Gebeliğe Hazırlık 5gundur hic gecmeyen kasik agrisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benimde cok agrim var cat ignesinden bir hafta falan sonra basladi sanirim yani 1 haftadir var. bazi geceler cok artiyo bazen azaliyo devamli adet mi oldum diye gidiyorum. Insallah iyiye isarettirde hamileyimdir regl olmam umarim. Ama hissiyati adet agrisi ile ayni

Benimde cok agrim var cat ignesinden bir hafta falan sonra basladi sanirim yani 1 haftadir var. bazi geceler cok artiyo bazen azaliyo devamli adet mi oldum diye gidiyorum. Insallah iyiye isarettirde hamileyimdir regl olmam umarim
İnşallah hamilelik vardır Allah gönlünüze göre versin

Ne zaman cikti kanda gebelik hayirli olsun cok sevindimmm ins darisi tum isteyenlere bu kasik agrisi bendede var ve hic adet gibi degil ins olmamda ya ins insan bi agriya sevinirmiii
canim bende gec dollenme oldu. o yuzden bilemiyorum yumurta ne zaman catladi ne kadar zaman gecti yumurtlamadan. ama tahminim 26eylulden sonraki 3gune. cunki tek ilişki 26si oldu. o hesabla alinca 7ekim yani yumurtlamadan 11gun sonra deger daha artmamişti. 3,31di. 1hafta bekledim 14ekimde kan testi 590di. Amin canim tez zamanda sevinesin. kasik agrisi oldu, bide sol kasikda bikini uçgenine dogru iceri cekilir gibi, bicakla oyulur gibi, acitmayan ama rahatsiz eden bir agri oldu. adetlerimde olmazdi. 3 5 saniye girib cikiyordu

Insan o agriyada seviniyor degilmi bende de kasik agrisi cok olmazdi genellikle alt tarafim agrirdi belim agrirdi ama 1 2 gun oncesinde sadece. Simdi adetten 9 gun once basladi bgunde surekli wc ye gidiyorum yani hissediyorum ya bu ay icimden hamilesin diye bjr ses geciyor artik herkes soruyor yani hamileyim diye bagirasim geliioo

aynen canim ama hamileliyi oyrendikden sonra keseyi gorunceye kadar da rahatsiz etmeye basliyor, acaba diş gebelik mi diye. ben keseyi gorunceye kadar fikirden kafayi yemişdim. gordum rahatladim, tamam dedim lan, gelin anasinisatayim farkli hiss ediyorsan vardir inşallah. hadi iyi haberlerini ver yakin zamanda

Vala bi diyorum kan ver biyanimda cok erken ogrenme diyor valahi yavas yavas iyce belirtilerim cogaliyor umarim bebistir yani cunku yoruldum heray acabami demekten ve her ay belirtilerden rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kadin olmak valahi cok zor senjn simdi 6 haftalik felan o zaman degilmi cnm

kac gun gecti yumurtlamadan? evet 5hafta 5gun olduk. 6haftasi tamamlandiginda, yani 2gun sonra kalp atisini duymaya gidicez. aslinda 5haftanin tamaminda zayif kalp atişlari vardi ama doktor cihaz algilamaz daha erken oldugu icin cok zayif biliniyor, 1hafta sonra gel net duyariz dedi. 2gun kaldi hadi inşallah

Ayyy insalalh guzelce dogsun seneye erkek senesi erkek olur bencede benim yumurtlamadan 10 gun gecti adete 3 gun kaldi

Ayyy insalalh guzelce dogsun seneye erkek senesi erkek olur bencede benim yumurtlamadan 10 gun gecti adete 3 gun kaldi
eşim kiz istiyor. bana fark etmez bebem gelsinde, sag salim olsun, tek arzumuz o. insan tedirgin oluyor. doktora gidiyorsun dönuyorsun, her şey yolunda ama yalniz doktordan sonraki 2 3gunu rahat oluyorsun. geciyor gunler, başliyor çildirmacalar. ya sorun varsa, ya yolunda gitmeyen bir şey olursa, ya cuma gitdigimde kalp atişi duyulmazsa diye. bir endişe, bir ikna olamama. bilmiyorum yalniz ben mi boyleyim, yoksa her kes mi benim gibi kafadan sıyrık 2gun sonra idrar yaparsan belki silik cikar. ama benim tahmini hesapla 11ci gunumde değer daha 5in altindaydi. vucutdan vucuda degişiyor

