inşallah canim. eger istiyorsan tez vakitde sende kalirsin inşallah. hamile olunca zaten kadinlarin bir boynuzu cıkmıyor geri kalan her şeyi yaşiyoruzİyi akşamlar canım daha önce hiç gebelik geçirmedim ama biz bayanlarında en ufak bir şey kasıklarına falan vuruyor ama inşallah ve inşallah 3.31 olan değerin yükselir
Öyle tabi ki ama güzel sebepteninşallah canim. eger istiyorsan tez vakitde sende kalirsin inşallah. hamile olunca zaten kadinlarin bir boynuzu cıkmıyor geri kalan her şeyi yaşiyoruz
15 i geçti test yaptın mı canmmerhaba kizlar 4gun once beta hcg 3.31 diye konu acmiştim. yumurtanin gec catladiğini soyledi doktor ve 1hafta bekle dedi. 3.31 artdi mi, hic bir bilgim yok. fakat şimdi konu açmama vesile olan şey 4 5 gundur neredeyse sabah kalkdığımdan akşam yatağa girene kadar hiç geçmeyen kasik ağrim. her an adet olacakmış gibiyim. biliyorum hamilelik belirtileri adet oncesi belirtilere cok benziyor. ama kasık ağrisi hiç mi dinmez arkadaş? bide arada bıçak sokuyorlar gibi kivranip kaliyorum yerimde. adet olucam ama olamıyorum mu, yoksa bebek belirtisi mi anlamadim. test yap demeyin, 15ine kadar yeminliyim, yapmıycamboyle gun içinde geçmeyen kasık ağrisi yaşayan arkadaşlar fikir vere bilir mi? yaşadınız da sonuç ne oldu? konuya bi el atrsaniz makbule geçer. ps:idraryolu enfeksiyonum yok
evet canim 13u akşam cesaretimi toplayip test yaptim saniyesinde cift cizgi belirdi. sabahinda tekrar yaptim daha koyu cikti sabah idrariyla. o gunu kan testi yaptirdim 590.08 cikti rakam. cuma keseyi gormeye gidicem. sabahdan akşama kadar hiç geçmeyen kasik agrim bebek belirtisiymiş)15 i geçti test yaptın mı canm
ilk haftalarda mi oldu kasik agrin? tek tarafli miydi? hayirlisiyla kucagina al insallahBenim de çok kasık ağrım olmuştu sürekli ağrıyordu geçmiyordu . Hamileymişim doktorum ağrı var deyince tekrar tekrar kontrol etti şükür kanama falan yoktu . Rahim genişlemesinden dolayı kas ağrısıymış .
Çok sevindim gözün aydın canmevet canim 13u akşam cesaretimi toplayip test yaptim saniyesinde cift cizgi belirdi. sabahinda tekrar yaptim daha koyu cikti sabah idrariyla. o gunu kan testi yaptirdim 590.08 cikti rakam. cuma keseyi gormeye gidicem. sabahdan akşama kadar hiç geçmeyen kasik agrim bebek belirtisiymiş)
Amin kuzum Allah isteyen her kese versin kimseyi evlatla sınamasin. sana da kısmet insallahÇok sevindim gözün aydın canmrabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahAmin kuzum Allah isteyen her kese versin kimseyi evlatla sınamasin. sana da kısmet insallah
İlk haftalarda oldu evet . Sol kasığım sürekli ağrıyorduilk haftalarda mi oldu kasik agrin? tek tarafli miydi? hayirlisiyla kucagina al insallah
benimde oyle. dış gebelik mi ki boyle agriyor diye korkuyorum hatta bazen. 4hafta 5gunluk. degerim 4 5haftaya uyqun, oyle az da degil aslinda. ama ne bileyim keseyi gorunceye kadar tedirginim. bugun tam koyulaşmiş mi diye evde olan son testimi yaptim. c cizgisiyle ayni koyulukta. bu agrilar korkutuyorİlk haftalarda oldu evet . Sol kasığım sürekli ağrıyordu
