6+2 haftalık. Bebek kalp atışı yok

Canım gittin mi doktora ne yaptın ? Nasılsın leke devam ediyor mu?
Leke şu an yok canım. Zaten çok lekelenmem olmuyordu. Çok hafifti. Doktora hala gitmemişim. Baksam lekelenme devam ediyor gidecem. Bu gün sabah sol göğüsüme bir dakikalık hafif sancı girdi. Öğlen yine 20 saniyelik felan sol göğüsüm acıdı. Neden bilmiyorum ama ancak yatağa uzandığımda öyle oluyor oda bir dakikalık ve sonra kesiliyo. Göğüs ağrım bu gün başlamış. Çok olmadığı içinde tam emin değilim

Canım bence normal şuan bende öyleyim göğüs ağrım benimde var,
Sizde şu an kaç haftalıktır canım? Ben yedinci haftadayım göğüs sancısı daha yeni başlamış bende. Tek sol göğüsde ağrı normal mi? Neden sağda ağrı olmuyo acaba

Sizde şu an kaç haftalıktır canım? Ben yedinci haftadayım göğüs sancısı daha yeni başlamış bende. Tek sol göğüsde ağrı normal mi? Neden sağda ağrı olmuyo acaba
Geçen doktorum bana göğüs ağrısı, mide bulantısı güzel belirtiler demişlerdi canım, 7+3 deyim canım,

Geçen doktorum bana göğüs ağrısı, mide bulantısı güzel belirtiler demişlerdi canım, 7+3 deyim canım,
Hmm hemen hemen yakın günlerdeyiz canım ben 7 haftalık sizde 7+3. Bendede midem bulanıyo ama kusma yok. her şeyi yiyemiyorum yemeklerden tiksiniyorum

Bebeklerimizin aynı ayda doğma olasılığı yüzdü 90 🤗 İnşAllah 😍 aynı günde bile doğula bilirler kısmet.
İnşallah canım benim son regliye göre bir hafta geri geç döllenme olmuş dedi doktorum. İnsallah canım sağlıklı sıhhatlı kucağımıza alırız. Ama benim riskim olduğu için yatıyorum, Kahverengi lekelenmem var benim. Allah’ımız ne demişse o olacak canım

İnşallah canım benim son regliye göre bir hafta geri geç döllenme olmuş dedi doktorum. İnsallah canım sağlıklı sıhhatlı kucağımıza alırız. Ama benim riskim olduğu için yatıyorum, Kahverengi lekelenmem var benim. Allah’ımız ne demişse o olacak canım
Canım sen hiç iş yapma. Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gülüm. 🤲🏼

Canım bildiğim kadarıyla çok mide bulantısı olanın kızı oluyormuş. Tamda emin değilim Allah bilir. Kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun 😇 yemek az az ye ama sürekli ye miden hiç boş kalmasın. Mide bulantılarında azalır. İnternette okumuştum canım

Canım bildiğim kadarıyla çok mide bulantısı olanın kızı oluyormuş. Tamda emin değilim Allah bilir. Kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun 😇 yemek az az ye ama sürekli ye miden hiç boş kalmasın. Mide bulantılarında azalır. İnternette okumuştum canım
anım bir arkadaşım da erkek de böyle oldu hep mide bulantısı yaşadı :KK43: sağlıklı olsunda hiç önemli değil cinsiyeti

Canım merhaba aynı durumdayım 6+2 duyuldu ama az yavaş sata göre 7+1 olmam gerekiyordu dün tekrar gittim 7+1 olmuş ve daha iyi duyduk ama benim farklı risklerim var kese etrafında kanama vs. Progestan kullanıyorum. Doktorun dediği bir hafta geç döllenme. 6+2 erken hiç stres yapma duyarsın inşallah 🧿
çok afedersiniz konuyla alakasız ama ben 13 haftalık hamileyim, geçen günlerde kanamam oldu (idrar yolu enfk var bende) sanırım enfeksiyon kaynaklı kanama idi. doktoruma dedim progestana başlayayım mı doktorum dediki gebelik haftanız daha cok kücük progestan hicbir fayda etmeyecektir ben anlayamıyom bu doktorları ya

çok afedersiniz konuyla alakasız ama ben 13 haftalık hamileyim, geçen günlerde kanamam oldu (idrar yolu enfk var bende) sanırım enfeksiyon kaynaklı kanama idi. doktoruma dedim progestana başlayayım mı doktorum dediki gebelik haftanız daha cok kücük progestan hicbir fayda etmeyecektir ben anlayamıyom bu doktorları ya
Canım benim bildiğim progestanı hafta olmaksızın veriyorlar, kanama sonrası ultrason bakıldı mı belki kanama alanı yoktur gerek görmemiştir. Evet canım sorma doktordan doktora çok değişiyor ama şunu anladım gebelik gerçekten çok özel birsey doktoruna çok güvenmen lazım, hayırlısı ile kucağına al canım. Benim kese etrafı kanama alanım mevcut ondan kullanıyorum

X