Ya bence okdr telaslamma evrene olumsuz mesaj yollama benim rahat hamile arkadaslarimin basina hicbisey gelmedi hic takmiyolardi bile o yuzden zaten basa gelem her turlu geliyor rahat ol bebeginin buyumesini bekle
Ben daha once hep supjelendim yaptim negatifi gordum bu sefer adet gecmeden yapmicam hatta belki daha gec ogrenmek istiyorum tabi adet olmazsam

benim ilk gebeligimde oyleydi. dugunden 1ay sonra gebe kaldim. aklimda hic bir takinti yok. mol gebelik ne bilmiyorum, dış gebelik nedir, bebegin kalbi dura bilir mi, kacinci haftada kese gorunur, kalbi atar ve s. o kadar rahatdim ki, kayivalidem; daha erken 9 10cu haftada gideriz doktora dedi,.. mantikli geldi. evet neden erken gidegim ki? sonucta hamileyim yani. ne ola bilirdi ki? ama oldu. 10cu haftada gitdigimde 1haftadir kalbinin durdugunu oyrendim. ve ondan sonra 2yil hiç gebe kalamadim. hic bir sorun olmamasina ragmen. klomen catlatma falan, hsg cektir, eşim tahliller yaptirdi ve s. artik 3 4ay akişina birakalim olmazsa ekim kasim ayinda yeniden deneriz dedik. ve bu ay geç dollenmeyle gebe kaldim. hiç takmamayi cok isterdim. ama malesef o korkuyu 1kez yaşadim. artik beyninde hep bir acaba bir wey olur mu korkusu oluyor

Benim de bıçak saplanıyor gibi sancım var dizime bile vuruyor sizin de böylemiydi ay çok heveslendim ya bat 26 ekim adetten önce mi yoksa adetinz gecikme yapnca mı oldu sancınız benim nerdeyse 1haftadır var bu sancılar

Ayyy allahım yaaa sizden duydukça aşırı hevesleniyorum çünkü kasıklarım da çok sancı var bat 26sı test yapmak için geçmesini bekliyorum

Adetim gecikince test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı . Adetten geciktikten sonra ağrım başladı doktora gidene kadar da ağrıdı . Bacaklarıma kadar inmedi ama sürekli ağrıyordu hafif hafif kramp gibi sanki yerleşmiş gibi gitmiyordu

Benim biraz erkn başladı sancılar

Ayyy allahım yaaa sizden duydukça aşırı hevesleniyorum çünkü kasıklarım da çok sancı var bat 26sı test yapmak için geçmesini bekliyorum
ben yumurtlamayi bilemedigim icin ne zaman agri basladi kacinci gundu bilemiyorum. ama kasik agrim testi yapmadan 10gun oncesine kadar vardi. hetta tarihle belirteyim, tahmini 26 27eylul yumurtladigimi dusunuyorum(29eylul beklenen bat gunumdu), 2 ekimden itibaren kasik agrilarim ara bir yoklamaya basladi. o aralarda test yaptim bat geciktigi icin, neqativdi. 7ekim kan verdim 5in alti chikti, 3,31. 9 10ekimde agrim hic gecmedi. bu konuyu da o zaman acdim zaten. yerlesiyormus her halde. 13ekim test yaptim aninda cift cizgi. 14ekimde 590di deger. gece hafta keseyi ve bebegi gorduk, kismetse yarin kalp atisini duyucaz. darisi başiniza

Adet tarihinden 2gün önce mi yumurtlama oldu yani benim adet tarihimden 2hafta önce oldu

İnş bebeğiniz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bir ömür mutlu mesut yaşarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…