Amin inşallah teşekkür ederim sizede hayırlı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde göğüs ağrısı ve doluluk varmış gibi içinde öyle hissediyorum ara ara oluyor kasık ağrısı bende salı gününü bekliyorum sabırsızlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah teşekkür ederim sizede hayırlı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde göğüs ağrısı ve doluluk varmış gibi içinde öyle hissediyorum ara ara oluyor kasık ağrısı bende salı gününü bekliyorum sabırsızlıkla
Canım kalp atışını duydum benHayır ne kanamam ve lekenmem falan olmadı sadece fitil akıntısı oluyor
Çok sevindim bende yarın gideceğim kaç haftalıktı sizin duyduğunuzdaCanım kalp atışını duydum ben
Çok sevindim bende yarın gideceğim kaç haftalıktı sizin duyduğunuzda
Benim yarın 7+6 oluyor inşallah duyarım
7+1 di canım inşallah canımÇok sevindim bende yarın gideceğim kaç haftalıktı sizin duyduğunuzda
Ben bugün duydummm kalp atışınııı senin kontrolün nasıl geçtiÇok sevindim bende yarın gideceğim kaç haftalıktı sizin duyduğunuzda
Yaa sevindim yarın gidicem randevu ertelendi inşallah darısı bana ve bekleyenlereBen bugün duydummm kalp atışınııı senin kontrolün nasıl geçti
Ben 21 ekim transfer oldum 11 kasım keseyi gördümkızlar transferimin 15. günü ne zaman kese için gittiniz transferden kaç gün sonra
ben de 11 kasım da transfer oldum 6 aralık randevu aldımMerhaba kızlar kalp atışı gününü bekleyen tüp bebek anneleri var mı aramızda ben tek embriyo transferi oldum bugün 5 hafta 6 günlük olduk 26 kasım kalp atışı günü
ne zaman transfer oldunuzAynı şekilde ben de kalp atışını bekliyorum 25 ine kadar devam.
Sizin keseler ne kadar büyüklükteydi acaba? Benimki nokta kadardı, doktor şu an kalp atımını duyana kadar bi şey demek saçma olur dedi. Çok açıksözlü bir doktor
Ben Ekim de tarnsfer oldum, 8. Günde kandan kendin öğrendimne zaman transfer oldunuz
Merhaba, keseyi gördüğünüzde yolk sac veya bebeği görebilmiş miydiniz? Bir de kaç haftalığa denk geliyordu kese mm sini hatırlıyor musunuzBen 21 ekim transfer oldum 11 kasım keseyi gördüm
Canım nasıl geçti randevunBen 21 ekim transfer oldum 11 kasım keseyi gördüm
Güzel geçti kalp atışını duydum çok şükür 11. Haftaya kadar devam iğnelere 8 haftalıktı bugün bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin RabbimCanım nasıl geçti randevun
5+5 di keseyi gördüğümde yolk gördüm evet mm hatırlamıyorumMerhaba, keseyi gördüğünüzde yolk sac veya bebeği görebilmiş miydiniz? Bir de kaç haftalığa denk geliyordu kese mm sini hatırlıyor musunuz
Neden yatış yapılıyor acaba kanamalarda en fazla iğne yapılıyor ve istirahat öneriliyor bildiğim kadarıyla. Bende de geçen günlerde kanama başladı ve sonrasında kahverengiye döndü 4 gündür de devam ediyor hala kesilmediBenim bugün kanamam geldi doktor iğne başlattı şimdi de kahverengi lekeye döndü çok korkuyorum bebeğim iyi ama çok şükür 3 gün iğneye devam devam ederse yatış yapılacak benim gibi olan var mı 7 hafta 3 günlük suan
Bende 29 ünde kese görmeye gidicem :) Sen keseyi gördükten kac gun sonra kalp atışına gidiyorsun:) sağlıkla gelsin insallhMerhaba kızlar. Bende 29’da gideceğim kalp atışı için benimde göğüslerim çok ağrıyor hassaslaştı. Bulantım falan yok henüz. O kramplar rahim büyüdüğü için olurmuş dedi doktor.
Bende de 5+6 da kahverengi lekelenme başladı kanamam olmadı 3-4 gün sürdü bitti ama tabi Progestanı arttırdı doktor. Kese büyüyor demişti kanama fln var demedi sadece lekelenme olduğu için düşük riski var prog artırcaz dedi. Bu cuma kalp atışını duyacağız normalde, inşallah iyi sonuçlar alırım doktor öyle diyince moral kalmadı herşey iyi gidiyordu bidaha kan testi falan da istemedi.Neden yatış yapılıyor acaba kanamalarda en fazla iğne yapılıyor ve istirahat öneriliyor bildiğim kadarıyla. Bende de geçen günlerde kanama başladı ve sonrasında kahverengiye döndü 4 gündür de devam ediyor hala kesilmedi