Bebek İkinci El 6=24 ay yazlık bebek kıyafetleri arıyorummm temiz ve az kullanılmış istiyorummm:)

yasminrasim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
131
0
46
Adana
6=24 ay yazlık bebek kıyafetleri arıyorummm temiz ve güzel olanları istiyorummm markada olabilr ayakkabi da olabilir uygun fiyat olsun lütfen bazıları magaza fiyatıyla aynı satıyo

6=24 ay yazlık bebek kıyafetleri arıyorummm temiz ve güzel olanları istiyorummm markada olabilr ayakkabi da olabilir uygun fiyat olsun lütfen bazıları magaza fiyatıyla aynı satıyo
cnm bunlar hedıye gelenler hıc kullanılmadı.. ılgılendıgın olursa toplu alımda ındırımde yapıyorum..ıstersen benım sayfamıda ıncelıyebılırsın

Bende de 22 no nike ve vikko ayakkabi var ilgilenirsen yardimci olurum. 9,12 yazlik kiyafette var ilgilenirsen foto eklerim canim

birde markamı yoksa baska seylerde yok mu cnm ekle ayrıca bende tek bi kez giyilmiş ayakkabım var takasta düşünür müsün çok şıkk

cnm önceden söylediğim tişörtler ve bunlar toplu ne kadar yaparsın
cnm takas dusunmuyorum toplam 18 yapıyor sana 16dan gonderebılırım.bıde elbıseler var elımde baskada yok cnm bunlar hedıye geldı markalarını bılmıyorum ama pembe sıyah olan orjınal dısneymıs alan kısı oyle demıişti.istersen elbıselerede bak eger almak istersen yarın kargonu gonderebılırım

bu sıze kucuk gelır heralde 3 6 ay ıcın..benım sayfama baktın mı cnm kot elbıse var bıde marka ıstersen ıdıl babynın elbısesı var sortlu cok sık duruyor elbıselerde sıfır bebegım henuz 9 aylık hıcbırını gıydırmedım cogunun etıketı ustunde

Back