Canım bence bu adetinle başla zaten doğal denenmiş ilki deneyecek olduğun kaç embriyon kaldı arkandaMerhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememdi ve maalesef negatif sonuç aldım.5AA denilen blastokist embriyo transfer edildi ve maalesef tutmadı yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem çok kötü durumdayım.Doktorumda çok olumlu konuşmuştu her şey çok güzel ilerledi hatta doğal siklus yaptık ama maalesef tutmadı.
2.transfere bu adetimle beraber başlasam mı onu düşünüyorum ara vermeden tekrar transfere hazırlanan var mı ?
5 embriyom daha var hepsi 5.güne gelen embriyolar ama yine de o ümitsizliğe kapılıyorumCanım bence bu adetinle başla zaten doğal denenmiş ilki deneyecek olduğun kaç embriyon kaldı arkanda
Çok üzgünümMerhaba benimde 5aa blasttokist tutmadı maalesef
Çok şükür kavuşmuşsun yavruna inşallah bende ikinci denememde kavuşurum.Çift embriyo transferi mi olmuştunBenimde 5AA biri düşük oldu biri negatif. Malesef en kalitelisi de olsa nasipte olmayınca tutmuyor. 6.gün embriyosuyla bir kızım var. Doktorun uygun görüyorsa hemen başlayabilirsin tabi
İnşallah elimden dua etmekten başka bi şey gelmiyorHiç ümitsizliğe kapılmayın bir kere olmadı diye tekrar aynı şeyler olacak diye birşey yok pozitif düşünün daha 5 embriyonuz varmış dilerim diğer transferininizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Tek embriyoÇok şükür kavuşmuşsun yavruna inşallah bende ikinci denememde kavuşurum.Çift embriyo transferi mi olmuştun
Çok zor negatif olması seni çok iyi anlıyorum bende üç tüp bebek yaptım eli boş çıktım ama inanıyorum bizler pes etmedikten sonra inşallah olucaktır sen de sakın ümidini yitirme tekrardan ayağa kalk inşallah bu sefer olucaktır Allah’ın izniyle hep umutlu ol Allahtan ümit kesilmez sabırla beklemek gerekiyor dilerim sabrın sonu selamettir inşallahİnşallah elimden dua etmekten başka bi şey gelmiyor
Merhaba benim 4Aa ydı ama 9.haftada kalbi durdu ngs yle ilerlemek lazım onu anladım maalesefMerhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememdi ve maalesef negatif sonuç aldım.5AA denilen blastokist embriyo transfer edildi ve maalesef tutmadı yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem çok kötü durumdayım.Doktorumda çok olumlu konuşmuştu her şey çok güzel ilerledi hatta doğal siklus yaptık ama maalesef tutmadı.
2.transfere bu adetimle beraber başlasam mı onu düşünüyorum ara vermeden tekrar transfere hazırlanan var mı ?
İnşallah şeninde diğer transferinde tutar Bebişkerin canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahAynen.2 hafta önce en iyi kalitede 2 embriyo transfer edildi.maalesef kimyasal oldu.doktorum embriyolar çok iyi kalite olsa bile tutmayabiliyor kimyasala dönüyor çünkü biz embriyolarin disardan gelisimini görüyoruz içeriğini bilmiyoruz dedi
Aminn inşallah siz niçin yapmıştınız tüp bebekÇok zor negatif olması seni çok iyi anlıyorum bende üç tüp bebek yaptım eli boş çıktım ama inanıyorum bizler pes etmedikten sonra inşallah olucaktır sen de sakın ümidini yitirme tekrardan ayağa kalk inşallah bu sefer olucaktır Allah’ın izniyle hep umutlu ol Allahtan ümit kesilmez sabırla beklemek gerekiyor dilerim sabrın sonu selamettir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?