6+1 hamilelik ve kalp atışı

Canım banada doktor aynısını söyledi hemen Kürtaj dedi bende yarın tekrar başka bi doktora gidicem Rabbim yardımcımız olsun benim ilk hamilelikte adetten 6 hafta sonra vajinal ultrasondan görünmüştü canını sıkma dua et bebeğinde birşey yoksa bile stres etkiler sakin kalmaya çalış❣️doktorlar anlaşmış gibi herkese aynı şeyi söylüyorlar hiç karşılarındaki insanı düşünmüyorlar
Ahhh canım çok zor Rabbim yardım etsin🙏 benim ilk hamileligim sevincimiz kursağımizda kaldı stres yapmamak elde değil ki tutamıyorum kendimi☹️

Amin balım sende hayırlı haber alacaksın İnşallah 🤲🏻Tabiki ederim etmem mi 🥰 kese etrafında kanama alanım var Rabbim evlatlarımıza sağ salim kavuştursun İnşallah 🤲🏻🥰❣️
Kese etrafı kanama genelde oluyor sanırım banada söyledi ilk gittiğimde ama hiç kanamam olmadı alttan, dedim ki Dr a korkmalı mıyım kanamam var resmen duvar hiç birşey demedi resmen korkutmak için uğraştı beni böyle insanlar Dr olmasın ya, hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz💕

Kese etrafı kanama genelde oluyor sanırım banada söyledi ilk gittiğimde ama hiç kanamam olmadı alttan, dedim ki Dr a korkmalı mıyım kanamam var resmen duvar hiç birşey demedi resmen korkutmak için uğraştı beni böyle insanlar Dr olmasın ya, hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz💕
İnşallah balım İnşallah belimde ağrım var hafiften lekem oldu regl günüm diye mi acaba bide bu korkuttu beni bilmiyorum çok zor sınavdan geçiyoruz Hamd olsun 🤲🏻😊 Sende içini ferah tut güzel Anne 🥰😇

Merhaba son adet tarihim 16 Temmuz kendim 6 hafta bitti sanıyordum. Bugün kontrole gittim doktor 5 e daha yakınsın dedi. Kese göründü kalp atışı İçin 2 hafta sonraya randevu verdi. Normal midir? Benim gibi olup kalp atışı İçin sonra giden varmıdır :)
Adetine kaç gün varken öğrenmiştiniz

İnşallah balım İnşallah belimde ağrım var hafiften lekem oldu regl günüm diye mi acaba bide bu korkuttu beni bilmiyorum çok zor sınavdan geçiyoruz Hamd olsun 🤲🏻😊 Sende içini ferah tut güzel Anne 🥰😇
Lekeler oluyormuş kahverengi mi Dr söyleseydin canım 🙏 benim hiç leke falan olmadı ahh cnm ağzın bal yesin ne güzel diyorsun geceleri uyuyamıyorum sürekli kendimi telkin ediyorum ama inşallah herşey güzel olur🌺

Lekeler oluyormuş kahverengi mi Dr söyleseydin canım 🙏 benim hiç leke falan olmadı ahh cnm ağzın bal yesin ne güzel diyorsun geceleri uyuyamıyorum sürekli kendimi telkin ediyorum ama inşallah herşey güzel olur🌺
Kahverengi de geliyo dün bide hafif pembemsi geldi şimdi şükür pembelik gitti de hala kahverengi akıntım var doktor kese çevresinde kanama alanım olduğu için normal dedi bakalım hakkımızdan hayırlısı olur İnşallah 🤲🏻 İnşallah balım İnşallah 🤲🏻🥰

Kahverengi de geliyo dün bide hafif pembemsi geldi şimdi şükür pembelik gitti de hala kahverengi akıntım var doktor kese çevresinde kanama alanım olduğu için normal dedi bakalım hakkımızdan hayırlısı olur İnşallah 🤲🏻 İnşallah balım İnşallah 🤲🏻🥰
Evet yerleşme kanamasıdır kırmızı ve çok olmadığı sürece sıkıntı olmaz 💕Amin hayırlısı Allah'tan 🙏

6+3 te vajinal ultrasondan bakıldı mı? Umut oluyor bunlar bana. Zaten 3-5 kişisiniz burada 6. haftadan sonra gören. Yoksa mahvolmuştum..
Yok balım bakılmadı bakılsa görünürdü de ama 7+4 te tamamen belli oldu kalbi atıyodu ama dışarıdan dinlemedik 2 hafta sonra dinlemeye gidecez inşallah kanamam var dua et balım dursun da evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza Alalım 🤲🏻🤲🏻😔

Yok balım bakılmadı bakılsa görünürdü de ama 7+4 te tamamen belli oldu kalbi atıyodu ama dışarıdan dinlemedik 2 hafta sonra dinlemeye gidecez inşallah kanamam var dua et balım dursun da evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza Alalım 🤲🏻🤲🏻😔
Benim vajinadan da bakıldı, görülmedi 😔 İnşallaj hepimiz sağ sağlim kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲

X