6+1 hamilelik ve kalp atışı

Balım hiç korkma bende 6+3 te göremedim 7+4 te gördük üzülme sakın dua et Rabbim yardımcımız Olsunn🤲🏻🤲🏻
Bende bugun muayene oldum doktor usg gore 7+1 dedi bebek oluşumu var kalp atisini göremiyorum dedi. Istersen vajinal bakayim dedi devlet hastanesi ve ortam iyi olmayinca vajinal bakılmasını istemedim öyle olunca 1 hafta sonra kontrole çağırdı inşallah bende duyarim kalbini.

Bende bugun muayene oldum doktor usg gore 7+1 dedi bebek oluşumu var kalp atisini göremiyorum dedi. Istersen vajinal bakayim dedi devlet hastanesi ve ortam iyi olmayinca vajinal bakılmasını istemedim öyle olunca 1 hafta sonra kontrole çağırdı inşallah bende duyarim kalbini.
Daha kalbi yeni oluştuğu için görememiş bizde kalp atışı gördük ama duymadık İnşallah duyarsın balım 🤲🏻😊

Balım nasıl oldun iyi misin sana mujdem var kalp atışını bugün duyduk🙏 6+3 günlükmüş bir hafta nasıl geçti anlatamam Dr kürtaj diyenler kalp atışı yok diyenlere inanmayın bir hafta bekleyip başka Dr gidin
İyim çok şükür bugün gittim şükür bebişim benimle 🤲🏻😊 Allaha şükür gözün aydın🥰 Aynen kafalarına göre herkese kürtaj diyolar

X