Benim maalesef kürtaj olacak sizler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım çok üzüldüm senin neden olmuştu ? Benimde düşük tehlikem var bir aydan fazladır yatıyorumBenim maalesef kürtaj olacak sizler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yolk da vardı ama bebek oluşmadıCanım çok üzüldüm senin neden olmuştu ? Benimde düşük tehlikem var bir aydan fazladır yatıyorum
Canım siz doktora gittiniz sizden ne haber oldu?Vajinal ultrasonda da yok özeldi cuma günü diğer doktoruma gorunecegim belki aletler iyi değildir bu hastanede bu ihtimale tutunuyorum
Canım son durum. Bana özeldeki doktor kornual alandan çıkmış ama yakın o yüzden eğitim araştırmada ol kürtajını demişti. Çalıştığım için pazartesi acilden Zeynep kamile gittim. Onlarda bu bebek daha çok küçük kalbi atabilir neden hemen aldırmayı düşünüyorsunuz ve kornual alanda değil şuanda dedi. Bende baktım orta kısma gelmiş sanki. Bir hafta bekleyin bence dedi. Haftaya gün içerisinde kadın doğuma randevu alıp görünün dedi. Pazartesiye randevu aldım bekliyorum. Çok ümidim yok ama Allahtan da ümit kesilmez. Sen doktora görünecektin son durum nedir?Canım siz doktora gittiniz sizden ne haber oldu?
Ben doktora gidemedim kızlar maalesefCanım son durum. Bana özeldeki doktor kornual alandan çıkmış ama yakın o yüzden eğitim araştırmada ol kürtajını demişti. Çalıştığım için pazartesi acilden Zeynep kamile gittim. Onlarda bu bebek daha çok küçük kalbi atabilir neden hemen aldırmayı düşünüyorsunuz ve kornual alanda değil şuanda dedi. Bende baktım orta kısma gelmiş sanki. Bir hafta bekleyin bence dedi. Haftaya gün içerisinde kadın doğuma randevu alıp görünün dedi. Pazartesiye randevu aldım bekliyorum. Çok ümidim yok ama Allahtan da ümit kesilmez. Sen doktora görünecektin son durum nedir?
Ama aradan yeterli zaman geçmedi mi? Gitmen gerekiyor artık. Geciktirmenin bir faydası yok. Durum kötüyse de kabul etmek zorundayız ve bu sıkıntılı durumdan kurtulup nedenini testlerle öğrenip geleceğe odaklanmaliyiz. Korkunu anlıyorum ama kötüyse çaresi yok. Elden bir şey gelmiyor ne yazık kiBen doktora gidemedim kızlar maalesef
Aaaa neden canım ? Ne oldu neden gidemedin ?Ben doktora gidemedim kızlar maalesef
Korkduğum için değil başka bir sebeplere göre gidemedimAma aradan yeterli zaman geçmedi mi? Gitmen gerekiyor artık. Geciktirmenin bir faydası yok. Durum kötüyse de kabul etmek zorundayız ve bu sıkıntılı durumdan kurtulup nedenini testlerle öğrenip geleceğe odaklanmaliyiz. Korkunu anlıyorum ama kötüyse çaresi yok. Elden bir şey gelmiyor ne yazık ki
Boş ver canım. Ne zaman gidersem haber edecem.Aaaa neden canım ? Ne oldu neden gidemedin ?
Bu kadar beklemeniz de hiç doğru değil sebep ne ise... İlk hamileliğimde kalbi durmuş 2 hafta ölü taşımışım doktor zehirleyebilirdi seni demişti. Hemen bir doktora gitmelisin ne olduğunu bilmelisin.Boş ver canım. Ne zaman gidersem haber edecem.
canım en kısa zamanda gitsen çok iyi olacak. Gerekirse özele git bir daha devlette randevu bulman zor olur. Haftan baya geçiyor çünkü canım, git bak bakalım ne oluyor ne bitiyorBoş ver canım. Ne zaman gidersem haber edecem.
Gittim canım şuan doktordan geliyorumBu kadar beklemeniz de hiç doğru değil sebep ne ise... İlk hamileliğimde kalbi durmuş 2 hafta ölü taşımışım doktor zehirleyebilirdi seni demişti. Hemen bir doktora gitmelisin ne olduğunu bilmelisin.
Gittim canm veeee bebeğin kalbi atıyorrrr. Ama sesi yok sadece atışı gözüküyor. 8 haftalık olması gerekiyorken 7+2 haftalıkmış yani düşündüğüm gibi geç döllenmecanım en kısa zamanda gitsen çok iyi olacak. Gerekirse özele git bir daha devlette randevu bulman zor olur. Haftan baya geçiyor çünkü canım, git bak bakalım ne oluyor ne bitiyor
MaşallahGittim canm veeee bebeğin kalbi atıyorrrr. Ama sesi yok sadece atışı gözüküyor. 8 haftalık olması gerekiyorken 7+2 haftalıkmış yani düşündüğüm gibi geç döllenme
Yaaa çok sevindim gitmenize yazdığınız yorumu da gördüm sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaALLAHGittim canım şuan doktordan geliyorum
Canım ya çok teşekkür ederim hepsi sizin ve sizin gibi insanların duaları sayesindeMaşallahçok sevindimmmmm Sağlıkla gelsinn
Amin canım Allah hepinizden razı olsun Allah hepinizin dualarını kabul etdi bundan sonrada İnşAllah Allah ne muradınız varsa versinYaaa çok sevindim gitmenize yazdığınız yorumu da gördüm sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaALLAH
Amiin aminnnnAmin canım Allah hepinizden razı olsun Allah hepinizin dualarını kabul etdi bundan sonrada İnşAllah Allah ne muradınız varsa versin❤
Yaaaa çok sevindim canımGittim canm veeee bebeğin kalbi atıyorrrr. Ama sesi yok sadece atışı gözüküyor. 8 haftalık olması gerekiyorken 7+2 haftalıkmış yani düşündüğüm gibi geç döllenme
Gittim canm veeee bebeğin kalbi atıyorrrr. Ama sesi yok sadece atışı gözüküyor. 8 haftalık olması gerekiyorken 7+2 haftalıkmış yani düşündüğüm gibi geç döllenme
Bize de dua et olur mu Allah hepimizin yüzünü güldürsünCanım ya çok teşekkür ederim hepsi sizin ve sizin gibi insanların duaları sayesinde❤❤❤❤