lorancığım çok sevindim kalp atışlarını duyduğuna allah sağlıklı bir şekilde kjucağına almayı nasip etsin.şuanda bende senin durumundayım. preşemde dr gittim.5+5 günlükdü kese göründü fakat kalp atışlarını duymadık. dr erken dedi. 10 gün sonra gel dedi.bende panik oldum çünkü ilk gebeliğimde 8.haftda kap atışları durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştırm.tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum ne yapalım hayırlısı olsun dua ediyorum bol bol.dualarınıza ihtiyacım var.iyi akşamlar...
canim cok sukur gorduk bugun kalp atisini bileeee
loracım onceki dusugunu de buradan takip etmistim ve cok uzulmustum. Allah bebegini bir an onc saglıkl kollarına almanı nasip eder.
birsey sormak istiyorum. iliskiye girerken unutun diyorlar. bu nasıl mumkun? yani sen de unuttun mu yoksa yumurtlama donemini bilerek mi iliskiye girdin? kacıncı denemendi peki?
arkadaşım bende 9+5 günlük hamişim 6 haftalıkken duyulmadı benimde doktorum bu pazartesi için randevu verdi duyulmaz bitanem daha çok erken sakın üzülme canım
canim benim daha simdi geldim doktordan gordum allahima binlerce sukur inan cok mutluyum rabbim bu guzelligi herkese nasip etsin isallah o kalp atisi yol boyunca gozlerimin onunden gitmedi mukemmel bir seydi halada gozlerimin onunden gitmiyor ya minicikti kalbi pit pit atiyordu muhtesemdi muhtesemmmmmmmmmm
canım ya pardon hayırlı uğurlu olsun bitanem allah kucağınada almayı nasip etsin. inşallah bende pazartesi gideceğim doktora bakalım ne olacak eşimi götürmüyorum yanımda vajinal ultrasonla bakıyor ilk üç ay benim doktorum o yüzden. senindemi vajinal ult. baktı.
heyecan yaptım şimdi pazartesi bir gelse.
cok tesekkur ederim canim evet benimkide vajinal bakiyor bende esimle gitmiyorum ama esim calistigi icin malesef. bende sali gunu gidecem tekrar gelisimini yakindan takip ediyor doktor cuma gitmistim simdide sali yani haftada en az 1 gun gidiyorum bazen iki gun oluyo sen kac haftada bir gidiyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?