- 18 Mayıs 2021
- 422
- 187
- 31
-
- Konu Sahibi wickerpark
Daha 1.11 cm miş :)Normal tabii burada çoğu kişinin başına gelen bir şey geç döllenme olmuştur. Stres yapma hiç duyarsın inşallah 2haftaya kalp atışını
Başka sorununuz neydi özel değilse. Ben 16 Temmuz deyince direk kese görürüz kalp 2 hafta sonra dedi 10 15 saniye baktık. Büyüklük falan normal dedi. Ama gerçekte 5 e yakınsın dedi. 2 hafta sonra gel bakalım deyip folbiol verip gönderdiBenim de 15 Temmuz son adetim. Dün gittim ama kalp atışını ben de duymadım ama özellikle bakmadı nedense başka bi sorunum çıktı ona üzülmekten bende soramadım. Ama dediğin gibi 6 haftalığız diye biliyorum bende 6+2
Normalde kanamam yok ama kese dışında hafif kanama gördü düşük riski olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi kesin bişey söyleyemedi iğne verdi hafta da 1 progesteron ağır kaldırma ilişki yasağı falan geldi işte. Canım çok sıkıldı. Ya 9. Haftaya kadar kalp atışı duyulmayabilir canımızı sıkmanın anlamı yok aslında pek ama ben boyutunu falan hiçbişey öğrenemedim ağlamaktan soramadım elimde sadece bi ultrason resmiyle geldim varsa paylaşana resmini merak ettimBaşka sorununuz neydi özel değilse. Ben 16 Temmuz deyince direk kese görürüz kalp 2 hafta sonra dedi 10 15 saniye baktık. Büyüklük falan normal dedi. Ama gerçekte 5 e yakınsın dedi. 2 hafta sonra gel bakalım deyip folbiol verip gönderdi
Normalde kanamam yok ama kese dışında hafif kanama gördü düşük riski olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi kesin bişey söyleyemedi iğne verdi hafta da 1 progesteron ağır kaldırma ilişki yasağı falan geldi işte. Canım çok sıkıldı. Ya 9. Haftaya kadar kalp atışı duyulmayabilir canımızı sıkmanın anlamı yok aslında pek ama ben boyutunu falan hiçbişey öğrenemedim ağlamaktan soramadım elimde sadece bi ultrason resmiyle geldim varsa paylaşana resmini merak ettim
Canınızı sıkmayın benim de 6.haftada kanamam oldu. Doktor kanama alanın var dedi. Progestan verdi. Bol bol dinlenip günde 3 litre su içtim. 10 gün sonra kontrole gittiğimde kanama alanı kaybolmuştu. Çok şükür şimdi sıkıntı yok. Ama bu kadar ağlayıp kendinizi yormayın. Çünkü stres çok önemli hem bebeğe de zarar verirNormalde kanamam yok ama kese dışında hafif kanama gördü düşük riski olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi kesin bişey söyleyemedi iğne verdi hafta da 1 progesteron ağır kaldırma ilişki yasağı falan geldi işte. Canım çok sıkıldı. Ya 9. Haftaya kadar kalp atışı duyulmayabilir canımızı sıkmanın anlamı yok aslında pek ama ben boyutunu falan hiçbişey öğrenemedim ağlamaktan soramadım elimde sadece bi ultrason resmiyle geldim varsa paylaşana resmini merak ettim
Ben bugün dayanmadım başka hastaneye gittim kanaman yok dedi gayet iyisin düşük riskin yok dedi kalp atışını bile duydu dinletti ben çok şaşkınım şuan gerçekten kime güveneceğimi şaşırdım 2li olan bugün kalp atışını duydum işte tekli olan dün kanaman var diyenEki Görüntüle 2907715
İlişki bana da yok dedi. Canını sıkma çok yeni. Bir sonraki randevu 1 hafya sonra mo Bu benim ki. 15 saniye bakıp paketledi beni. Eğer bi sonraki randevumda da böyle olursa doktor bile değişebilirim. Seninkinin fotosu varsa paylaşsana sende
Yaa çok teşekkür ederim bugün dayanamayıp başka doktora gittim kalp atışını dinletti kanaman yok dedi görünen hiçbir şey yok düşük riskin yok dedi kafam karıştı iyice ama rahatladım en azından birazCanınızı sıkmayın benim de 6.haftada kanamam oldu. Doktor kanama alanın var dedi. Progestan verdi. Bol bol dinlenip günde 3 litre su içtim. 10 gün sonra kontrole gittiğimde kanama alanı kaybolmuştu. Çok şükür şimdi sıkıntı yok. Ama bu kadar ağlayıp kendinizi yormayın. Çünkü stres çok önemli hem bebeğe de zarar verir
