5AA embriyoya rağmen gebe kalamayanlar

nisram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
25
17
3
Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememdi ve maalesef negatif sonuç aldım.5AA denilen blastokist embriyo transfer edildi ve maalesef tutmadı yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem çok kötü durumdayım.Doktorumda çok olumlu konuşmuştu her şey çok güzel ilerledi hatta doğal siklus yaptık ama maalesef tutmadı.
2.transfere bu adetimle beraber başlasam mı onu düşünüyorum ara vermeden tekrar transfere hazırlanan var mı ?

Benimde 5AA biri düşük oldu biri negatif. Malesef en kalitelisi de olsa nasipte olmayınca tutmuyor. 6.gün embriyosuyla bir kızım var. Doktorun uygun görüyorsa hemen başlayabilirsin tabi

Canım bence bu adetinle başla zaten doğal denenmiş ilki deneyecek olduğun kaç embriyon kaldı arkanda

Benimde 5AA biri düşük oldu biri negatif. Malesef en kalitelisi de olsa nasipte olmayınca tutmuyor. 6.gün embriyosuyla bir kızım var. Doktorun uygun görüyorsa hemen başlayabilirsin tabi
Çok şükür kavuşmuşsun yavruna inşallah bende ikinci denememde kavuşurum.Çift embriyo transferi mi olmuştun

Hiç ümitsizliğe kapılmayın bir kere olmadı diye tekrar aynı şeyler olacak diye birşey yok pozitif düşünün daha 5 embriyonuz varmış dilerim diğer transferininizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Aynen.2 hafta önce en iyi kalitede 2 embriyo transfer edildi.maalesef kimyasal oldu.doktorum embriyolar çok iyi kalite olsa bile tutmayabiliyor kimyasala dönüyor çünkü biz embriyolarin disardan gelisimini görüyoruz içeriğini bilmiyoruz dedi

İnşallah elimden dua etmekten başka bi şey gelmiyor
Çok zor negatif olması seni çok iyi anlıyorum bende üç tüp bebek yaptım eli boş çıktım ama inanıyorum bizler pes etmedikten sonra inşallah olucaktır sen de sakın ümidini yitirme tekrardan ayağa kalk inşallah bu sefer olucaktır Allah’ın izniyle hep umutlu ol Allahtan ümit kesilmez sabırla beklemek gerekiyor dilerim sabrın sonu selamettir inşallah

Merhaba benim 4Aa ydı ama 9.haftada kalbi durdu ngs yle ilerlemek lazım onu anladım maalesef

İnşallah şeninde diğer transferinde tutar Bebişkerin canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Aminn inşallah siz niçin yapmıştınız tüp bebek

Benim 2 kimyasal 1 negatif oldu.
Doktorumun bir yapay zeka programı var, orda embriyo kalitelileri rahmin durumu yaş vs girildiğinde tutma yuzdeligi veriyor. Benimki yüzde 90 di.
Çift emnriyo ama elim 3 ünde de boş kaldı
Rahmin durumu çok iyi olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…