Gece yatmadan önce yemek ye abim çok zayıfdı gece yatmadan önce yemek yedi ekmek arası abur cubur falan böyle böyle kilo aldıBirkaç ay içinde 9 kilo verdim .Çevremdeki herkesin çok kilo verdin, yüzün çökmüş, eski kilon çok yakışıyordu demelerinden çok sıkıldım
Hiçbir kıyafetim olmuyor ve içimden alışveriş yapmak da gelmiyor bu kiloyla..
Derdimi anlatamıyorum isteyerek vermedim stres sonucu iştahım kesildi ve gitti kilolar.
Hızlı bi şekilde kilo almak istiyorum hanımlar var mı önerileriniz?
Deniyecem teşekkür ederimGece yatmadan önce yemek ye abim çok zayıfdı gece yatmadan önce yemek yedi ekmek arası abur cubur falan böyle böyle kilo aldı
Hepsini deniyorum aslında biraz araştırdım bende huzursuz bağırsak sendromu oldu galiba aslında çok az yemiyorum ama metabolizmam hızlı çalışıyor. Bunları deneyip bi sonuca varamazsam doktora görünürüm artık. Yorum için teşekkür ederimBende 45 kadar düşmüştüm diyet felan yapıyordum sonra bana çok zayıfsın dediler giydiğim güzel olmuyordu 3 ayın içinde 56 oldunabur cubur kek börek çayın yanına makarna gece ye alırsın valla Tatlı özellikle sevdiğin şeyleri ye
Biri önermişti yarın gece başlayacağım buna daSütlü cici bebe kilo aldırıyor
Her seyi denerim umuyorum ki istediğim kiloya gelirimB12 vitamini kullan mutlaka acayip yarıyor yediklerin ama tabi cok uzun sure kullanamiyorsun birde bana yarayan tek aburcubur var o da pringles
Bir benim kızıma aldırmıyor 20 yaşında 40 kgSütlü cici bebe kilo aldırıyor
Her bünye farklı tabiBir benim kızıma aldırmıyor 20 yaşında 40 kg
benexol bana çok yaramıştıHer seyi denerim umuyorum ki istediğim kiloya gelirim
Aile hekimleri yazıyorsa çok iyi p.tesi giderimbenexol bana çok yaramıştı
Sağlık ocağına gidip tahlil yapıp yazdirabilirsen cok süper olur ...
Aslında kilo alan biriydim hangi ara böyle oldum bilmiyorum ,umarım birkac ay sonra kilo vermek için konu açmamGörkem Karman eski bir videosunda minik kavanozlardaki bebek mamalarından yiyerek kilo aldığını söylemişti. Birkaç kere denedim ama istikrarlı yemediğim için ben o dönem fark görememiştimOnu da bir araştırabilirsiniz
cici bebeyi duymuştum bu doğru mu ya denedin mi benim arkadaşımda aynı sorunu yaşıyorSütlü cici bebe kilo aldırıyor
Ben değil de kardeşim bir dönem düzenli yiyordu ama yanında başka takviyeler de alıyordu tek başına etkili olur mu bilmiyorumcici bebeyi duymuştum bu doğru mu ya denedin mi benim arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor
ne gibi takviyelerBen değil de kardeşim bir dönem düzenli yiyordu ama yanında başka takviyeler de alıyordu tek başına etkili olur mu
Takviyeden kastım yediği gıdalara dikkat etti. Ekstra hap, ilaç vs değilne gibi takviyeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?