktor iğne başlattı şimdi de kahverengi lekeye döndü çok korkuyorum bebeğim iyi ama çok şükür 3 gün iğneye devam devam ederse yatış yapılacak benim gibi olan var mı 7 hafta 3 günlük suan

Benim bugün kanamam geldi doktor iğne başlattı şimdi de kahverengi lekeye döndü çok korkuyorum bebeğim iyi ama çok şükür 3 gün iğneye devam devam ederse yatış yapılacak benim gibi olan var mı 7 hafta 3 günlük suan
Neden yatış yapılıyor acaba kanamalarda en fazla iğne yapılıyor ve istirahat öneriliyor bildiğim kadarıyla. Bende de geçen günlerde kanama başladı ve sonrasında kahverengiye döndü 4 gündür de devam ediyor hala kesilmedi

Merhaba kızlar. Bende 29’da gideceğim kalp atışı için 😊 benimde göğüslerim çok ağrıyor hassaslaştı. Bulantım falan yok henüz. O kramplar rahim büyüdüğü için olurmuş dedi doktor.
Bende 29 ünde kese görmeye gidicem :) Sen keseyi gördükten kac gun sonra kalp atışına gidiyorsun:) sağlıkla gelsin insallh

Neden yatış yapılıyor acaba kanamalarda en fazla iğne yapılıyor ve istirahat öneriliyor bildiğim kadarıyla. Bende de geçen günlerde kanama başladı ve sonrasında kahverengiye döndü 4 gündür de devam ediyor hala kesilmedi
Bende de 5+6 da kahverengi lekelenme başladı kanamam olmadı 3-4 gün sürdü bitti ama tabi Progestanı arttırdı doktor. Kese büyüyor demişti kanama fln var demedi sadece lekelenme olduğu için düşük riski var prog artırcaz dedi. Bu cuma kalp atışını duyacağız normalde, inşallah iyi sonuçlar alırım doktor öyle diyince moral kalmadı herşey iyi gidiyordu bidaha kan testi falan da istemedi.

X