Doktor değilim bilemem ama benim 5 hafta 1 günlükken seninkinden çok daha küçük görünüyordu oda buEki Görüntüle 2907715
İlişki bana da yok dedi. Canını sıkma çok yeni. Bir sonraki randevu 1 hafya sonra mo Bu benim ki. 15 saniye bakıp paketledi beni. Eğer bi sonraki randevumda da böyle olursa doktor bile değişebilirim. Seninkinin fotosu varsa paylaşsana sende
2. Sinde gayet kese içinde bebek de var yani. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBen bugün dayanmadım başka hastaneye gittim kanaman yok dedi gayet iyisin düşük riskin yok dedi kalp atışını bile duydu dinletti ben çok şaşkınım şuan gerçekten kime güveneceğimi şaşırdım 2li olan bugün kalp atışını duydum işte tekli olan dün kanaman var diyen
Bende farklı bir doktora görüneyim o zaman.Doktor değilim bilemem ama benim 5 hafta 1 günlükken seninkinden çok daha küçük görünüyordu oda bu
Son adet tarihim 20 temmuz hiç şikayetim yok ken 6+1 kıpkırmızı kanamam oldu. Iğne ve progestani fitil olarak verdi. Yatıyorum kanamam yok çok hafif lekelemem kaldı. Ama kalp atışı duyulmadı. Sizin bu sureciniz nasıl geçti şuan durumunuz nasıl kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını kusura bakmayın çok soru sordumMerhaba son adet tarihim 16 Temmuz kendim 6 hafta bitti sanıyordum. Bugün kontrole gittim doktor 5 e daha yakınsın dedi. Kese göründü kalp atışı İçin 2 hafta sonraya randevu verdi. Normal midir? Benim gibi olup kalp atışı İçin sonra giden varmıdır :)
Merhaba, şuanda adete göre 6+6 dayım. Ama gerçekte sanırım 1 hafta geriden geliyor. 5+1 ken gitmiştim kalp atışı duymadım. Kese gördük. Kanamam hiç olmadı çok şükür. Hafif ara ara minik akıntı oluyor kahvemsi nadir onunda yerleşme ile alakalı olduğunu söyledi. Sitres yapmayın bence dikkat edip başka şeylere odaklanınSon adet tarihim 20 temmuz hiç şikayetim yok ken 6+1 kıpkırmızı kanamam oldu. Iğne ve progestani fitil olarak verdi. Yatıyorum kanamam yok çok hafif lekelemem kaldı. Ama kalp atışı duyulmadı. Sizin bu sureciniz nasıl geçti şuan durumunuz nasıl kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını kusura bakmayın çok soru sordum
kişiden kişiye göre değişiyor 1 hafta bekleyin sonra da doktora gidin İnş güzel sonuçlar alırsnz.Merhaba, bende 16 Ağustos son adet tarihim benim hesaba göre 5+3 hamileyim kalp atış için bugün Dr çağırdı gittim kalp atışı duyamadı bana yarın gel kürtaj ol sağlıksız gebelik dedi dünya başıma yıkıldı, başka Dr gittim orda Dr daha erken bir hafta daha beklememi söyledi ilk Dr göre ben 6 .7haftalik hamileymisim, son gittiğim Dr da 5+5 dedi kalp atışı ne zaman duyuluyor normalde cevap yazar mısınız banada
Canım banada doktor aynısını söyledi hemen Kürtaj dedi bende yarın tekrar başka bi doktora gidicem Rabbim yardımcımız olsun benim ilk hamilelikte adetten 6 hafta sonra vajinal ultrasondan görünmüştü canını sıkma dua et bebeğinde birşey yoksa bile stres etkiler sakin kalmaya çalışMerhaba, bende 16 Ağustos son adet tarihim benim hesaba göre 5+3 hamileyim kalp atış için bugün Dr çağırdı gittim kalp atışı duyamadı bana yarın gel kürtaj ol sağlıksız gebelik dedi dünya başıma yıkıldı, başka Dr gittim orda Dr daha erken bir hafta daha beklememi söyledi ilk Dr göre ben 6 .7haftalik hamileymisim, son gittiğim Dr da 5+5 dedi kalp atışı ne zaman duyuluyor normalde cevap yazar mısınız banada
Evet teşekkürler tek umudum o okuduklarım Dr okadar emindi ki ben böyle vicdansızlık göremedim doğru dürüst hesaplamadı direk kürtaj eğer haftaya kalp atışı duyarsam şikayet edicem drkişiden kişiye göre değişiyor 1 hafta bekleyin sonra da doktora gidin İnş güzel sonuçlar alırsnz.
Burada yazılanlar da tamamen farklılıklar görürsünüz
birçok farklı etmen var kese boyutu, erken veya geç döllenme, karından veya vajinal yoldan bakılması vs vs. 5 6 haftada duyan da var 8.haftada duyan da var