Rüya Yorumları ..

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
kızlar merhaba cok once gordugum bi rüyanin hala etkisindeyim yardımcı olursanız cok sevinirim cunku hicbiyerde bunun anlamını bulamıyorum.
bir sahısla iletisimdeydik bakısmak biraz konusmak gibi herneyse ben o donem yeni bi ilişkiyi bitirmiştim çok garipti herneyse kimseyle ilgilenmiyordum zaten hic bi zaman ilgilenenmemde neysse gece yatmadan önce demiştim ki eger rüyamda gorursem onu benden hoslanıyor olsun dedim ama neden yaptım boyle birseyi bilmiyorum benimle konusmaya calısınca bile hep geri adim atan biriyim kim olursa soguk bi kisiligim var herneyse rüyam soyle o sahısın ailesinin evindeyim benim ailemde var sonra babası annesi ablası varmıs bide ama tanımıyorum sonra ablasi dogum yapmıs o elinde tutuyor sonra bana verıyor yanlız cocuga baktıgımda gozleri boyle kocaman cok anlamlı bakıyor benimde gözlerim buyuktur oyle ama gozleri yapılmıs gibi cok saf sok oluyorum birden sonra o cocugu verirken onunda gozlerine bakıyorum oda gozleri parlak bi sekilde bakıyo sanirim babasıda hadi kızım al diyor ama ondan emin degilim sonra bi an hersey degisiyor sanki o cocuk benim cocugum mus gibi bi durum oluyo gözler falanda benzeyince yani sanki ikimizin cocugu gibi buarada kız cocugu bebek,sonrasında da uyanıyorum fakat cidden ben boyle bi rüya hayal edip uyumadim hatta hicbirsey dusunmedim oylesinde dua etmistim dilemiştim ve nerdeyse ilk defa bu kadar anlamlı bır ruya goruyorum neyse cok uzun oldu kızlar umarim yardım edersiniz iyi günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…