• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+1 Gebelikte Yolk kesesi var bebek yok

Selamlar.
40 yaşındayım. Sata göre 6+1 hamileyim.
Vajinal ultrasonda gebelik kesesi ve yolk sac var fakat bebek görünmedi. Dr'a göre haftaya da göremezsek sorun olma ihtimali yüksek.
Bu durumu yaşayan, bebeği daha geç gören var mı?
Canım merhaba, ben de aynı durumu yasadım 6+4 te kese var yolk var, bebek görünmedi, 1hafta sonra göründü fakat gelişimi durmus dendi.. Gec dollenme durumun olabılır mı?

Cok sevindim rabbim tamamına erdirsin ben gittim 6+ kusurdu kanda çıktıdedim keseyide göreyim. doktor dediki 8den önce gelme kes olsa bebek olmaz hepsini bir arada görelim 😄 bakmadı geri kan aldı yolladıydı

Canım merhaba, ben de aynı durumu yasadım 6+4 te kese var yolk var, bebek görünmedi, 1hafta sonra göründü fakat gelişimi durmus dendi.. Gec dollenme durumun olabılır mı?
Dr bir ihtimal olabilir dedi ama haftaya anlayacağız.

Dr bir ihtimal olabilir dedi ama haftaya anlayacağız.
Beta ile uyumlu mu pekı haftan? Benım beta da yuksek cıkmıstı, görebilmemiz gerek demişti.. İnsallah gec dollenmedir, yolk oldugu ıcın boş gebelik deildir zaten

Beta ile uyumlu mu pekı haftan? Benım beta da yuksek cıkmıstı, görebilmemiz gerek demişti.. İnsallah gec dollenmedir, yolk oldugu ıcın boş gebelik deildir zaten
Beta bir kez bakıldı. Keseler görüldükten sonra betaya bakılmadı. İnşallah geç döllenmedir.

Selamlar.
40 yaşındayım. Sata göre 6+1 hamileyim.
Vajinal ultrasonda gebelik kesesi ve yolk sac var fakat bebek görünmedi. Dr'a göre haftaya da göremezsek sorun olma ihtimali yüksek.
Bu durumu yaşayan, bebeği daha geç gören var mı?
Ewt bnm de aynı durum oldu kese vardı ama bebek yoktu. 2 . Kez gittiğimde boş gebelik olduğunu söyledi dr um. Siz şimdi stres yapmayın bekleyin geçte görülebiliyomuş bebek

Ewt bnm de aynı durum oldu kese vardı ama bebek yoktu. 2 . Kez gittiğimde boş gebelik olduğunu söyledi dr um. Siz şimdi stres yapmayın bekleyin geçte görülebiliyomuş bebek
Hayırlısı olsun diyorum artık ne diyeceğimi de şaşırdım.

Benim vajinal hiç bakılmadı. 21. Günde yumurtlamam olmuştu geç döllenme olmuş olabilir. Ama doktorum bana özellikle geç döllenme vs. demedi. Herkesin hamileliği farklı geçiyor ve herkeste farklı zamanlarda görünüyor.
Evet farklı dogru ama vajınalde daha net gorunuyor. Bugun bakıldı yolk var bebek gorunmedi
Salı tekrar geldedi

Back