6+2 haftalık. Bebek kalp atışı yok

bir an önce geçer inşallah ya kanamalar vs, bazen diyorum ki biz çok araştırıp öğrendiğimiz için mi böyle oluyoruz ananelerimiz babanelerimiz nasıl geçirmiş hamileliklerini.. kendimize zehir ediyoruz valla

bir an önce geçer inşallah ya kanamalar vs, bazen diyorum ki biz çok araştırıp öğrendiğimiz için mi böyle oluyoruz ananelerimiz babanelerimiz nasıl geçirmiş hamileliklerini.. kendimize zehir ediyoruz valla
Haklısın evet canım şimdi hersey o kadar hormonlu ki hersey o kadar yapay oldu ki bizleri etkiledi, evet her seferinden bende bakmayacağım diyorum ama olmuyor yine araştırıyorum. zor bir dönemmiş hamilelik benim çok zorlu başladı inşallah sonu güzel gelir sende sağlıklı kucağına alırsın inşallah

Allahın izniyle İnşAllah ki bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım. Bende dünden beri aşırı halsizim dünden beri midem bulanıyor hemde çok. Hatta bu gün sabah yediklerimin hepsini afedersiniz kustum. Şu an bile kusmama rağmen hala midem bulanıyo sol göğüsümde artık durmaksızın devamlı acıyo

Ay canm bence kalp atışı başladı, Hadi inşallah canım güzel haberler ver bize, evet çok zor mide bulantısı benim kusmam yok ama sürekli bulantım var, göğüs ağrın çok normal canım bende öyleyim hafta olarak aynıyız. Canım ben tek çareyi yoğurda tuz koyup yemekte buldum. Birde salatalık soy tuzla ye canım inşallah 3. Ayımızda geçer

İnşAllah canım aynen öyle yapmam gerekiyor yoğurt tuz ve salatalık. Bencede daha iyi gelir. Midemi bulandırmayan tek şey salatalık az önce yedim çok rahat yedim

Canım ağustosun 18 i hastaneye gideyim sonucu burda sizlerle paylaşacam ❤

İnşAllah canım aynen öyle yapmam gerekiyor yoğurt tuz ve salatalık. Bencede daha iyi gelir. Midemi bulandırmayan tek şey salatalık az önce yedim çok rahat yedim
Bende 6 haftalıkken duymamıştık 7+3 te karından ultrasonla net duyulmuştu içini rahat tut

Evet canım bu site sayesinde hepinizden öğrenmiş oldum endişelenecek bişeyin olmadığına. Hepinize çokk ama çok teşekkür ederim

Merhaba canım nasılsınız? Randevum iki gün sonra. Ama iki gün süren göğüs hassasiyetim tamamen durdu acaba kötü bir belirti mi?

Merhaba canım nasılsınız? Randevum iki gün sonra. Ama iki gün süren göğüs hassasiyetim tamamen durdu acaba kötü bir belirti mi?
Canım merhaba, benimde aşırı gögüs hassasiyetim kalmadı ilk haftalar gibi değil, ama mide bulantım çok ama çok şiddetli hele dün ben bugün mahvoldum. Senin mide bulantın devam ediyor mu peki ? Birsey yoktu sakın telaş yapma

Canım hafif mide bulantılarım bide yemekten tiksinmelerim hala var ama kusma yok göğüs hassasiyetide durdu zaten sadece 2 gün göğüs hassasiyeti çektim ağrılıydı iki gün sürdü sadece

Canım hafif mide bulantılarım bide yemekten tiksinmelerim hala var ama kusma yok göğüs hassasiyetide durdu zaten sadece 2 gün göğüs hassasiyeti çektim ağrılıydı iki gün sürdü sadece
Birsey yoktur canım stres yapma ama için rahat etmeyecekse bir doktor görün istersen,

Randevu yok ki canım Türkiyenin öyle bir yerindeyim ki, evime yakın randevu çok zor bulunur yeni randevu açılır açılmaz herkes yerini tutuyor bende 1 haftadan önce yerimi tuttum iki gün sonraya

Randevu yok ki canım Türkiyenin öyle bir yerindeyim ki, evime yakın randevu çok zor bulunur yeni randevu açılır açılmaz herkes yerini tutuyor bende 1 haftadan önce yerimi tuttum iki gün sonraya
Neredesin ki canım, özel hastane falan yok mu ?

Özel hastane varda gidemem özele. Zaten 2 gün sabr ede bilirim randevuma. Bu arada çok başım dönüyo midemde bulanıyordu sabah yemeğinden öncede sonrada. Biraz yoğurt yedim kendime geldim

Özel hastane varda gidemem özele. Zaten 2 gün sabr ede bilirim randevuma. Bu arada çok başım dönüyo midemde bulanıyordu sabah yemeğinden öncede sonrada. Biraz yoğurt yedim kendime geldim
Aynen canım 2 gün kalmış, Allahın izni ile mide bulantın varsa çok iyi doktorum bana öyle demişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…