- 22 Şubat 2021
- 54
- 45
- 3
Ya off senin yerinde olsam durmadan yemek yerdim ne güzel, bende de durum tam tersi, sürekli acıkıyorum ve yemek yiyesim geliyor ama kilom sınırda olduğu için daha fazla yememem lazım. O yüzden sigarayı da abarttım zaten sırf yemeğe sarılmayım diye...Hepsini deniyorum aslında biraz araştırdım bende huzursuz bağırsak sendromu oldu galiba aslında çok az yemiyorum ama metabolizmam hızlı çalışıyor. Bunları deneyip bi sonuca varamazsam doktora görünürüm artık. Yorum için teşekkür ederim
Ben hızlı kilo aldığım dönemde günde en az 2 paket cips tüketiyordum, iş yerinde öğle arasında 2 öğün yiyordum, geceleri yatmadan önce büyük sandviçler hazırlıyordum. Mesela şu sıralar abur cubur almıyorum çünkü önümde olduğunda dayanamayıp yiyorum ve anında ödemle belli ediyor kendini yediklerim. Pringles al 10 dkda gidiyor bağımlılık yapıyor. Ayrıca bak noodle da yiyebilirsin onlarda da monosodyum glutamat yani çin tuzu olduğundan bağımlılık yapıyor çok fena ve bir oturuşta 2 3 kase noodle bile gidebiliyor. Çin tuzunun kanıtlanmış bir zararı yok, tek zararı yemeklerin aromasını arttırdığı için yarattığı bağımlılıktan dolayı obezite riskini artırması ki sen zaten kilo almak istediğin için belli bir kiloya erişene kadar tüketmen daha kolay hedefine ulaşmanı sağlayacak. Bu dönemde bol karbonhidrat tüketebilirsin. Ya şu an diyette olduğum için yardırdım kusura bakma ama çok şanslısın ya. İstediğini yiyememek çok iğrenç bir his.
Son düzenleme: