- 9 Şubat 2021
- 444
- 466
- 25
-
- Konu Sahibi wickerpark
İnşallah balım belki geç döllenmedir sıkma canınıBenim vajinadan da bakıldı, görülmediİnşallaj hepimiz sağ sağlim kucağımıza alalım yavrularımızı
Canım geçmiş inşallah önemli birşey değildir yat dinlen iyice kalkmaBalım benim yoğun bi kanamam oldu doktorum iğne vurulmam gerektiğini söyledi şimdi iğne vurulup eve geldim dua et bana
Saol balım İnşallah dediğin gibidirCanım geçmiş inşallah önemli birşey değildir yat dinlen iyice kalkma
Allah'ın izniyle sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımızaSaol balım İnşallah dediğin gibidirzaten hep yatıyorum hiç kalkmıyorum
Bende bugun muayene oldum doktor usg gore 7+1 dedi bebek oluşumu var kalp atisini göremiyorum dedi. Istersen vajinal bakayim dedi devlet hastanesi ve ortam iyi olmayinca vajinal bakılmasını istemedim öyle olunca 1 hafta sonra kontrole çağırdı inşallah bende duyarim kalbini.Balım hiç korkma bende 6+3 te göremedim 7+4 te gördük üzülme sakın dua et Rabbim yardımcımız Olsunn
Daha kalbi yeni oluştuğu için görememiş bizde kalp atışı gördük ama duymadık İnşallah duyarsın balımBende bugun muayene oldum doktor usg gore 7+1 dedi bebek oluşumu var kalp atisini göremiyorum dedi. Istersen vajinal bakayim dedi devlet hastanesi ve ortam iyi olmayinca vajinal bakılmasını istemedim öyle olunca 1 hafta sonra kontrole çağırdı inşallah bende duyarim kalbini.
İnşallah balım İnşallahAllah'ın izniyle sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza
InşallahDaha kalbi yeni oluştuğu için görememiş bizde kalp atışı gördük ama duymadık İnşallah duyarsın balım
Balım nasıl oldun iyi misin sana mujdem var kalp atışını bugün duydukİnşallah balım İnşallah
İyim çok şükür bugün gittim şükür bebişim benimleBalım nasıl oldun iyi misin sana mujdem var kalp atışını bugün duyduk6+3 günlükmüş bir hafta nasıl geçti anlatamam Dr kürtaj diyenler kalp atışı yok diyenlere inanmayın bir hafta bekleyip başka Dr gidin
Çok teşekkürler canımİyim çok şükür bugün gittim şükür bebişim benimleAllaha şükür gözün aydın Aynen kafalarına göre herkese kürtaj diyolar.
AminÇok teşekkürler canımAllah isteyenlere nasip etsin