Belki daha küçüktür, som regli tarihinle ultrasyon uyumlu pekiBende 7+1 de kalp atışı yoktu alttan da bakıldı hatta cumayı bekleyeceğiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki daha küçüktür, som regli tarihinle ultrasyon uyumlu pekiBende 7+1 de kalp atışı yoktu alttan da bakıldı hatta cumayı bekleyeceğiz
Dualarım seninle nasıl oldun iyi misin ?İnşAllah canım benimdua edin bende sizlere dua edecem
❤
Ah bende aynıyım canım mide bulantısı beni mahvetti resmenDevamlı mide bulantılarım var canım. Cuma günü hastaneye gideceğim.
Canım geç döllenme olabilir sıkıntıya girme benimkide 7+4 duyulmustu düşün 8 haftamda o yüzden sabirla beklemelisinMerhaba kızlar 6+2 haftalık hamilelikte doktora gittim ultrasonda dedi bebek kalp atışları yok. Sonra vajinal ultrasonla baktı belki kalbi duyulur diye, e vajinal ultrasondada kalp atışı yok. Haftaya yine gel dedi kalp atışının olmaması hiç normal değil bebek ölmüş ola bilir dedi çok korkuyorum. Ve bende 8 haftalığım için başka bir doktora randevu aldım önümüzdeki haftanın cuma günü doktora gidip bebeğimin kalbinin atıp atmadığına bakacam
Kese 7+1 de 15 mm ydi ve yolk da 3. .. küsürlü bir rakamdı ama bebek görünmedi hiç alttan iyice baktı Dr hatta eve geldim uzun süre ağrı çektim Dr kurcaladı göreyim diye ama yoktuBelki daha küçüktür, som regli tarihinle ultrasyon uyumlu peki
Canım merhaba doktora gittin mi sanki senin bugündü kontrol öyle mi hatırlıyorum güzel haberlerle insallahBende cuma günü gideceğim hastaneye canım bu cuma 8+0 haftam olacak gebeliğin. Bende kalp atışlarını göremediğim için gideceğim
İnşaALLAH duyarsınız Dualarım sizinleRanevum yarın canım. Ay çok heyecanlıyım. Her habere kendini hazırlamak çok zor. Ama öyle gerekiyor. Yarın bebeğim 8 haftalık olacak umarım duyarım kalp atışlarını![]()
gittin mi canım? bize de haber ver olur mu? Cuma hürmetine bebeğin orada olsun kalbini de duy sağlıkla inşallahRanevum yarın canım. Ay çok heyecanlıyım. Her habere kendini hazırlamak çok zor. Ama öyle gerekiyor. Yarın bebeğim 8 haftalık olacak umarım duyarım kalp atışlarını![]()
Allah Razı olsun canım İnşAllah. Randevumada 1 saat kalmış bekliyorum vaktimi. Sizlerede haber verecemİnşaALLAH duyarsınız Dualarım sizinle![]()
Allah Razı olsun canım. Başım gözüm üste haber veririm şimdi 1 saat kalmış randevuma gidip gelip haber edecemgittin mi canım? bize de haber ver olur mu? Cuma hürmetine bebeğin orada olsun kalbini de duy sağlıkla inşallah
güzel haberler bekliyoruz aminnAllah Razı olsun canım. Başım gözüm üste haber veririm şimdi 1 saat kalmış randevuma gidip gelip haber edecem
Allah sizin gibi iyi kalpli insanlardan razı olsun canım benimgüzel haberler bekliyoruz aminn