6+2 haftalık. Bebek kalp atışı yok

Devamlı mide bulantılarım var canım. Cuma günü hastaneye gideceğim.

Bende cuma günü gideceğim hastaneye canım bu cuma 8+0 haftam olacak gebeliğin. Bende kalp atışlarını göremediğim için gideceğim

Bende yarin 8 haftalik olucam. Benim bobrekler uşümus. Asiri agrim VAr yarin hastaneye gidicem.

Merhaba kızlar 6+2 haftalık hamilelikte doktora gittim ultrasonda dedi bebek kalp atışları yok. Sonra vajinal ultrasonla baktı belki kalbi duyulur diye, e vajinal ultrasondada kalp atışı yok. Haftaya yine gel dedi kalp atışının olmaması hiç normal değil bebek ölmüş ola bilir dedi çok korkuyorum. Ve bende 8 haftalığım için başka bir doktora randevu aldım önümüzdeki haftanın cuma günü doktora gidip bebeğimin kalbinin atıp atmadığına bakacam
Canım geç döllenme olabilir sıkıntıya girme benimkide 7+4 duyulmustu düşün 8 haftamda o yüzden sabirla beklemelisin

Canım benimde bu cuma 8 hafta olacak kendim 7 haftamda gitmedim bilerek. 8 haftamı bekledim şimdi cuma 8 haftam olacak randevum var cuma gününe

Bende cuma günü gideceğim hastaneye canım bu cuma 8+0 haftam olacak gebeliğin. Bende kalp atışlarını göremediğim için gideceğim
Canım merhaba doktora gittin mi sanki senin bugündü kontrol öyle mi hatırlıyorum güzel haberlerle insallah

Ranevum yarın canım. Ay çok heyecanlıyım. Her habere kendini hazırlamak çok zor. Ama öyle gerekiyor. Yarın bebeğim 8 haftalık olacak umarım duyarım kalp atışlarını 🥺

Ranevum yarın canım. Ay çok heyecanlıyım. Her habere kendini hazırlamak çok zor. Ama öyle gerekiyor. Yarın bebeğim 8 haftalık olacak umarım duyarım kalp atışlarını 🥺
gittin mi canım? bize de haber ver olur mu? Cuma hürmetine bebeğin orada olsun kalbini de duy sağlıkla inşallah

Back
X