Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
158 di benim
mrb canım allah hep o pıt pıt sesi sana sağlıkla duyursun inşallah...sen o anda heyecan yapmış olabilirsin bence allaha emanet olun...122 de iyi sakın bozma moralini bebiş daha minicik
bebeğin kalp atışını gördük ama doktor biraz yavaş dedi.112 çıktı.:çok üzgünüm:alt değer 120miymiş.sizin kaçtı.
bebeğin kalp atışını gördük ama doktor biraz yavaş dedi.112 çıktı.:çok üzgünüm:alt değer 120miymiş.sizin kaçtı.
bbecim bana da aynen senin asil doktorun dedigi denmisti cemrenin yazisina okuyana kadar cok rahattim ikigundur basima agrilar girdi acaba cemrenin doktoru hakli mi yavas mi die randevumu degistirdim ve cok sukur 150ye kadar artmis cemrenin de oyle olucak Insallah. cemre doktoruna da askolsun seni bosuna uzuyor ne olur sakin takma bak kac tane ornek olduk, gonlunu ferah tut. altinci haftanin basinda sayi az oluyor her gun artarmis sonrasinda.
selam canım sen hamile misin? Hayırlı olsun çok sevindim.... Ben kaçırdım herhalde sen ne zaman tedaviye başlamıştın? seninle yakın zamanlarda kimyasal gebelik yaşamıştık... Ben de cuma günü iğnelere başlayacağım... Sen PGT yaptırdın mı? Bu konuda kararsızdın diye hatırlıyorum....