- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok panik oldum şimdi biz de yarın baktıracağız en çok korktuğum şeydi bu önüme çıktı 5+6 oluyor yarın benim Sen yinede panik yapma bazı bebekler yedinci haftada görünüyor muş haber et lütfenSelamlar.
40 yaşındayım. Sata göre 6+1 hamileyim.
Vajinal ultrasonda gebelik kesesi ve yolk sac var fakat bebek görünmedi. Dr'a göre haftaya da göremezsek sorun olma ihtimali yüksek.
Bu durumu yaşayan, bebeği daha geç gören var mı?
İnşallah siz görürsünüzAy çok panik oldum şimdi biz de yarın baktıracağız en çok korktuğum şeydi bu önüme çıktı 5+6 oluyor yarın benim Sen yinede panik yapma bazı bebekler yedinci haftada görünüyor muş haber et lütfen
Bende yarın baktırcağım 5+4 oluyorAy çok panik oldum şimdi biz de yarın baktıracağız en çok korktuğum şeydi bu önüme çıktı 5+6 oluyor yarın benim Sen yinede panik yapma bazı bebekler yedinci haftada görünüyor muş haber et lütfen
Kendini buna şartlama ben de 34 yaşındayım Bedenin sağlıklıysa hamileliğinde iyi geçer önemli olan yaş değil kişinin psikolojisi ve beden sağlığıİnşallah siz görürsünüz
Benim yaştan dolayı da sorun olma ihtimali yüksek. Haftaya belli olacak.
Son 6 ayda 3 kimyasal gebelik yaşayınca insan hepten tedirgin oluyor.Kendini buna şartlama ben de 34 yaşındayım Bedenin sağlıklıysa hamileliğinde iyi geçer önemli olan yaş değil kişinin psikolojisi ve beden sağlığı
Kimyasal dedıgın hep boş kese mi peki bişe sorucam digerlerinde de aynı belirtileri yaşadın mıSon 6 ayda 3 kimyasal gebelik yaşayınca insan hepten tedirgin oluyor.
Doktorunuz sizi neden telaşlandırıyor ki hayret bir şey yaSelamlar.
Vajinal ultrasonda gebelik kesesi ve yolk sac var fakat bebek görünmedi. Dr'a göre haftaya da göremezsek sorun olma ihtimali yüksek.
Kimyasallarda kese görmedim bile. Dr kontrolüne gitmeden düştüler. Şu an arada kasık ağrısı, şişkinlik falan var ama hiç bulantı yok.Kimyasal dedıgın hep boş kese mi peki bişe sorucam digerlerinde de aynı belirtileri yaşadın mı
Kasik agrısı bulantı hormonal degısım meme sancısı sislik vs
Teşekkürler. Umarım haftaya görürüm.Doktorunuz sizi neden telaşlandırıyor ki hayret bir şey ya
6+1de bebeği görememeniz normal bebek orda ama görünmeyecek kadar ufak daha içinizi ferah tutun bence ayrıca yolk kesesi varsa bebek de vardır
Kimyasalların sebebi pıhtılaşmamı ilaç iğne kullanıyor musunuzKimyasallarda kese görmedim bile. Dr kontrolüne gitmeden düştüler. Şu an arada kasık ağrısı, şişkinlik falan var ama hiç bulantı yok.
Hayır değil. Kullanmıyorum. Bir sebep de yok. Doğal seleksiyon.Kimyasalların sebebi pıhtılaşmamı ilaç iğne kullanıyor musunuz
Benim vajinalde 3+5 ken mini kese cıkmıştıCanım bende tam 6+1de gittim doktora. Karından ultrasonla bakıldı. Kese ve yolk vardı. Bebeği daha göremedi. Bebek var mı diye sorduğumda daha görünmez o dedi doktor. Yarın tekrar gidicem inşallah görürüm. Telaşlanacak bişey yoktur stres yapma içini ferah tut
Anladım o zaman bilemiyorum biraz daha zaman sonra görünür heralde acele edilmemesi gerekiyor ben 7hafta 6 günlükken gördüm yani 8 haftalık diyelim kalp atışı ile beraber bebeği de gördüm biraz daha bekleyebilirsinizHayır değil. Kullanmıyorum. Bir sebep de yok. Doğal seleksiyon.
Benim vajinal hiç bakılmadı. 21. Günde yumurtlamam olmuştu geç döllenme olmuş olabilir. Ama doktorum bana özellikle geç döllenme vs. demedi. Herkesin hamileliği farklı geçiyor ve herkeste farklı zamanlarda görünüyor.Benim vajinalde 3+5 ken mini kese cıkmıştı
Suan 5+6 yım kese ve bebek bugün görünür diye düşünüyorum bence gec döllenmeler 7-8 de gorunuyor. Benım erken dollenme. Bugun bakacagız
Çok teşekkür ederim. İnşallah haftaya görürüm. Umarım siz de yarın görürsünüzCanım bende tam 6+1de gittim doktora. Karından ultrasonla bakıldı. Kese ve yolk vardı. Bebeği daha göremedi. Bebek var mı diye sorduğumda daha görünmez o dedi doktor. Yarın tekrar gidicem inşallah görürüm. Telaşlanacak bişey yoktur stres yapma içini ferah tut
Teşekkür ederim. Haftaya 7+1 oldığunda tekrar kontrole gideceğim. Kısmet bakalım umarım görürüm.Anladım o zaman bilemiyorum biraz daha zaman sonra görünür heralde acele edilmemesi gerekiyor ben 7hafta 6 günlükken gördüm yani 8 haftalık diyelim kalp atışı ile beraber bebeği de gördüm biraz daha bekleyebilirsiniz
Aaa hamile misin? Çok sevindim. İnşallah sağlıcakla görünür bebiş.Selamlar.