Artık test yapmanızın bi anlamı yok ki boşuna yapmayın . Sabredip dinlenin stres yapmayın ağır kaldırmayın yediklerinize dikkat edin başka yapacak bi şey yok . Sağlıkla gelsin bebeğinizbenimde oyle. dış gebelik mi ki boyle agriyor diye korkuyorum hatta bazen. 4hafta 5gunluk. degerim 4 5haftaya uyqun, oyle az da degil aslinda. ama ne bileyim keseyi gorunceye kadar tedirginim. bugun tam koyulaşmiş mi diye evde olan son testimi yaptim. c cizgisiyle ayni koyulukta. bu agrilar korkutuyor
koyulaşmayi takip etmekcin yaptim. hemde evdeki son testimdi kalmasin dedimArtık test yapmanızın bi anlamı yok ki boşuna yapmayın . Sabredip dinlenin stres yapmayın ağır kaldırmayın yediklerinize dikkat edin başka yapacak bi şey yok . Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Canim oncelikle hayirli olsunnnn benimde ayni durumdayim yani sag kasigim agriyo soyle yumurtaligin oldugu yer gibi kemik varya onun alti ama adet olcagim zaman boyle hic agrim olmazdi ins bende guzel sonuclar alirim senin ne zaman cikti kandaİlk haftalarda oldu evet . Sol kasığım sürekli ağrıyordu
Adetimin geçmesini bekledim 3 gün geçti önce kaset test yaptım çizgi çıkınca da kan verdim . Kasık ağrım sürekli vardı hiç geçmiyordu normalmiş rahim genişliyormuşCanim oncelikle hayirli olsunnnn benimde ayni durumdayim yani sag kasigim agriyo soyle yumurtaligin oldugu yer gibi kemik varya onun alti ama adet olcagim zaman boyle hic agrim olmazdi ins bende guzel sonuclar alirim senin ne zaman cikti kanda
Ne zaman cikti kanda gebelik hayirli olsun cok sevindimmm ins darisi tum isteyenlere bu kasik agrisi bendede var ve hic adet gibi degil ins olmamda ya ins insan bi agriya sevinirmiiimerhaba kizlar 4gun once beta hcg 3.31 diye konu acmiştim. yumurtanin gec catladiğini soyledi doktor ve 1hafta bekle dedi. 3.31 artdi mi, hic bir bilgim yok. fakat şimdi konu açmama vesile olan şey 4 5 gundur neredeyse sabah kalkdığımdan akşam yatağa girene kadar hiç geçmeyen kasik ağrim. her an adet olacakmış gibiyim. biliyorum hamilelik belirtileri adet oncesi belirtilere cok benziyor. ama kasık ağrisi hiç mi dinmez arkadaş? bide arada bıçak sokuyorlar gibi kivranip kaliyorum yerimde. adet olucam ama olamıyorum mu, yoksa bebek belirtisi mi anlamadim. test yap demeyin, 15ine kadar yeminliyim, yapmıycamboyle gun içinde geçmeyen kasık ağrisi yaşayan arkadaşlar fikir vere bilir mi? yaşadınız da sonuç ne oldu? konuya bi el atrsaniz makbule geçer. ps:idraryolu enfeksiyonum yok
Bende normalde beklemeden yapiyodum negatif ckkinca uzuluyorum pazar gununu bekliyorum eger olmazsam kan vericem yani ama bu adet agrisi degil cnki adet olcagum zaman benim 1 gun onceden biraz belim agrir biraz sanci girer bi kadar ama bu bildigin boyle sizi gibi kramp batma gibiii ya kac aydir deniyoruz ins olmustur artik hayirlisiylaAdetimin geçmesini bekledim 3 gün geçti önce kaset test yaptım çizgi çıkınca da kan verdim . Kasık ağrım sürekli vardı hiç geçmiyordu normalmiş rahim genişliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?