- 22 Mart 2021
- 231
- 113
- 38
-
- Konu Sahibi wickerpark
Ahhh canım çok zor Rabbim yardım etsinCanım banada doktor aynısını söyledi hemen Kürtaj dedi bende yarın tekrar başka bi doktora gidicem Rabbim yardımcımız olsun benim ilk hamilelikte adetten 6 hafta sonra vajinal ultrasondan görünmüştü canını sıkma dua et bebeğinde birşey yoksa bile stres etkiler sakin kalmaya çalışdoktorlar anlaşmış gibi herkese aynı şeyi söylüyorlar hiç karşılarındaki insanı düşünmüyorlar
Amin balım cümlemizeAhhh canım çok zor Rabbim yardım etsinbenim ilk hamileligim sevincimiz kursağımizda kaldı stres yapmamak elde değil ki tutamıyorum kendimi
Mrba canım ben bugün Allahın izniyle hayırlı haberimi aldımAhhh canım çok zor Rabbim yardım etsinbenim ilk hamileligim sevincimiz kursağımizda kaldı stres yapmamak elde değil ki tutamıyorum kendimi
Aaa çok sevindimMrba canım ben bugün Allahın izniyle hayırlı haberimi aldımiçini ferah tut haftaya sende hayırlı haberini Alırsın İnşallah
Amin balım sende hayırlı haber alacaksın İnşallahAaa çok sevindimAllah'ım inşallah banada nasip eder banada dua et inşallah sağ sağlim bebegine kavuşursun
Kese etrafı kanama genelde oluyor sanırım banada söyledi ilk gittiğimde ama hiç kanamam olmadı alttan, dedim ki Dr a korkmalı mıyım kanamam var resmen duvar hiç birşey demedi resmen korkutmak için uğraştı beni böyle insanlar Dr olmasın ya, hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmazAmin balım sende hayırlı haber alacaksın İnşallahTabiki ederim etmem mi kese etrafında kanama alanım var Rabbim evlatlarımıza sağ salim kavuştursun İnşallah
İnşallah balım İnşallah belimde ağrım var hafiften lekem oldu regl günüm diye mi acaba bide bu korkuttu beni bilmiyorum çok zor sınavdan geçiyoruz Hamd olsunKese etrafı kanama genelde oluyor sanırım banada söyledi ilk gittiğimde ama hiç kanamam olmadı alttan, dedim ki Dr a korkmalı mıyım kanamam var resmen duvar hiç birşey demedi resmen korkutmak için uğraştı beni böyle insanlar Dr olmasın ya, hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz
Adetine kaç gün varken öğrenmiştinizMerhaba son adet tarihim 16 Temmuz kendim 6 hafta bitti sanıyordum. Bugün kontrole gittim doktor 5 e daha yakınsın dedi. Kese göründü kalp atışı İçin 2 hafta sonraya randevu verdi. Normal midir? Benim gibi olup kalp atışı İçin sonra giden varmıdır :)
Adet gününden 1 gün önce ovülasyon testi ile öğrendimAdetine kaç gün varken öğrenmiştiniz
Lekeler oluyormuş kahverengi mi Dr söyleseydin canımİnşallah balım İnşallah belimde ağrım var hafiften lekem oldu regl günüm diye mi acaba bide bu korkuttu beni bilmiyorum çok zor sınavdan geçiyoruz Hamd olsunSende içini ferah tut güzel Anne
Kahverengi de geliyo dün bide hafif pembemsi geldi şimdi şükür pembelik gitti de hala kahverengi akıntım var doktor kese çevresinde kanama alanım olduğu için normal dedi bakalım hakkımızdan hayırlısı olur İnşallahLekeler oluyormuş kahverengi mi Dr söyleseydin canımbenim hiç leke falan olmadı ahh cnm ağzın bal yesin ne güzel diyorsun geceleri uyuyamıyorum sürekli kendimi telkin ediyorum ama inşallah herşey güzel olur
Canım kaçıncı haftanda gördün embriyoyu? Ben 6+2 yim görünmediMrba canım ben bugün Allahın izniyle hayırlı haberimi aldımiçini ferah tut haftaya sende hayırlı haberini Alırsın İnşallah
Evet yerleşme kanamasıdır kırmızı ve çok olmadığı sürece sıkıntı olmazKahverengi de geliyo dün bide hafif pembemsi geldi şimdi şükür pembelik gitti de hala kahverengi akıntım var doktor kese çevresinde kanama alanım olduğu için normal dedi bakalım hakkımızdan hayırlısı olur İnşallahİnşallah balım İnşallah
Balım hiç korkma bende 6+3 te göremedim 7+4 te gördük üzülme sakın dua et Rabbim yardımcımız OlsunnCanım kaçıncı haftanda gördün embriyoyu? Ben 6+2 yim görünmedi
Balım benim yoğun bi kanamam oldu doktorum iğne vurulmam gerektiğini söyledi şimdi iğne vurulup eve geldim dua et banaEvet yerleşme kanamasıdır kırmızı ve çok olmadığı sürece sıkıntı olmazAmin hayırlısı Allah'tan
6+3 te vajinal ultrasondan bakıldı mı? Umut oluyor bunlar bana. Zaten 3-5 kişisiniz burada 6. haftadan sonra gören. Yoksa mahvolmuştum..Balım hiç korkma bende 6+3 te göremedim 7+4 te gördük üzülme sakın dua et Rabbim yardımcımız Olsunn
Allah yardımcınız olsun, inşallah kanamanız bir an önce biter, sağlıklıca kavuşursunuz bebeğinizeBalım benim yoğun bi kanamam oldu doktorum iğne vurulmam gerektiğini söyledi şimdi iğne vurulup eve geldim dua et bana
Yok balım bakılmadı bakılsa görünürdü de ama 7+4 te tamamen belli oldu kalbi atıyodu ama dışarıdan dinlemedik 2 hafta sonra dinlemeye gidecez inşallah kanamam var dua et balım dursun da evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza Alalım6+3 te vajinal ultrasondan bakıldı mı? Umut oluyor bunlar bana. Zaten 3-5 kişisiniz burada 6. haftadan sonra gören. Yoksa mahvolmuştum..
Amin balım İnşallah İnşallahAllah yardımcınız olsun, inşallah kanamanız bir an önce biter, sağlıklıca kavuşursunuz bebeğinize
Benim vajinadan da bakıldı, görülmediYok balım bakılmadı bakılsa görünürdü de ama 7+4 te tamamen belli oldu kalbi atıyodu ama dışarıdan dinlemedik 2 hafta sonra dinlemeye gidecez inşallah kanamam var dua et balım dursun da evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza Alalım